Şimdi Ara

SAHTE EPOXLARA DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımın anakartı soreun çıkartttı her neyse gittim bios uçmuş board a baktım epox 8KRAI via kt 600 chipsetli güzel(!) bir board gibi duruyoırdu neyse 2 gün uğraştım biosu yazamadım gerek cd - romu görmemesinden (win98 açılışdisketi ile) gerekse bios uygunn değil diye yırtınmasından en sonunda arkadaşıma yeni anakart aldık abit an7 ve ben iyice mıncıklama fırsatı buldum şimdi en önemlisi (daha önce epox kullanmayan biri olarak) boardın üzerinde mascom etiketi olacakmış yoksa kaçaktır dendi (epoxtr.com dan aldığım cevaptan söylüyorum) her neyse sonra bnm içimi aldı bir mıncıklama isteği ve şimdi bombaya geliyoruz eprom yazıcı ile epox 8KRAI biosunu yazıp boardda taktığınız zaman keseeniz çalışmıyor ama normal bir kt 600 (www.via.com.tw den bulduğunuz) biosu yazdığınız zaman kuzey köprüsü fazla ısınıyor zaten kullanılan malzeme de rezalet işçilik berbat kısaca arkadaşlar epox board alacağınız zaman çok ama çok dikkatli olun bir şey daha en sonunda dayanamadım uçan boardda pic to ntl den görebildiğim kadarı ile epox un model numarası yazsın diye modlanmış bir bios çıktı karşıma neyse benden bu kdr biraz dikkat epox board alırken o kadar.

HAFTAYA ORJİNAL EPOX BOARD GELECEK KARŞILAŞTIRMALARI YAZARIM

• 8kda3i aldim..
    anakrtin ustunde 8kda3i yazisinin altinda baska bir yazı vardı uzerine etiketlemişler
    sizce bu ne anlama geliyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninjafaydar

8kda3i aldim..
    anakrtin ustunde 8kda3i yazisinin altinda baska bir yazı vardı uzerine etiketlemişler
    sizce bu ne anlama geliyor ???
    aldığın yere götür kartı parçala ve yedir kısaca yeterlimi ayrıca 50.000 tane sahte epox piyasada zaten mascom etiketine bak demiştim orada yoksa söylediğimi istnabuldaysan beraber yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wincih

aldığın yere götür kartı parçala ve yedir kısaca yeterlimi ayrıca 50.000 tane sahte epox piyasada zaten mascom etiketine bak demiştim orada yoksa söylediğimi istnabuldaysan beraber yapalım

Alıntıları Göster
    vah vah demek mascom etiketi yoksa .. şinanay diyor sun ?

yahu kuzene almıştım pc yi o beylikduzunde ben beşiktaştayım :(

yahu olmazsa bi atlayıp gidip inceliyim olay yerinde
  • quote:

vah vah demek mascom etiketi yoksa .. şinanay diyor sun ?

yahu kuzene almıştım pc yi o beylikduzunde ben beşiktaştayım :(

yahu olmazsa bi atlayıp gidip inceliyim olay yerinde

Alıntıları Göster
    wincih bu arada sen nerden aldin anakarti???? ve mascom dan glen tam cevabi yazar mısın ?

ben mavi donanim dan almıştım ?¿
  • quote:

wincih bu arada sen nerden aldin anakarti???? ve mascom dan glen tam cevabi yazar mısın ?

ben mavi donanim dan almıştım ?¿

Alıntıları Göster
    ben kendime almadım daha önce bir arkadaşım almış ben amd de abitçiyim her neys oradan biliyorum orjinal epoxu bnm arkadaşım yolluyor bana denemem için ben çemngelköydeyim istersen yer zaman belirle beraber gidelim bnm için hava hoş
  • quote:

ben kendime almadım daha önce bir arkadaşım almış ben amd de abitçiyim her neys oradan biliyorum orjinal epoxu bnm arkadaşım yolluyor bana denemem için ben çemngelköydeyim istersen yer zaman belirle beraber gidelim bnm için hava hoş

Alıntıları Göster
    şimdi qincih sen dedigimi yapalim derken,www.epoxtr.com dan son biosu indir. ne olacak bir bak mi diyorsun ?
    beraber gidelim derken nereyi kastettin ayrıca ?

• quote:

şimdi qincih sen dedigimi yapalim derken,www.epoxtr.com dan son biosu indir. ne olacak bir bak mi diyorsun ?
    beraber gidelim derken nereyi kastettin ayrıca ?

