Şimdi Ara

Sahtekar satıcılar ve dikkat edilmesi gereken ilanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: what_tha

Selam arkadaşlar. Aranizda hediyesaati.com dan alisveris yapan var mi? Bir swatch begendim (ycm4000) en uygun fiyati da burasi gibi gorunuyor ama kararsiz kaldim sahte replika cikma gibi bir durumu var midir?

Hediye saatinden telefonla Tissot'un bir bayan modeli hakkında 1-2 kez stok bilgisi almıştım. Sahte-çakma çıkma gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Sonuçta onlarda ithalatçısından getirtiyorlar. Faturalı ve garantili gönderim yapıyorlar diye açıklamışlar sitelerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Selam arkadaşlar. Aranizda hediyesaati.com dan alisveris yapan var mi? Bir swatch begendim (ycm4000) en uygun fiyati da burasi gibi gorunuyor ama kararsiz kaldim sahte replika cikma gibi bir durumu var midir?

Hediye saatinden telefonla Tissot'un bir bayan modeli hakkında 1-2 kez stok bilgisi almıştım. Sahte-çakma çıkma gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Sonuçta onlarda ithalatçısından getirtiyorlar. Faturalı ve garantili gönderim yapıyorlar diye açıklamışlar sitelerinde.

bilgi için teşekkür ederim. kapıda nakit ödemeyle almayı düşünüyorum. Swatch saatlerde dikkat etmek gereken bir nokta var mı garanti belgesi dışında? Mesela orjinalliğini kontrol edebildiğimiz bir seri no sorgulama sistemi filan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: baudelaire

Enrico coveri diye saat markasi biliyormusunuz? H.burada var ben t.yoldan aldim.bugun geldi. Ama ithalat yeri honk kong. Canim sıkıldı ben italyan saniyordum. Italyanlar ordami imal ediyorlar acaba? Piyasa fiyati 225tl indirimli 40 lira satiyorlardi.sizce bu saat cin mali mi?

Saat Çin malı.

Enrico coveri diye modaci var.onun haberi olmadan yapabilirlermi? Sende hic acik kapi birakmamissin be birader zaten canim sıkkındi birde land rover ayakkabi almistim.Turkiyede uretilmistir diyor,o en azinda lisansin sahibi firmanin haberi dahilinde olmustur diye umit ediyorum artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Saat sahte, bu fiyata gerçek Tissot bulmanız imkansız.

Turkiyede 2.el sitelerinden saat almak pek akillica degil sanirim, faturaliysa o baska tabii ki. Surda 407tl den basliyor Tissot saatlerhttp://www.724satinal.com/category.php?id=1390&view=list&price=&brand=11770&stock=&page=2&category=Kol%20Saatleri. ama ben saate bu kadar para verebilecek durumda olmadigim icin ilgilenmiyorum.200 altinda esprit ler gormustum ilgilenmistim ama sonra vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar başımdan geçen olayı anlatıyorum online satıcı değil bildiğimiz dükkan klasik yazıcıoğlu vakası:
    2 sene evvelinin sağlam donanımlı bir pcisi var bende imzamdan bakarsınız. Kendi kendine power sup kapatmaya başladı baktım ki poweda sorun var gidiyim yenisini alıyım hemde kasayı temizletiyim dedim.
    orada gold pc var benim herzaman gittiğim telefon numaralarını kaybetmişim telle ana gold u aradım açıklar dediler neyse buna rağmen kapalıydı (pazar günü).
    Orada bilrisiniz abi format atalım 2. elmi vs kardeşimin kucağında kasa sap gibi kalınca ula dedim şunlardan birinin peşine takılıyım ilerde sağda Yıldız Bilgisayar diye bir yer vatan pc yi geçince.
    Dediler hasar tespit bedava, iyi hadi bakın bir dedim. Kendi kırık monitörüne bağladı ekrana bakarak öyle boş boş (güya test yapıyor bilgisayarımı açıp özelliklere bakıyor kaça okuturum bunu diye "haa senin sıkıntı büyük sıkıntı içinde sıkıntı işlemcin yanmış , hard disc sorun vs vs " dedi istersen bırak onarmayı deneyelim ısı verelim ama tüm pc yanar vs diye saçmaladı üstüne.
    Halla halla dedim enteresan ee dedim
    Yada 160 Tlye alırım dedi senin pcyi :D yada aynı işlemciden çıkma 350 400 Tl ye takarım (çıkış yaparız terimi kullandı :) ) dedim vay be dedim sıfırı 350 Tl olan işlemciyi ha dedim :D başarılısınız dedim şimdi 2. ele koysam daha pahalıya sırf ekran kartını okutururm enayimi sandınız vs vs atarlandım neyse arada bir kaç tatsız muhabbet geçti ula dedim dolandırıcımısınız, tabii ben biliyorum bunların böyle bir şeyler çevireceklerini zaten kasanın yanından da ayrılmadım bir haltlar karıştırmasınlar diye . Ben sert çıkınca gerildi tabii ortalık bunlarda böyle üste yürümeler falan aldım kasayı terkettim orayı . Arada bir kaç sıkıntı daha oldu ama anlatmam gereksiz ben girdim çıktım neyse...

