|
Bildirim
|
Bunlar alışık olduğumuz şeyler daha şaşırtıcı birşeylerle gelin gari
|
Allah başka dert vermesin
|
11.11 de aynı şey olacak. bence boşuna beklemeyin
|
Sıcak bir fırsat göremedim.
|
ss aldıysanız sabah ki diğer fiyatları da şikayet var a konu acın dönüş yaparlar
ama arkadaşın da dediği gibi bunlar olan seyler |
bende bişey oldu sandım. Bunu hep yapıyor HB. Onun indirim lafına hayatta inanmam
|
dostum siz toptan çok bilir olmuşsunuz :) bakarım uygun değilse oradanda almam sonuçta fiyat takip ediyorum. bence fikirlerinizi kendinize saklayın :)
benim burada ilk defa başıma gelen bir şeyi paylaştım, maşallah hepiniz epey.com gibi fiyat karşılaştırıyormuşsunuz onu gördüm :) |
sonunda doğru düzgün cevap yazan bir kardeşim Allah razı olsun :)
|
herkes dalgasını geçmiş gülmüş eğlenmiş de sonra da ağlamayın neden fırsat paylaşılmıyor millet gruplarını falan kurdu diye.
@oguz_ua, teşekkürler uyarı için. belki farkında olmayan birkaç arkadaşa yardımcı olmuşsundur. bende hepsiburada ilk 4x4 indirimlerini başlattığı zamanlarda farketmiştim bu durumu. ekran görüntüleriyle müşteri hizmetlerine talep açmıştım. dalga mı geçiyorsunuz diye. kem küm etmişlerdi. bence herkes böyle bir geri bildirimde bulunsa en azından bukadar sık yapmazlar bu işleri. sıcak fırsatlar bölümünde böyle bir konu açmak bence gayet yerinde. hatta yalan indirimler gibi bir konu bile açılabilir |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|