Şimdi Ara

sahte ipod süpermiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin Sermayesine yatırım yapmaktan vazgeçelim arkadaşlar
  • ben de gidip ipod nano'nun yanına westone um1, sennheiser px100 almak için servet harcıyorum.. sahtesi dururken ne gerek var bunlara degil mi..
  • quote:

Çin Sermayesine yatırım yapmaktan vazgeçelim arkadaşlar

orijinal ipod da çin malı... arkasında "california'da tasarlandı. çin'de yaptırlıdı" yazıyor. uzakdoğu malı olmayan elektronik eşya doğru dürüst kalmadı (bazı telefonlar, televizyonlar vs hariç). en azından diğerileri "orijinal çin malı"... yani çinden kaçaman

bir de korsan vcd vs muhabbeti çakma ipodlarla bağdaştırılmış. tam olarak böyle bir bağlantı yapılamaz. bir kere korsan aldığınız cd, dvd vs orijinalinin içerik olarak aynı, yani korsan çalıntıyla, hırsızlıkla eşdeğer, bu da korsana hayır demek. ama çakma mp4'lerde öyle bir durum yok, sadece tasarım olarak "benzemekte"(!=ortadaki yuvarlak dokunmatik olması gereken tuş takımı) (tam bir çalınma durumu söz konusu değil). ancak kullanmanızı tavsiye etmiyorum, sonuçta çakma...

• arkadaşlar bu sayfada takıllan biri imzam için uyarı almama sebep oldu 3 hafta önce falan teşekkür ederim kendisine....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencizdim

quote:

orijinal ipod da çin malı... arkasında "california'da tasarlandı. çin'de yaptırlıdı" yazıyor. uzakdoğu malı olmayan elektronik eşya doğru dürüst kalmadı (bazı telefonlar, televizyonlar vs hariç). en azından diğerileri "orijinal çin malı"... yani çinden kaçaman

bir de korsan vcd vs muhabbeti çakma ipodlarla bağdaştırılmış. tam olarak böyle bir bağlantı yapılamaz. bir kere korsan aldığınız cd, dvd vs orijinalinin içerik olarak aynı, yani korsan çalıntıyla, hırsızlıkla eşdeğer, bu da korsana hayır demek. ama çakma mp4'lerde öyle bir durum yok, sadece tasarım olarak "benzemekte"(!=ortadaki yuvarlak dokunmatik olması gereken tuş takımı) (tam bir çalınma durumu söz konusu değil). ancak kullanmanızı tavsiye etmiyorum, sonuçta çakma...

Nasıl tam çalınma söz konusu değil diyorsun anlamak mümkün değil...Patentli ismini kullanıyorlar her şeyi ile taklit kutu-renk vb... ha Apple bu konuya fazla takmıyor...Gerçeğinde bir taksa emin ol piyasada bulamazsın böyle şeyleri...

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: bencizdim

quote:

Nasıl tam çalınma söz konusu değil diyorsun anlamak mümkün değil...Patentli ismini kullanıyorlar her şeyi ile taklit kutu-renk vb... ha Apple bu konuya fazla takmıyor...Gerçeğinde bir taksa emin ol piyasada bulamazsın böyle şeyleri...

abi evet ya telif hakları falan var.

nasıl bir sanatçı bir şarkı besteliyor yunan gelip ben 3 yıl önce yapmıştım o besteyi kanıtlar bunlar deyince bizim şarkıcı ben ama türkçe söyledim desede fark etmiyor ceza yiyorsa.

ipod sahteside kaçak maldır.
    her yerde var diicekseniz teknosa gold vatan gibi yerlerde neden yok derim sizlere?

• quote:

Orjinalden alıntı: salimenko

quote:

Orjinalden alıntı: cackler

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.....

+1

+ olarak,

Ucuz etin yahnisi yavan olur
  • mHz si kaç

• Gerçek Ipod'un sesi sahtesinden daha düşüktür.Bunun nedeni Apple'ın cihaza ses kısıtlaması koymasıdır.Çinliler hiç bir şekilde ses kısıtlaması koymuyor.Bunun nedeni ise harici hoparlör bağlandığında iyi ses alınmak istenmesi.Bu nedenle Çim malı ve özellikle Çin markalı ürünlerde ses diğer tanınmış markalara göre daha fazladır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

Gerçek Ipod'un sesi sahtesinden daha düşüktür.Bunun nedeni Apple'ın cihaza ses kısıtlaması koymasıdır.Çinliler hiç bir şekilde ses kısıtlaması koymuyor.Bunun nedeni ise harici hoparlör bağlandığında iyi ses alınmak istenmesi.Bu nedenle Çim malı ve özellikle Çin markalı ürünlerde ses diğer tanınmış markalara göre daha fazladır.

vaaymantıklı br açıklama.
    bende neden ses maks. da bie kısık biraz diyordum.

ama sanırım bde avrupa versiyonları böyle aynı ipodun amerika versiyonu olan ve bozulunca seervisin kendilerine yenisini gönderdiği kişiler ses kıslık diye servise geri gidiyor. servis ise bizde avrupa versiyonu vaar ve yazılım sesi 100db sınırı ile dinletiyor diyor.