Gittim oradaki goldtan bir coolmaster aldım taktırdım pcyi bi güzel süpürdüler macunladılar fıstık gibi oldu.
    Sonra bir araştırdım daha evvelden tamire bırakılan bir pci tarumar edip sahibinede saldırmışlar , karakolluk olunmuş..

Beyler bu olayı uyarmak amaçlı paylaşıyorum aman :) hoş bizim forumdaşlar bilgilidirler bu konularda ama google search yapan biri görür faydamız dokunur.
    Siz siz olun bilmediğiniz yere kasa teslim etmeyin , zaten adamlar kafayı kırmışlar gözlerine kestirseler vurup kafama kasayı da alırlardı.
    Neyse herkese iyi forumlar.

• Arkasından küfür ettirmek istemiyormuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-orjinal-rolex-seri-numarali-zaten-bilen-bilir-ihtiyacen-satilik-99523255/detay

Yüzüne küfür etsem sorun olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Arkasından küfür ettirmek istemiyormuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-orjinal-rolex-seri-numarali-zaten-bilen-bilir-ihtiyacen-satilik-99523255/detay

Yüzüne küfür etsem sorun olur mu acaba?

Agzi kalabalik bir arkadas, bana Zugurt Aga'daki Erdal Ozyagcilar'in oynadigi karakteri hatirlatti

Bravo Sayin Polemik, bu tip adamlari desifre etmek gerekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Agzi kalabalik bir arkadas, bana Zugurt Aga'daki Erdal Ozyagcilar'in oynadigi karakteri hatirlatti

Bravo Sayin Polemik, bu tip adamlari desifre etmek gerekiyor..

Teşekkürler Sayın asukrumercan.
  • Kutusunu bulamadığı için ispat edemediği falan bir şeyler yazmış. Demek ki kutu varsa saat orijinal oluyor.
  • Gedikli sahtekar Gökhan Şehitoğlu, gerçek adı olduğunu sanmıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-rolex-x-serisi-108455489/detay
  • arkadaşlar merhaba! sanalpazar da usa-trader diye bir saat satıcısı var aman dikkat!!! ben yandım, siz yanmayın.
    epey de memnun müşterisi var gibi görünüyor ama aldanmayın. memnun müşteri sayısını, olumlu puan alana kadar sizi sürekli arayan ve güya ne kadar ilgililermiş gibi görünen müşteri temsilcisi kıza borçlular.
    fotoğrafta gösterdikleri saati göndermediler. sonradan ayıldım, artık iş işten geçmişti. sıfır aldığım saat her gün bir kez duruyor ve bu saate 189tl bayıldımgeri vermek istedim, o kibar ve ilgili kız kaplan oldu.
    güya orjinal kutusunda ve 2 yıl garantili.
  • usa-trader ayıplı mal satıyor, dikkatli olun arkadaşlar. saatlerin tamamı çin işi. 189 tl verdim 2 günde bozuldu. saat pilli olmasına rağmen duruyor. ben de takamıyorum.aşağıda linki veriyorum. adresi açın ve aşağıya inin göreceksiniz guess marka saat. fotoyla gelen saatin alakası olmadığını onay verdikten sonra anladım. tamamen üçkağatçı firma. aman dikkat!!!!!!!!!!!!!
    http://www.sanalpazar.com/Ozel-Satistir__isp5489340
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.