Alıntıları Göster
    ya epoxtr comda f var exe olarak onu indir snn boardın biosunu indir bir dene eğer yerse ya hey orjinal ama yemesse yani bi,osu kurmasssa sahtedir ayrıca eğer aldıysdan (mavi donanım kötüdürü ama sahte board satacağını hiç sanmam) bir dene değilse beraber gider zaten kanıtları bende eproıom yazıocı falan var :D

• quote:

ya epoxtr comda f var exe olarak onu indir snn boardın biosunu indir bir dene eğer yerse ya hey orjinal ama yemesse yani bi,osu kurmasssa sahtedir ayrıca eğer aldıysdan (mavi donanım kötüdürü ama sahte board satacağını hiç sanmam) bir dene değilse beraber gider zaten kanıtları bende eproıom yazıocı falan var :D

Alıntıları Göster
    Beyler paketten mascom dan yetkili garanit belgesi çıkmaz veyahut etiket olmazsa anakartta siz düşünün gerisini.. Bu olayı en son wincihini arkadaşına 8krai toplarken gördük.. sistemde ağır hsatalar vardı. sonrası malum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

Beyler paketten mascom dan yetkili garanit belgesi çıkmaz veyahut etiket olmazsa anakartta siz düşünün gerisini.. Bu olayı en son wincihini arkadaşına 8krai toplarken gördük.. sistemde ağır hsatalar vardı. sonrası malum..

Alıntıları Göster
    Hay allah.. içime kurt soktunuz
    gigatekten bugün ellerinde ki son 8kda3i yi sipariş ettim
    inşallah sahte çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

Hay allah.. içime kurt soktunuz
    gigatekten bugün ellerinde ki son 8kda3i yi sipariş ettim
    inşallah sahte çıkmaz

Alıntıları Göster
    yaf bizim ark da daha yeni pc topladı. o da epox anakart aldı hay aksi şeytan bi sölim bende. inş bişeycik çıkmaz
    yaf herşeyinde sahtesini yapıolar cd ler olsun o olsun bu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: No_NicK

yaf bizim ark da daha yeni pc topladı. o da epox anakart aldı hay aksi şeytan bi sölim bende. inş bişeycik çıkmaz
    yaf herşeyinde sahtesini yapıolar cd ler olsun o olsun bu olsun

Alıntıları Göster
    iyide sahte epox anakartı türkiyeye kim sokar ki?
    böyle bir sorumsuzluğu kim yapabilir?
    eğer kutudan maskom hede hödöleri çıkmazsa gigateğe yapacağımı bilirim ben (anında iade..)

• quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

iyide sahte epox anakartı türkiyeye kim sokar ki?
    böyle bir sorumsuzluğu kim yapabilir?
    eğer kutudan maskom hede hödöleri çıkmazsa gigateğe yapacağımı bilirim ben (anında iade..)

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Alıntıları Göster
    Yahu bunuda mı yaptılar. İlginç yaaa. Ama Nforce3 lü kartların henüz sahtesinin bulunabileceğini zannetmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Yahu bunuda mı yaptılar. İlginç yaaa. Ama Nforce3 lü kartların henüz sahtesinin bulunabileceğini zannetmiyorum...

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ÇOK ŞAŞIRMAYA GEREK YOK ÇİNLİ ADAMLA PİYASAYA 1 000 000 ARIZALI AMD İŞLEMCİ SATMIŞLAR GEÇENLERDE HABERLERE ÇIKMIŞTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: maystor

ARKADAŞLAR ÇOK ŞAŞIRMAYA GEREK YOK ÇİNLİ ADAMLA PİYASAYA 1 000 000 ARIZALI AMD İŞLEMCİ SATMIŞLAR GEÇENLERDE HABERLERE ÇIKMIŞTI

Alıntıları Göster
    ewt şaşırmaya gerek yok ama çok fazla dikkat etmek ve piyasayı ve özellikle bu forumu iyi takip etmek gerek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: piranha

ewt şaşırmaya gerek yok ama çok fazla dikkat etmek ve piyasayı ve özellikle bu forumu iyi takip etmek gerek sanırım