Bide bende philips vardı mesla avrupa satandardı olarak ses 80db idi ve minibüs ve trende adeta müziği son seste bile duyamıyordum.

üstelik o model için yazılım veya ses arttırıcı bile çıkarmadılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

Gerçek Ipod'un sesi sahtesinden daha düşüktür.Bunun nedeni Apple'ın cihaza ses kısıtlaması koymasıdır.Çinliler hiç bir şekilde ses kısıtlaması koymuyor.Bunun nedeni ise harici hoparlör bağlandığında iyi ses alınmak istenmesi.Bu nedenle Çim malı ve özellikle Çin markalı ürünlerde ses diğer tanınmış markalara göre daha fazladır.

vaaymantıklı br açıklama.
    bende neden ses maks. da bie kısık biraz diyordum.

ama sanırım bde avrupa versiyonları böyle aynı ipodun amerika versiyonu olan ve bozulunca seervisin kendilerine yenisini gönderdiği kişiler ses kıslık diye servise geri gidiyor. servis ise bizde avrupa versiyonu vaar ve yazılım sesi 100db sınırı ile dinletiyor diyor.

Bide bende philips vardı mesla avrupa satandardı olarak ses 80db idi ve minibüs ve trende adeta müziği son seste bile duyamıyordum.

üstelik o model için yazılım veya ses arttırıcı bile çıkarmadılar.

Normalde APPLE sadece Avrupa versiyonuna ses sınırlaması koyuyordu ancak Amerika'daki ailelerin isteği üzerine Avrupa ve Amerika versiyonundan ses sınırlamasını kaldırdı ve onu şifreli olarak manuel hale getirdi...

• peki o zaman bendeki yeni neil ipod nano 4gb sesini nasıl açıcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoW_WoW

• quote:

Orjinalden alıntı: BoW_WoW

Amerikan emperyalistlerinin sermayesine yatırım yapmaktan çok daha iyidir uyuyan dev Çin'in sermayesine yatırım yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 6 Eylül 2007; 21:28:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

peki o zaman bendeki yeni neil ipod nano 4gb sesini nasıl açıcam?

minik cep anfileri var belki işini görür
  • arkadaşlar bende bi tane sahte ipod var fakat kullanırken cihaz takıldı ve öylece kaldı. Cihazı açınca ekranda kumsaati çıkıyor. bilgisayara bağlayınca driver istiyor. eğer bilgisayara tanıtabilirsem cihazın sorununu çözebilirim. Bu cihazın driveri olan varsa yada bilgisayara tanıtma yöntemini bilen varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler...

(Eğer çözümü yoksa geçmiş olsun taziyeleri kabul edilir )
  • Bizim Türklerde adam akllı mal çıkarmıyorlarki Çini dyurmayı bırakak..
  • aslında bizim TÜRKLERDE kabahat yok ne alsak çin malı... önemli olan kalite ve denetim. artık elektronikten oyuncağa muhtelif aletlere kadar her şey CİN malı. işçiliğin ve hammaddenin ucuz olması bu sonucu doğuruyor. konu sapıyor biraz tabii...

IPOD alacaksanız bilinen mağzalardan alın ve hakiki ipodların resimleri ve teknik özellikleri hakkında bilgi edinin sahtelerinden (beleş olmadığı taktirde ) kaçının. Eğer güvenemiyorsanız aldığınız yerde adama bi denettirin ve formatlattırın. hafızası azalıyorsa,4gb den 128 mbye gibi,mağazayı HEMEN terkedin.

unutmayın ki ucuz mal alacak kadar zengin değiliz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfman222 -- 29 Eylül 2007; 13:10:03 >

• bu arada benim derde deva olabilcek kimse yok mu acaba???

anyone is here??? Hellooo!!!

• arkadaşlar son bir araştırma ve geliştirmeyle(kurcalama ile) bilgisayara adfu olarak tanıttım cihazı fakat şimdide firmware'ını bulamıyorum olan arkadaş varsa gönderebilir mi??? formda diger konularda geçen firmware indirme yerlerine baktım hiç biri uymadı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.