Şimdi Ara

sahte sony mp4 playerlerin amv sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben bu işi hala beceremedim araştırıyorum bi türlü bulamadım elimde 1gb lik sate sony mp4 player var makina güzel daha hiç bi sorunu çıkmadı ama video oynatmıyo napıcam???

• quote:

Orjinalden alıntı: hacker19

ya ben bu işi hala beceremedim araştırıyorum bi türlü bulamadım elimde 1gb lik sate sony mp4 player var makina güzel daha hiç bi sorunu çıkmadı ama video oynatmıyo napıcam???

öncelikle Şu programı indir MP3 Player Utilities 3.57 DowNLoaD

Daha sonra yukle ve Başlat/Programlar/MP3 Player Utilities 3.57/AMV Convert Tool var ona bas sonra istedidiğin vidyoyu sürükleyerek at ordaki bölüme ve begin işaretine bas bu kadar video yu cıkradıgı yer uste yazıo zaten kolay gele...

• quote:

Orjinalden alıntı: 19

ya ben bu işi hala beceremedim araştırıyorum bi türlü bulamadım elimde 1gb lik sate sony mp4 player var makina güzel daha hiç bi sorunu çıkmadı ama video oynatmıyo napıcam???

http://www.amv.forumlari.net veyawww.forumya.tk dan ulaşabileceğin sitemden amv converter programı ve amv formatında klip film vs indirebilirsin ayrıca mp4 playerlar için ayrı programlar ve paylaşımlar da var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serceft -- 1 Nisan 2007; 14:49:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.