Şimdi Ara

Sahte Ipod'cular Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar sahte ipodlar moda, yalnız çin malı oldukları için kalite beklememek gerekiyo biliyorum ama kullanan arkadaşlar varsa elinde ki cihazdan memnunsa aşağıdaki modellerden hangisini aldığını sölesin.
    Tıkla bak hangisi?

sahte sahte dediler gittik piranha aldık 240 kağıt saydık sahtesinden beter yardım için tıklayıver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dddreammm -- 23 Mayıs 2006; 20:26:32 >

• bendede var ama bunlardan değil incelik olarak biraz daha kalın ama boyu çok küçük ve memnunum
  • slm kardeş
    MP4 Digital Player
    bnde bu war gayet memnunum
    fakat şarkı listesi açılmıyo galiba
    ama ek olarak
    radyo su war ve wideo oynatıyo
  •  Sahte Ipod'cular Buraya
  • Bende yeni aldım üzerinde marka olarak sony yazıyor hatta kutusunda made in japan diyor şimdi sahte olup olmadığından emin değilim, ama oldukça güzel bir cihaz hemen herşeyini çözdüm, şarkı listesi yapmıyor sadece klasörler arası geçiş yapabiliyorsunuz ( tekrar ayarlarından genel tekrar seçili ise ) şimdi bu cihazlar la ilgli herkes bişi sölemiş içinde samsung disk var, philips ses chip var ve çin malı diye kötülüyorlar creative, İpod, gibi kaliteli olduğu öne sürülen ( pahalı oldukları için kaliteli sınıfına giriyor ) chipleri ve entegre sistemleri nerede yapılıyor bu marka patronları özel imalathanelerindemi yapıyorlar hepsi çinde yapılıyor bilgisayarınızı açın bakın her chip ine devrelerine kartlara çin, tayvan ( amerika, almanya, ingiltere var mı? ) biraz bilinçli olalım arkadaşlar artık kullandığımız her elektronik cihazların bir çok kısmı çinde üretiliyor bu da neyin sahte neyin gerçek olduğunu belirlememizi sağlayamaz... bu cihazlardan alan arkadaşlar rahat olsun siz içini ve sistemini kurcalamadığınız sürece bir şey olmaz, sonuçta elektronik alet ne olacağını bilemezsiniz.

• Walla ben cakmasindan bir iPod Nano aldim beyaz olannarindan iki sey beni rahatsiz etti
    1.kulaklik cok kalitesiz hem dizayn olarak hem ses olarak
    2.Klasorler icindeki parcalari liste halinde gormeye izin vermiyor(bu sorunu cozebilen arkadas varsa yardim etsin,kaldi ki bu alete FW yazilmamistir sanmiyorum)

Bunun disinda izlenmlerim ben 100liraya aldim allem kallem edip,bu fiyata bu ozelliklerin hepsini bulabilecegim bu kadar ince ve hafif bir MP3player olabilecegini sanmiyorum.Alet gorunum olarak iyi,sesi orta duzey tatmin edici,ozellik acisindan da orta-iyi arasinda.
    Ama bu eksileri olmadigi annamina gelmiyor birincisi standart olmayan bir USB kablo kullaniyor(bu bulunmadigi annamina gelmio piyasadan cok rahat bulabilirsiniz),Ikincisi yazilimi cok iyi degil parca gecislerinde bekletme araligi fazla ve her geciste ekrani bastanbasa tekrar tarayip yaratiyor bu hem pil omrune zarar hem de sureyi daha da uzatiyor.Klasor icindeki mp3'leri goremiyorsunuz sadece klasor secimi yapabiliyorsunuz(hatta bu bazi cakmalarda olmuo bile misal benimkinde klasor de secemiosun :) )USB baglanti noktasi gozume cok saglam gozukmedi,cok fazla tak cikar yapildiginda gevseme,temassizlik vb sorunlar olabilir.En onemli eksiginin de garantisi olmamasi tabi ki.Egerki basina bisey gelirse tek yapacaginiz ya acip kurcalamak yada cope atmak.O acidan eger bunlari goze alamiyorsaniz yada sizin icin problemse hic almayin gidin 256MB ama sony,philips,ipodshuffle gibi bisey alin.

Sonuc olarak elektronik biraz da sans isi garantili alirsin iki gunde elinde kalir,garantisiz alirsin iki sene kullanirsin...

Siraladigim sorunlara cozum bulan arkadas varsa paylassin lutfen.

• arkadaşlar benim ipodta ekranda kum saati çıkıyo kalıyo ölee..rica etsem bi el atarmısınız

İŞTE BENİM IPOD
     Sahte Ipod'cular Buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.