Şimdi Ara

Sahte Para Anlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık aradım fakat bulamadım buranın uygun olabileceğini düşündüm. Konuya gelmek gerekirse de: Geçenlerde 1 haftalık boya işi yaptıktan sonra adam bize parayı dolar + euro + tl olarak karışık ödedi. Eve gelince dolardan biraz işkillendim internetten baktım ama kimine göre gerçek gibi kimine göre sahte gibi. Parada şerit var ve USA 100 yazıyor. Ön yüz sağ altta da 100 yazısı dik bakınca yeşil açılı bakınca siyah orada da sorun yok ama paranın tam ortasında katlama izinin orasında çizgi var ve burada sanki renkler biraz gitmiş. Bir de arka yüzeyinde sol altta mavi yuvarlak içinde mavi şekilde 2 tane iç içe dolar amblemi olan baskı var. Sağ alt köşede de mavi yuvarlak içinde mavi "M" harfi var. Sizce bu para gerçek midir sahte mi? Patrona dün ulaşamadım en iyisi ona gidip parayı vermek ama olur da ulaşamazsam diye sorayım dedim.

• SS......

Lazaım....

• Benjamin Franklin'in suratının ortasında çizgi var benim garibime giden o. Bizim paramızı istediğin kadar katla hiç öyle iz çıkmaz bunda çıkmış ondan şüphelendim sahte olabilir mi diye. Paranın üstünde kabartmalar falan var. Sağ altta 100 dolar da renk değiştiriyor. Ortada USA 100 yazısı çıkıyor ve sağda da filigran var. Işığa tutunca çıkıyor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canera91 -- 17 Aralık 2014; 22:48:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ramler Sahte mi?
    2 yıl önce açıldı
    Sahte sigara nasıl anlaşılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.