Bildirim
sahte sony mp4 playerlerin amv sorunu yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: hacker19
ya ben bu işi hala beceremedim araştırıyorum bi türlü bulamadım elimde 1gb lik sate sony mp4 player var makina güzel daha hiç bi sorunu çıkmadı ama video oynatmıyo napıcam???
öncelikle Şu programı indir MP3 Player Utilities 3.57 DowNLoaD
Daha sonra yukle ve Başlat/Programlar/MP3 Player Utilities 3.57/AMV Convert Tool var ona bas sonra istedidiğin vidyoyu sürükleyerek at ordaki bölüme ve begin işaretine bas bu kadar video yu cıkradıgı yer uste yazıo zaten kolay gele...
-
quote:
Orjinalden alıntı: 19
ya ben bu işi hala beceremedim araştırıyorum bi türlü bulamadım elimde 1gb lik sate sony mp4 player var makina güzel daha hiç bi sorunu çıkmadı ama video oynatmıyo napıcam???
http://www.amv.forumlari.net veyawww.forumya.tk dan ulaşabileceğin sitemden amv converter programı ve amv formatında klip film vs indirebilirsin ayrıca mp4 playerlar için ayrı programlar ve paylaşımlar da var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serceft -- 1 Nisan 2007; 14:49:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X