Şimdi Ara

Sahtekar satıcılar ve dikkat edilmesi gereken ilanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, birisinden duyduğum bir bilgiyi burada paylaşmak istiyorum.Sahibinden de yüksek fiyata saatinizi satmak istiyorsunuz ve sizi arayıp saati almak istediğini söyleyen birileri varmış. düzgün giyimli 3-4 kişi sizi almaya geliyor bir yerden, saate bakıyor falan arkadaşlar versin paranızı diyor hop ne saat kalıyor ortada ne para, yani sadece alırken değil satarken de çok dikkat etmek gerek.
  • Beyler yeri değil amawww.hizlial.com saat konusunda nasıl , güvenebilir miyim ?
  • http://www.sanalpazar.com/100-Yeni-Orjinal-Kutusunda-T17.1.586.425232-Kampanyali__isp1866411

bütün modeller çok uygun.baya da bi olumlu yorum var satıcıya.ama bu fiyata orjinal imkansız demi?
  • Saat sahte, bu fiyata gerçek Tissot bulmanız imkansız.
  • Kutu orjinalmiş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_wade

Kutu orjinalmiş ama

aynen usa-trader adlı satıcının ilanlarına baktım, memnun olanlar da çok var ve orjinal kutusu ve sertifikalarıyla gönderiyormuş
  • Bir de saat satışında güvenli siteleri, satıcıları(yasak değilse tabi) yazsanız da biz de nasiplensek mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 23 Mart 2012; 15:23:21 >
  • Türkiye içinden saatcell, neistesenvar ve hediyesaati benim alışveriş yaptığım yerler, 3ünde de hiçbir sorun yaşamadım, sırayla 1-3-2 günde geldi kargoları.
  • skywatches ptt aracılığıyla mı gönderiyor acaba yoksa ups fedex falan mı?
  • bu gün bir arkadaşıma mail gelmiş bu siteden.
    alış veriş sürecini görelim dedik isim adres verdik ödeme şeklini görelim rakam değişecekmi vs. kişisel bilgileri aldıktan sonra uzun bir sipariş numarası verildi ve sayfa orada kaldı.telefon ettik saatlerin otomatik olduğunu ödemenin kapıda peşin yada kredi kartıyla yapıldığını öğrendik 2.sorumuzu sormadan ''ürünü inceleme kısmı'' telefon kapatıldı.link veriyorum yorum sizin.

http://firsatlarmerkezi.com/index.php

ne hikmetse sabahtan beri tüm ürünlerden 689 adet alınmış akşam oldu hala 689 adet.çok simetrik satış yapıyorlar.

bir komiklik daha gördüm.sayfanın en altında içerikler izin almadan çalınamaz diyor.çalmak için izin alınmalı anlaşılan.izinli yada izinsiz adamlar ille çaldıracak şansınız yok.tabi hangi içeriği ne maksatla kim almak ister, ortada içerik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrauff -- 26 Mart 2012; 18:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

skywatches ptt aracılığıyla mı gönderiyor acaba yoksa ups fedex falan mı?

ptt ile gönderiyor
  • Bildiğim kadarı ile ereyon'daki saatler gerçek.
  • Bu konuyu uzun zamandır sahipsiz bırakmışız.

Bugün yine beni benden alan bir ilanla karşılaştım.

Saatimiz Daytona kodlu (116520), Daytona bilezikli bir Rolex Datejust Turn-o-graph.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-rolex-marka-saat-94739124/detay

Yahu ben mi çok fakirim, şu ana kadar hediye aldığım tek saat bir Casio G-Shock oldu. Her ne hikmetse bu tip saatler hep hediye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bu konuyu uzun zamandır sahipsiz bırakmışız.

Bugün yine beni benden alan bir ilanla karşılaştım.

Saatimiz Daytona kodlu (116520), Daytona bilezikli bir Rolex Datejust Turn-o-graph.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-rolex-marka-saat-94739124/detay

Yahu ben mi çok fakirim, şu ana kadar hediye aldığım tek saat bir Casio G-Shock oldu. Her ne hikmetse bu tip saatler hep hediye geliyor.

Bazi fotograflarin arka planina dikkat ettin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu çok önemli ve değerli bir konu açtığınız için teşekkürler. Alım yapacak arkadaşlar özellikle son yıllarda fabrikasından alıyoruz yalanıyla getirip insanlara sahte casioları satmaya başladılar, dikkat edelim, uyaralım.
  • Selam arkadaşlar. Aranizda hediyesaati.com dan alisveris yapan var mi? Bir swatch begendim (ycm4000) en uygun fiyati da burasi gibi gorunuyor ama kararsiz kaldim sahte replika cikma gibi bir durumu var midir?

• Enrico coveri diye saat markasi biliyormusunuz? H.burada var ben t.yoldan aldim.bugun geldi. Ama ithalat yeri honk kong. Canim sıkıldı ben italyan saniyordum. Italyanlar ordami imal ediyorlar acaba? Piyasa fiyati 225tl indirimli 40 lira satiyorlardi.sizce bu saat cin mali mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: baudelaire

Enrico coveri diye saat markasi biliyormusunuz? H.burada var ben t.yoldan aldim.bugun geldi. Ama ithalat yeri honk kong. Canim sıkıldı ben italyan saniyordum. Italyanlar ordami imal ediyorlar acaba? Piyasa fiyati 225tl indirimli 40 lira satiyorlardi.sizce bu saat cin mali mi?

Saat Çin malı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.