Bildirim
sahte ipod süpermiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önemli olan sadece sesin yüksek olmasımı?
Yoksa kalitesimi?
Ki şuana kadar sesi yüksek çıkan sahte cihazı sende duyuyorum -
evet ben daha önce çok cihaz denedim çok cılız sesleri vardı hepsinin kalite diyosan sonyericsson w850i dende kaliteli k750dende tizler basslar süper zaten ben w850 yi cx300 le dinlerdim şimdi ipod a taktım artık benim için telde müzik dinleme devri bitmişdir..bu arada 60 ytl cihazın fiyatı sahtelerden ve orjinalden farklı bi görüntüsü var ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILİ -- 29 Temmuz 2007; 17:40:44 > -
Doğrudur belki de,ne de olsa bu aletlerin ses kalitesinde muhattapları ancak telefonlar olabilir :p -
özellikleride fena degil
fm radyo(kayıt yapabiliyo)
video
resim
e-book
ses kayıt
oyun
ben bunları yalnız müzik çalar zannediyodum şaşırdım biraz -
özellklleiimsama çbk bozulbr dikkat ett -
slm millet,
bende bu sahte ipod lardan iki tane vardi birinin kulaklik girisi bozuldu ebirinin de softwari bozuldu ardindan ekrani kirildi ...
garanti hic biseyi karsilamadigini da soyliyim ...
ebay daki bu tarz mp4 leri hic kimseye tavsiye etmiyom, cogu arizali cikiyo haberiniz olsun.
bi tv programda nasil ve nerde uretildiklerini gordukten sonra anladim neden bukadar kalitesiz olduklarini
neyse benden size bi arkadas tavsiyesi , mp3 yada mp4 alacaksaniz buyuk markalarin urettiklerini alin
biraz daha fiyatli ama inaninki 10 kat daha kaliteli ve daha uzun sure kunlanirsiniz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaybolancennet -- 30 Temmuz 2007; 0:22:54 > -
arkadaşım güle güle kullan ama dikkat et çünkü ben de de o sahte cihazdan var hemen bozuluyo -
sahteleri basit çin yapımları bozulur elinde kalır kimsede yüzüne bakmaz ne garantisi -
bozulunca anlarsın ne kadar süper olduğunu
yerinde olsam şimdiden firmware yükleme işini öğrenir..cihazımın bir firmware yedeğini alır bi CD ye atardım...
hadi bakalım hayırlı olsun... -
quote:
Orjinalden alıntı: kaybolancennet
slm millet,
bende bu sahte ipod lardan iki tane vardi birinin kulaklik girisi bozuldu ebirinin de softwari bozuldu ardindan ekrani kirildi ...
garanti hic biseyi karsilamadigini da soyliyim ...
ebay daki bu tarz mp4 leri hic kimseye tavsiye etmiyom, cogu arizali cikiyo haberiniz olsun.
bi tv programda nasil ve nerde uretildiklerini gordukten sonra anladim neden bukadar kalitesiz olduklarini
neyse benden size bi arkadas tavsiyesi , mp3 yada mp4 alacaksaniz buyuk markalarin urettiklerini alin
biraz daha fiyatli ama inaninki 10 kat daha kaliteli ve daha uzun sure kunlanirsiniz ...
ebay a gerek yok her telefoncuda var şu an onlardan isteyene müjde.
2 yıl önce 1gb lık ipodun spotu diye bunlardan satılıyodu bende heves etmiştim ama 6 ay önce yeni nesil ipod nano aldım içim rahatladı.
-
Geçen hafta 30YTL e 2GB lık aldım bir tane. iPod yazıyor ama inanın şuana kadar hiç kulaklık takıp dinlemedim. Çünkü flash disk olarak kullanıyorum. Aktarım hızı çok yüksek değil ama ödev ve projelerim için kullandığımdan boyutu ve aktarım hızı benim için çok da mühim değil.. -
sahte mahte bi işe yarıo -
artık çinliler yapıyor abi diycez galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: mülayimabi
artık çinliler yapıyor abi diycez galiba
-
Arkadaşlar Korsan vcd veya kaset satımına karşı isek aynı yarda Korsanı (sah tesi) denecek ürünleri de almasak iyi olacak diye düşünüyorum. -
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim..... -
quote:
Orjinalden alıntı: cackler
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.....
+1 -
Arkadaşlar Korsan vcd veya kaset satımına karşı isek aynı yarda Korsanı (sah tesi) denecek ürünleri de almasak iyi olacak diye düşünüyorum
bencede -
ucuz mala verilecek para yok bizde
Benzer içerikler
- rootdir nedir
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- mediamarkt ödeme reddedildi
- airpods güncelleme
- airpods nasıl sıfırlanır
- ipod touch 8. nesil
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- airpods pro 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X