Şimdi Ara

sahte ipod sahipleri come here (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahuzur

quote:

Orjinalden alıntı: korsan_CD

yardım edin pls

arkadaiım mp4 playerın sys setup bölümünde yazılım versiyon bölümü var bak bakalım orda neler yazıyo ne yazıyosa aynen buraya yaz seni çiçeklerden kurtarayım
    :D

SC85056A
    2006/04/04
    ACT_V3.5.37

Valla BUnlar Yazıyo Saolasın su çiçeklere uyuz oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsan_CD -- 29 Eylül 2006; 11:43:35 >
  • yar arkadaslar bu normal Ipod ların Slikon kılıfları var bizimkine olurmuu olmjazsa nerden bulcazzz
  • bir çakmacı olarak bende soruyorum arkadasalr yok cicekleri kaybetmenin yolu ayrıca sesi nasıl dısarı verdiririm :)
  • hayırlı muhabbetler

Arkadaslar çakma ipod almak istiyorum sony'de olabilir öneriyormusunuz ?
  • saolsın octavarium ya aradıgım yazılımı sayende indirdim....
  •  sahte ipod sahipleri come here

bundan kullanan var mi ustunde ipod tr88 yaziyor
  • evet ben kullandım sorun nedir acaba ???
  • bana bunun firmware i lazim da, tam buna uyan sende hala duruyor mu bu alet?
  • Bende de aynısı var şuan 354. sürücü denemem fakat bir sonuç alamadım.Aynı alet varsa sürücüyü yüklermisin?
  • bende bu cihazın aynısı var bende firmware arıyorum ama bulamadım bir türlü eger bulan olursa ve paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler ;)
  • aynı tip bi deneyin bakalım

http://rapid share.com/files/2245328/dump.bin.html
  • yaw arkadaşlar bu dump dosyasını düzenleyince resimlermi çıkıyo bunun programı felan var mı düzenleyici ben kendime yeni tema yapsam :S
  • yaw bende var gerçi sitede var ama iş yerine geçeyim de yüklüyüm siteye
  • ben de de var bu aletten. vidalarının üçü kendiliğinden çıktı. Çok hafif bir darbe yüzünden camı kırıldı.

Hala çalışıyodu ki...

Artık bilgisayarım göremiyo kendisini...

tam görecekken kum saati yeniden geliyo... Neyse diyorum belki şimdi gelir sonra tekrar kum saati...

Ben de bi anlam veremedim bu olaya!!!
  • arklar arkim bana hediye olarak sony mp4 lerden almis bende de win98 var ve makinenin icine giremiorum sarki atamiorum video atamiorum driver konusunda bana yardim ederseniz cok sevinirim.amv mp4 lerden 1 gb lik
  • eğer sistemini xp ye çevirmen mümkünse onu yap çünkü 98 de driver sıkınıtısı olabilir bu alet için...
  • Ya beyler Benim İpotun Resimlerini Çektim VE Sizden Dump dosyasını düzenlemeye program istiyorum bana yardımcı olun PLS!! VE Nasıl Dump Dosyasınu İpota atacağımı YArdım PLS

İŞTE BENİM IPOT
     sahte ipod sahipleri come here

Buda Ekran Görüntüleri

sahte ipod sahipleri come here

• formda var ve resimli anlatımı mevcut bulamazsan bakalım ama mutlaka formu incele...
  • karedşler su sahe ipod lara theme yüklenm iyor mu ?_
  • ya yardım lazım şu sahe ipod un menüsü bok

değiştirmek yok mu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.