Arkadaşlar bi tane Sony MP4 Player aldım (Çakma ). Aldığım adam yükleme cd'si vermedi. Ve dolayısıyla PC de tanımadı. Ben bunu nası tanıtıp PC'imden ona mp3 yollayabilirim ? Program linki atarsanız çok memnun olurum. Bu cihazların firmwaresini güncelleyince bozulma olabiliyormuş. Firmware ne demek ? Ben sadece MP3 lerimi cihaza aktarmak istiyorum elimde hiçbir cd yok. USB den takıyorum "yenı donanım......... sorun oluştu" yazıyor.
Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Lütfen acil yardım.
Tamam arkadaşlar zaten tanıtmaya gerek yokmuş. Flash disk olarak görüyo. Yine de teşekkürler.
Bir de .. Normal videolarımı AMW 'ye çevirebileceğim bir program linki atarsanız sevinirim.
512 MB sahte sony mp4 player için: www.media-tech.pl/pub/drivers/ adresindeki mt823.rar dosyasını yükleyin. SUNPLUS spca536 pmp transcoding tool olarak yüklüyor. output file bölümüne dosya ismini asf olarak yazarak convert tuşuna tıklamanız lazım. örnegin : eylemklip.asf sonra bunu mp4 player'e atın. selamlar
DİKKAT !!! bu PMP CONVERTER progamı 512 mb kameralı sahte sony mp4 çalar tipi için.diğer tip sony lerdeki uyumluluğunu bilmiyorum.