arkadaşlar ePttAVM.com'a ve teknoloji market'e (sakın güvenmeyin!!! kanıt aşağıda)
ürün tedarik edilemiyor yalanı ile teknoloji market sipariş iptali yapıyor okuyun görün arkadaşlar inanmayın bu tip sitelere itibar etmeyin teknoloji market ürün almayın ben aldım sonucu bu.
ürün ellerinde var hala satışı devam ediyor!!!
bana sormadan siparişimi iptal ettiler fiyatı yanlış yazanlar onlar 2 adet wd ssd alıyorum fiyat olarak 78.99TL yazılmış bende gördüm hemen 2 adet sipariş geçtim ama bunlar sahtekar sakın inanmayın size sormadan siparişinizi iptal ederler bu fiyat 78.99tl olmasa ben o ürünü senin siteden almam mümkün değil o fiyatı sen yazıyorsun sonra siparişi iptal ediyorsun böyle bir esnaflık yok!!! yazdıysan o rakamı yollayacaksın ürünü arkadaş bu senin sorumluluğun
Sipariş No PTT-EPSVNQL3A-181018 Sipariş Tarihi 18.10.2018 09:54 Ödeme Şekli Kredi Kartı Kargo Ücretleri 0,00 TL Sipariş Toplamı 157.98 TL teknoloji market WD GREEN 120GB WD GREEN 3D NAND 2.5'' 545/465MBs WDS120G2G0A SSD Ürün Barkodu: 1 Adet: 2 Fiyat: 157.98 TL (%18 KDV dahil.) Durumu: İptal Edildi
herkes coyote olmuş
Merhaba
Hatalı fiyat yazmış diye zarar etmesin Etsin dersen tüketici heyetine git Forum köşesinde insanları sömüremedim diye ağlamak kötü Ucuz alayım da herkes zarar görsün demek insani değil Hakkı olan fiyatla almıyorsan bir gariplik var diyeceksin Aç gözlü olmanın sonu dolandırılmaktır Bunu hatırla
Güle Güle..
@ahmet59
atmosferikmotor
kullanıcısına yanıt
görüşlerin için sağol arkadaşım kimseyi sömüremedim diye ağlamıyorum iki kuruşla işimz yok o fiyatı ben yazmadım dedim satın aldıysam suçmu oldu sömürmemi oldu şimdi suçlu bizmi olduk insan gibi söyleyebilirler satışını yaptıkları ürünü tedarik edilemiyor diye iptal etmesinler adam gibi doğru dürüst arasınlar söylesinlerbiz bir hata yaptık bu fiyattan gönderemeyiz diye Saygılar
Bildiğimiz pttyle alakası var mı bunların. Yoksa isimde bile çakallık yspmışlar
PipisipispisP
kullanıcısına yanıt
Merhaba
O site pazar yeri mantığıdır n11 gibi Hepsiburada gibi yerlerde de var Amazon bile yapıyor Gidip dükkanını açıyorsun Sanal AVM diye düşünmelisin
Güle Güle..
atmosferikmotor
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam sağolun hoşçakalın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme