Şimdi Ara

Sahtekarlık nedir nasıl yapılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Ozan'a sarı kart lazım.
    Gol gol değil.
    Serdar'ın pozisyonu penaltı değil.
    Denayer kırmızı kart.
    Hasan Ali'nin pozisyonu penaltı.
    Belhanda'nın 2.sarısı verilmemeliydi gibi, penaltı olmasa da kaleciyle bir çarpışma var. Penaltı da yok o pozisyonda, ama sarı da verilmez gibi geldi bana.
    Denayer'in vurduğu kafada kola çarpan pozisyonda da penaltı yok.

Özet: Rezalet hakem yönetimi. Özellikle derbiler için yabancı hakem kesinlikle düşünülmeli.

maçın başında jansennin pozisyonu gol faul yok ( ahmet çakar ve mustafa çulcuda gol dedi )
    denayer kırmızı kart
    hasan alinin pozisyonu penaltı
    belhandanın ilk yarıda vebueneya yaptığı bir hareket var hakem orda sarıyı verse belhanda daha önce atılacak. penaltı pozisyonuda ayrıca sarı kart.
    gslı yöneticiler hakemden çok şikayet ediyor ama ilk yarıda gol ve kırmızı verilse maçın gidişatı çok farklı olurdu.
    cüneyt çakır bu maça verildiği zaman iddaa oranları nasıl değiştiğini gördük. cüneyt çakır türkiyede hakemlik yapmasın.
    yabancı hakem kararına kesinlikle katılıyorum.

• Boşa tartışıyoruz, hakeme maçı berabere bitir yada Fener puan kaybetmesin ki fark açılmasın komutu verilmiş. Pozisyonları tek tek incelemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

quote:

Ozan'a sarı kart lazım.
    Gol gol değil.
    Denayer kırmızı kart.
    Belhanda'nın 2.sarısı verilmemeliydi gibi, penaltı olmasa da kaleciyle bir çarpışma var. Penaltı da yok o pozisyonda, ama sarı da verilmez gibi geldi bana.

Özet: Rezalet hakem yönetimi. Özellikle derbiler için yabancı hakem kesinlikle düşünülmeli.

maçın başında jansennin pozisyonu gol faul yok ( ahmet çakar ve mustafa çulcuda gol dedi )
    denayer kırmızı kart
    belhandanın ilk yarıda vebueneya yaptığı bir hareket var hakem orda sarıyı verse belhanda daha önce atılacak. penaltı pozisyonuda ayrıca sarı kart.
    gslı yöneticiler hakemden çok şikayet ediyor ama ilk yarıda gol ve kırmızı verilse maçın gidişatı çok farklı olurdu.
    cüneyt çakır bu maça verildiği zaman iddaa oranları nasıl değiştiğini gördük. cüneyt çakır türkiyede hakemlik yapmasın.

Ahmet Çakar'ı dinlemedim. Mustafa Çulcu ise saçma sapan anlayamadigim bir şekilde taraflı yorumladı tüm pozisyonları; Hasan Ali'nin pozisyonuna penaltı degil dedi adam ondan sonra değiştirdim. Golde de bu arada yanlış kamera açısından yorumladı kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Jansen Serdar Azizin ayagina basıyor trt'deki goruntude ayağına bastığını top yüzünden goremiyorduk a sporda farklı acidan gosterdiler net bir sekilde görülüyor bastığı.

Denayerin kırmızı neden versin; ihraç gerektiren ne yapıyor ?

Öte yandan Hasan Ali'nin pozisyonuna penaltı vermeyen hakem hakemlik yapmasın yorumcu yorumculuk yapmasın. O kadar bariz pozisyona bile laf edenin niyeti farklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

quote:

Ozan'a sarı kart lazım.
    Gol gol değil.
    Denayer kırmızı kart.

denayer kırmızı kart

Ahmet Çakar'ı dinlemedim. Mustafa Çulcu ise saçma sapan anlayamadigim bir şekilde taraflı yorumladı tüm pozisyonları; Hasan Ali'nin pozisyonuna penaltı degil dedi adam ondan sonra değiştirdim. Golde de bu arada yanlış kamera açısından yorumladı kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Jansen Serdar Azizin ayagina basıyor trt'deki goruntude ayağına bastığını top yüzünden goremiyorduk a sporda farklı acidan gosterdiler net bir sekilde görülüyor bastığı.

Denayerin kırmızı neden versin; ihraç gerektiren ne yapıyor ?

Öte yandan Hasan Ali'nin pozisyonuna penaltı vermeyen hakem hakemlik yapmasın yorumcu yorumculuk yapmasın. O kadar bariz pozisyona bile laf edenin niyeti farklıdır

İhraç gerektiren ne mi yapıyor ? Adamı biçti resmen bunun da cezası kırmızı değilse kırmızı kart almasınlar yanlarına yalandan yere hakemler. Belhandaya şuna buna ufak tefek şeylerden kart çıkaracağına sakatlamaya yönelik harekete çıkarsın.

