Şimdi Ara

sahte ipod sahipleri come here (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de driver dosyası silinmiş makineyi görmüyor hiç bir şey yapamıyorum eger driver'ı olan varsa yada nerde bulabileğimi söyleyen olursa çok memnun olurum
  • arkadasım sahte ipod u anlamak cok kkolay bı kere fıyatı 80-90 ytl ıse bılkı kacaktır bıde sonyr yazar buda yan sanayıdır yada suny fılan yazar yanı yan sanayılerı uretıor bunları turkıyeye suruyolar
  • Abi cakmaları alacak kadar zengin deigilim
  • 70ytl ye sahte ipod aldım 1 haftada bozuldu.arkadas da sony vardı ben de bundan aldım daha sonra 50ytl ye 1gb mp4 calar 1ay oldu kullanıyrm bayagı ii.bilgisayarın hoparlorune baglaynca disco hafası oluyo evde ses kalitesi cok ii radyosu cok ii.video oynatmasi güzel..resimleri asagıda bu ürünü aldım 50ytl ye.bence guzel ii iş yapıyor.bozulursa yazarım simdilik bi kötü tarafı yok.

sahte ipod sahipleri come here

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2025 -- 12 Şubat 2007; 2:51:17 >

• valla arkadaslar bende bi tane cakma ipod var ahanda bu bunda sadece mvt fotmatında video izleyebiliorum converter ı da buldum ihtiyacı olan varsa yollarım bide bu dump dosyası ne ise yarıo bilen varmı cakma ipod icinmi bu dosya bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: ardy

sizi çakmacılar siziiiiiiiiiiii

+1905 ayıp ayıp
  • slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sahte ipodcu olarak fakat bende bi sorun var yada ben kullanamıyorum 4gb lik bi ipod var bende kendi kendine reset atıyo ipod bir de ne kadar müzik attıysamda içine ekranında ki müzik sayısı 99 u geçmiyor müzikleri yüklerken ben usb yi pc ye taktığımda açılan pencerenin içine atıyorum direk müzik olsun resim olsun hepsini aynı yere atıyorum ayrı bir klasör açmama gerek varmı acaba lütfen yardımlarınızı paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilekyahya -- 17 Şubat 2007; 13:00:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snowsnake

arkadaşlar bende bi ipod war eh hoş bişe amv tipindeki wideoları izleyebiliom ama converter yok bu konuyu açtım kii birbirimize yardım edek

http://forumya.iphorum.com veyawww.forumya.uni.cc den ulaşabileğin sitemden amv klip ,film ve amv converterın son sürümü 4.09 u ücretsiz indirebilirsin......

• arkadaşlar benim sorunum şu ;
    bende bir tane çakma mp4 war aletimi açıyorum ekrana kum saati geliyor ve böyle donup kalıyor bilgisayarım da aletimi adfu server olarak görüyor kafayı yiyecem acil cvp bekliyorum yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnn !
  • Başlıkta neden İngilizce kelimeler kullandın? Bu forum Türkçe ve bir Türk forum sitesi. Mutlaka domaininin sonunda TR imgesi mi olmak zorunda? Ya başlığı tamamen Türkçe yap, ya da tamamen İngilizce.

'Fake iPoD Owners Come Here' yazabilrisin, tabi Türkçe'yi katletmeye meraklıysan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dilekyahya

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sahte ipodcu olarak fakat bende bi sorun var yada ben kullanamıyorum 4gb lik bi ipod var bende kendi kendine reset atıyo ipod bir de ne kadar müzik attıysamda içine ekranında ki müzik sayısı 99 u geçmiyor müzikleri yüklerken ben usb yi pc ye taktığımda açılan pencerenin içine atıyorum direk müzik olsun resim olsun hepsini aynı yere atıyorum ayrı bir klasör açmama gerek varmı acaba lütfen yardımlarınızı paylaşırsanız sevinirim

arkadasım sende bi sorun yok sorun alette hepsi yapıo bunu sahtelerin bende de var bi tane sahte ipod sorununa gelince parcaların hepsini siliceksin ve bastan yüklüceksin ama bozuk parca atmıycan atarsan hep aynı sey olur res atar kendine bende bi tane amv converter var belki isini görür video icin yani direk cevirio sorun cıkartmıo iste linkihttp://www.brothersoft.com/downloads/amv-convert-tool.html

• arkadaşlar bende de bi tane sahte 1gb ipod var her şey güzel gidiyordu bir yerden virüs bulaştı silmek için biraz uğraştım ama şimdide hafızaya hasar vermiş yaklaşık %75 i görmüyo hafıaza.boş olmasına rağmen kullanılan hafıza gösteriyo acil yardım pls
  • arkadasım malesef bastan firmware yükleyeceksin formatla felan urasma bi ise yaramıo bande de var bi tane virüs bulastı ben beceremedim birasda tırstım yanlıs firmware yklerim die bizim bi tanıdık programcı vardı ona verdim o yaptı simdi tıkır tıkır calısıo massallah
  • topic amacından uzaklaşmışa benziyor
  • kardeş iyi güzelde bende o kadar anlamıyom zaten format işinden artı bıde dediğin gibi tamamemde susabiliyomuş cihaz.acaba virüs tarama programları felan iş yapmazmı ?
  • malesef arkadasım onlarda ise yaramıo sen en iisi benim yaptıımı yapma f*w yükledim alet sustu simdi kurtarmaya calısıom bakam nolcak sen en iisi aleti bi sahte ipod felan satan bi yere götür bi baksınlar
  • arkadaşlar sağolun sonunda çözdüm formatlamaya yeniden resetlemeye gerek kalmadı.bilgda yenıden biçimlendirme yaptım düzeldi.yenıden program atmak istedim ama nalet şey çökeceği ihtimali çok olduğundan denemedim.
  • sizi gidi sahte aypotcular

eger aranizda sahte aypotundan kurtulup sıfır 2gb gercek ipod nano almak isteyen varsa pm atsin
    sizi 250ytl karsiligi gercek ipodcu yaparim
  • arkadaslar ya bende para biriktirdim ve hiç araştırmadan 2 gb sahte i-pod aldım ama hiç sarj olmuyo diyaliz makinesi gtibi sarjdan cıktıgı an "pil zayif" dio ve kapanıyo daha bikere bile sarkı dinleyemedim ve verdiğim paraya acıyorum bunun bi çaresi yokmu acaba yardımcı olursanız cok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.