Şimdi Ara

sahte ipod sahipleri come here (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cakma aypot topigine bi göz attim da sorunu olanlar nedense hep er
    cakma kullanmaktan utaniyorlar mi ne
  • slm korsan cd eğer dump (yedek firmware ) yi aldıysanhttp://www.s1mp3.org/en/downloads_tools.php bursan s1res dosyasını indir ama benimde sorunum var arkadaşlar bacakalrı kısa devre yaptım a.q kum saati çıkıo öle kalıo ben dump ı geri nasıl yüklicem pls cvp crazy-_-maniac@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirim94

arkadaşlar benim sorunum şu ;
    bende bir tane çakma mp4 war aletimi açıyorum ekrana kum saati geliyor ve böyle donup kalıyor bilgisayarım da aletimi adfu server olarak görüyor kafayı yiyecem acil cvp bekliyorum yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnn !

adamım sen yine şanslısın adfu görüyor !!! şimdi ilk yapacağın iş sende dump yuokturda şimdi sana msn den dump atarım ben ;) crazy-_-maniac@hot istersen eklehttp://www.koolpa.com/sony-mp3-mp4-playerlarin-kurtarilmasi-t12679.html?amp; buraya gir 3 . adımdan sonrasını uygula yane adfu olayından sonrasını tabiş dump u benden alman lazım bekelrim

• yaa siz egüvendik reset gömdük adfu gösterdiği yok bunun sadece kum saati çıkıo öle kalıo mp4 usb de hiç görmüo zatii dump u yedekledim ama dump u geri atamıom a.q pc adfu dese a.q ortalığında yok yaa ben bunu aldığım yere kakalamam lazım başka çare yok ama yinede yardım etmek isteyen olursa crazy-_-maniac@hot beklerim
  • arkadaşlar benim ipodta ekranda kum saati çıkıyo kalıyo ölee..rica etsem bi el atarmısınız

İŞTE BENİM IPOD
     sahte ipod sahipleri come here
  • quote:

Orjinalden alıntı: deoksiribon

arkadaşlar benim ipodta ekranda kum saati çıkıyo kalıyo ölee..rica etsem bi el atarmısınız

İŞTE BENİM IPOD

arkadasım o ipod degil çakma bi mp4player.. sorunun o kadar çok olasılıgı varki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

sizi gidi sahte aypotcular

eger aranizda sahte aypotundan kurtulup sıfır 2gb gercek ipod nano almak isteyen varsa pm atsin
    sizi 250ytl karsiligi gercek ipodcu yaparim

sende bi girişimci ruhu gördüm yaw nerde okuyon sen

• quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

sizi gidi sahte aypotcular

eger aranizda sahte aypotundan kurtulup sıfır 2gb gercek ipod nano almak isteyen varsa pm atsin
    sizi 250ytl karsiligi gercek ipodcu yaparim

sende bi girişimci ruhu gördüm yaw nerde okuyon sen

ingiliz dili ve edebiyatı.. ne kadar alakalıyım dimi ticaretle

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deoksiribon

arkadaşlar benim ipodta ekranda kum saati çıkıyo kalıyo ölee..rica etsem bi el atarmısınız

İŞTE BENİM IPOD

arkadasım o ipod degil çakma bi mp4player.. sorunun o kadar çok olasılıgı varki...

arkadaşım bana sorun söleme biliyosan çözüm söle hayır dua edeyim
  • ya arkadaşlar bende bir çakma ipod alım ama almaz olsaydım neyse problemime gelecek olursak benim çakma ipod şarz oluyor oluyor oluyor ama banamısın demiyor yani ortalam 8 saat şarza koydum ama banamısın demedi ortalama 45 dk sonra pilbitti diye uyaıyor ve kapanıyor sizce ne yapabilirim caba içerisindeki pil veya batarya degişe bilirmi birde sizin cihazlar oartalama kaç saat gidiyor ya bana akıl verebilecek arkadaşlar yada yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler byee

• amv converterın ve avi converterın son sürümleri haziran ayında çıktı

www.amv.uni.cc
    http://www.amv.forumlari.net
  • BU SAHTE İPODLARDAN FATİH'TE BULABİLİRMİYİM VEYA NERDE BULABİLİRİM FİYATI DA KAÇ PARA?ÇOK ACİLL LÜFTEYNN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: (-Numberone-)

BU SAHTE İPODLARDAN FATİH'TE BULABİLİRMİYİM VEYA NERDE BULABİLİRİM FİYATI DA KAÇ PARA?ÇOK ACİLL LÜFTEYNN!

bu kadar büyük puntolarla yazarsan bilenler de yardım etmez sana...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: (-Numberone-)

BU SAHTE İPODLARDAN FATİH'TE BULABİLİRMİYİM VEYA NERDE BULABİLİRİM FİYATI DA KAÇ PARA?ÇOK ACİLL LÜFTEYNN!

bu kadar büyük puntolarla yazarsan bilenler de yardım etmez sana...

ya çok özür dilerim küçük puntolarla yazımı tekrarlıyım BU SAHTE İPODLARDAN FATİH'TE BULABİLİRMİYİM VEYA NERDE BULABİLİRİM FİYATI DA KAÇ PARA?ÇOK ACİLL LÜFTEYNN bilen var mı?
  • arkadaşlar slmmm....bu dandik aletlerden bende de var ....4 gb....herkesinki gibi benimde firmware silindi d....daha tam denemedim ama mp3 set version halkkında hiç bir bilgi vermio silindiği için....bu lanet cihazların firmware versionu nu bilen varsa lütfen yazsın...ayrıca bazı mp3set ler bazı firmwareleri de desteklemio...firmware yüklemei başaran arkadaş varsa mp3 set versionunu ve firmware versionunu yazabilir mi.......asıl sorun bu işte....
  • Sahte Ipod a Yazılım Nerden Atabiliriz Bende de Ipod var 4 Gb Yazıyor Ama 128 Mb lık Bir Yer Bile Dolmuyor Yazılımını Nerden Bulabiliim
  • Cok hafif bir ekran ışığı (mavimsi oluyor genelde) BÖYLE SORUNUM WAR HERHALDE YAZLIMDAN NASIL YÜKLERİM YAZILIM İPOD A BİLGİ WERİRSENİZ SEVİNİRİM

ÖNCEKİ BİLGİLERİM LSD-9301-10
    2006-10-31
    9.0.48 YAZILYORDU
  • bende ki ipod böyle . pc ye takınca aygıt tanınamadı diyor. yardım ederseniz çok sevinirim

cm60009-501
    2006/09/07
    act_v3.5.35

firmvare versiyonda böyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILAS -- 13 Şubat 2008; 23:57:58 >
  • cm60009-501
    2006/09/07
    act_v3.5.35

firmvare versiyonda böyle yazıyor.

pc tanımıyor . yardım lütfn
  • haydaa :D kimse yok mu ya :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.