Şimdi Ara

Sahte MP3 Dosya Formatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul Doğu banktan bir mp3 player almıştım. ikinci gün içine attığım dosyalar bir baktım bir dosyanın içine aynı dosyaları kopyalamış ve bir matruşka gibi iç içe nerdeyse elliye yakın kopyalama yapmış 1 Gb lık makinenin içindeki 15 mb kalsörler olmuş neredeyse 500 mb.

bir de işin ilginci kopyalanan kalsörlerin içine USBSxåËü. adında salak sıfır kb lık bir dosya atıyor ve silemiyorum. Resim formatlarını almış mp3 yapmış. satan vatandaş bir kartvizitin arkasına hiyeroglif yazıda birşeyler yazmış işte ne zaman satıldı ne ürün satıldı garanti günü olarak 20 gün filan yazıp imzalamış.

üç defa biçimlendirme yapıp tekrar denedim sonuç aynı oldu. Tamam biliyorum ucuz etin yahnisi yavan olur diyorsunuz ama ülke ekonomisi bizi buna yönlendirdi :) diyelim

Şimdi ben izmirdeyim geri gönderip kargo masrafına katlanayım mı yoksa başkaca bir öneriniz varmı? cihazın üzerinde bir de etiket var onu kaldırırsanız garantisi biter filan dedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emfes -- 28 Aralık 2006; 2:18:47 >

• forumda hep bir ağızdan bas bas bağırıyoruz ÇAKMA cihaz almayın diye boşuna söylemiyoruz
  • Çakma almamanın haricinde ? Önerin olacak mı ?
  • kardeş ozaman bi frimware yüklemeyi dene sahte sony topiclerine bak uyumlu frimware bulurun belki kasanın(yada dış kısmında) iç tarafında aletin versiyonu/modeli yazar bu bilgilere göre uygun frimware yükle yanlış frimware yüklersen cihaz kitlenir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.