Alıntıları Göster
    ilginc bir problem fakat keske bana ciksaydi demekten alikoyamiyorum kendimi direk aldigim dukkani basardim o dukkani barindirmazdim bu ulkede ne demek sahte board sanki CD aliyoruz tukoder den ozel avukat a kadar her yolu denerdim o firmayi yada dukkanin muhurlenmesi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

ilginc bir problem fakat keske bana ciksaydi demekten alikoyamiyorum kendimi direk aldigim dukkani basardim o dukkani barindirmazdim bu ulkede ne demek sahte board sanki CD aliyoruz tukoder den ozel avukat a kadar her yolu denerdim o firmayi yada dukkanin muhurlenmesi icin

Alıntıları Göster
    Beyler çok saçma bence bu
    Arkadaşın kartını sen bozmuşsun daha çok yapamamışsın, niye ithalatçısına götürmedin, nasıl böyle bir kanıya sahip oldun ....
    Hem niye Epox gibi ucuza kalite mantığıyla çalışan bir firmanın kartının sahtesini yapsınlar ki
    Hem anakart yapabilmek öyle kolay mı? Her önüne gelen o anakartı yapabilri mi
    Zaten o anakartı yapabilecek bilgi ve kapasiteye sahip olan ,böyle tesisleri olan bir adam kendi anakrtını üretmez mi
    Börek çörek mi bu, yada Levis donmu ki sahtesini yapabilsinler... Hem de çatır çatır çalışmış sonra dan bozulmuş...
    Kaçak ise ayrı bir olay... Kaçak demek sahte demek değildir... Kaldı ki kaçak Epox uda ülkeye kim sokar, büyük ihtimal bu ürünü alınca faturası da vardır, kim kaçak ürüne fatura verebilir??
    Hiç gigatek falan bunu yapabilir mi ,bir de telaşlanıyorsunuz....

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Beyler çok saçma bence bu
    Arkadaşın kartını sen bozmuşsun daha çok yapamamışsın, niye ithalatçısına götürmedin, nasıl böyle bir kanıya sahip oldun ....
    Hem niye Epox gibi ucuza kalite mantığıyla çalışan bir firmanın kartının sahtesini yapsınlar ki
    Hem anakart yapabilmek öyle kolay mı? Her önüne gelen o anakartı yapabilri mi
    Zaten o anakartı yapabilecek bilgi ve kapasiteye sahip olan ,böyle tesisleri olan bir adam kendi anakrtını üretmez mi
    Börek çörek mi bu, yada Levis donmu ki sahtesini yapabilsinler... Hem de çatır çatır çalışmış sonra dan bozulmuş...
    Kaçak ise ayrı bir olay... Kaçak demek sahte demek değildir... Kaldı ki kaçak Epox uda ülkeye kim sokar, büyük ihtimal bu ürünü alınca faturası da vardır, kim kaçak ürüne fatura verebilir??
    Hiç gigatek falan bunu yapabilir mi ,bir de telaşlanıyorsunuz....

Alıntıları Göster
    anticohos ; çok kesin konuşuyosun abi.
    kaçak ürünü herkes sokar. kaçak olmayanından 20-30 dolar daha karlı ise herkes yapar.

satar karını cebine koyar. sorun çıkaran olursa da yenisiyle deiştiri, yada tamir eder, sattığı 100 borddtan 10 u geri dönse nolur dönmese nolur. adam zaten yeterince kar eder. 10 taneyi de deiştiriverir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

anticohos ; çok kesin konuşuyosun abi.
    kaçak ürünü herkes sokar. kaçak olmayanından 20-30 dolar daha karlı ise herkes yapar.

satar karını cebine koyar. sorun çıkaran olursa da yenisiyle deiştiri, yada tamir eder, sattığı 100 borddtan 10 u geri dönse nolur dönmese nolur. adam zaten yeterince kar eder. 10 taneyi de deiştiriverir.

Alıntıları Göster
    abi kaçak ürünü sokarda , ithalatçıya garantiden tamir ettirmek için biri getirdiğinde, ithalatçıda bunun kaçak olduğunu anladığında o firmanın başı bariz bir biçimde belaya girer...
    Bunu göze alacak büyük firma var mı TÜrkiye de??
    Ben bu mantıkla diyorum, elbette herkes kaçak ürün getirebilir, bir sürü yeraltı pc cisi var Türkiye de, büyük yerlerden aldınız mı başınız bu konuda ağrımaz bence...
    ZAten garanti belgesi, yada ithalatçıya ait bir ibare olmayan bir ürünü almayın derim ben..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.