Şimdi Ara

sahte ipod süpermiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: wolfman222

arkadaşlar son bir araştırma ve geliştirmeyle(kurcalama ile) bilgisayara adfu olarak tanıttım cihazı fakat şimdide firmware'ını bulamıyorum olan arkadaş varsa gönderebilir mi??? formda diger konularda geçen firmware indirme yerlerine baktım hiç biri uymadı.

Dostum aynı sorun bende de var nasıl tanıttın bilgisayara bi yol göstersen ?
  • üstteki resimdeki mavi renkli sahte ipod'un aynından var bende. onun içini açtım. içini açmak için öncelikle ön camını sökmen lazım ki bu aşamada ön camı kırabilirsin. daha sonra alt ve üst kapaklarını açarak cihazın içini aşağıdan yukarı doğru ittirerek çıkartıyorsun. burada lcd monitör işletim çipinin ve belleğin üzerine yapıştırılmış(çift taraflı köpük bantla) nazik bi şekilde onu da kaldırıyorsun ki dikkat et lcd'yi patlatma...
    daha sonra cihazı bilgisayara bağla ve üstten açma tuşunu on konumuna getir. cihaz açılınca samsung bilmem ne yazan bi bellek var sağlı sollu 24+24 tane bacağı var. o çipin alttan 4. bacağından itibaren saatçi tornavidası ile yukarı doğru kısadevre ettir. bi an cihaz bağlantısı kesildi sesi gelcek ve cihaz tekrar açılarak bilgisayara tekrar adfu olarak tanıtılacak işlem bu kadar. bu aşamadan sonra driverini adfu driver olarak tanıtman lazım ki burda sana adfu .ini ve sys dosyaları lazım. eğer mail adresini veririsen sana atabilirim. şimdilik kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfman222

üstteki resimdeki mavi renkli sahte ipod'un aynından var bende. onun içini açtım. içini açmak için öncelikle ön camını sökmen lazım ki bu aşamada ön camı kırabilirsin. daha sonra alt ve üst kapaklarını açarak cihazın içini aşağıdan yukarı doğru ittirerek çıkartıyorsun. burada lcd monitör işletim çipinin ve belleğin üzerine yapıştırılmış(çift taraflı köpük bantla) nazik bi şekilde onu da kaldırıyorsun ki dikkat et lcd'yi patlatma...
    daha sonra cihazı bilgisayara bağla ve üstten açma tuşunu on konumuna getir. cihaz açılınca samsung bilmem ne yazan bi bellek var sağlı sollu 24+24 tane bacağı var. o çipin alttan 4. bacağından itibaren saatçi tornavidası ile yukarı doğru kısadevre ettir. bi an cihaz bağlantısı kesildi sesi gelcek ve cihaz tekrar açılarak bilgisayara tekrar adfu olarak tanıtılacak işlem bu kadar. bu aşamadan sonra driverini adfu driver olarak tanıtman lazım ki burda sana adfu .ini ve sys dosyaları lazım. eğer mail adresini veririsen sana atabilirim. şimdilik kolay gelsin

Çok sağol wolf umarım işime yarar ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.