• Janssen'in golunde faul yok bence. Buz gibi goldu.

Serdar'in pozisyonu penalti degil, tertemiz.

Denayer'i atmadi.

Bize hemen kart cikarken Fener'in ilk yari iki sarisi es gecildi.

Hasan Ali'nin eli penalti.

Yine verilmeyen sarilar.

Belhanda kekosu bilerek bacagini kameni'nin bacagina takiyor yakin cekimden izlenince sahtekarlik yaptigi belli oluyor. Yalniz hakemler sari olmaz diyorlar, temas varmis vs. diyorlar ama bence kirmizi dogru.

Hele enson 3 dakika uzatma verdi, orada zaten tuy dikti. En az 5 dakika vermesi lazimdi. Ama eyyamdan mac 0-0 bitsin diye uzatmayi bile az verdi adam.

Cuneyt her zamanki gibi eyyam yapti. Ne sis yansin ne kebap. Bu adam kimseye calismaz beyler anlayin artik bunu. Bu herifin olayi eyyamdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakemi yorumlamak için dün akşamki sinirimin geçmesini bekledim . Bu sabah uyanınca kahvemi yaptım ve maçın geniş özetini tekrardan izledim .

1-Serdarın pozisyon faul . Dizinin arka alt kısmına darbe almış . Hakemin kararı doğru .

2-Fenerbahçelilerin penaltı beklediği pozisyonun uzaktan yakından alakası yok. Top kendi takım arkaşından ve çok kısa mesafeden geliyor , Serdarında art niyeti yok kollar kapalı. Temiz pozisyon .

3-Belhanda ilk sarı 100% doğru . 2. sarı yanlış . Vücut çalımı atmak isterken kalecinin ayağına basmış dolanmış . Kasti faul yok , hiç darbe olmadan kendini yere atma yok . Sarı neden ?

4-Denayerin kafasından seken penaltı pozisyonu tartışılır. Topun çarptığı el , kafa hizasında. bayağı yukarda yani. Ben hakem olsam penalto verirdim ama biraz yoruma bakan pozisyon.

5-Hasan Alinin topla sevişmesi 100% penaltı + sarı kart .

6-Ozanın şu maçı kartsız bitirmesi futbola ihanet. Toplam 7 faul yapmış 3ü kartlık herif maçı sarı görmeden bitirdi inanılır gibi değil .

AYRICA GÖRÜYORUM HERKES GÖZDEN KAÇIRMIŞ

Hakem dün oyunu öyle 3 yerde durdurmuş ki penaltıdan beter ! 2 tanesi N'diaye 1 tanesi Feghoulinin orta sahada presle kazandığı pozisyonlarda Fenerbahçe lehine faul kararı vermiş .Bir pozisyonda FB defansını 4e4 yakalamışız .

Şu maçı Galatasaray ve Fenerbahçeyi hiç tanımayan bir yabancıya izletin , Galatasarayın dün gece engellediğini çok rahat anlar .

EDIT : Denayerin pozisyonuna kırmızı diyenler futbol sizin için yanlış seçim başka sporlarla ilgilenin . Tipik rakinin kontraya çıkmasını engellemek için görülen sarı kart .

Galatasarayın hakem tarafından gasp edildiğini kabul etmeniz için illa 5 kırmızı kart ve verilmeyen 3 penaltı falan olması mı lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 23 Ekim 2017; 11:38:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Gol gol değildi, Serdarın pozisyonunu bozmak için hamle yaptı Jansen

Serdar'ın pozisyonu penaltı değil, penaltı diyen futboldan anlamıyordur. Denayer'in kafasından çıkan top da penaltı değil. Feghoulinin kullandığı top %100 penaltıydı ve hakem gördü.

Belhanda, topu yere çarptıktan 2dk sonra, neustader hakemi alkışladı bu da sarı karttı.

Ozanın ilk yarı sarı kartı vardı.

Fenerliler yine tansiyonu yükseltti, sonra geri bastı, mentör var bu takımda kesinlikle, bu kadar başarılı rakip psikolojisi bozamazlar mental destek almasalar.

hakem egosunu konuşturup futbolun önüne geçti, avantaj olan pozisyonları bile kestiği oldu, saçma sapan bir maç yönetti... Lobicilik ve eyyamcılık kanına işlemiş bu hakemlerin

quote:

Belhanda, topu yere çarptıktan 2dk sonra, neustader hakemi alkışladı bu da sarı karttı.

Su kisma takildim. Belhanda topu yere firlatti, sari kart dogru karar.

neustader ise tac pozisyonunda dogru karar verdigi icin alkisladi hakemi. Hakeme tepki vermek icin yapilan alkislara sari veriliyor diye biliyorum. Yanlia biliyorsam duzeltin arkadaslar

Hakemler maçtaki kararlarını oyun ruhuna ve taraflara uygun olarak vermelidir.

Kurallar kitabı hakemlere yönelik uyarılar.

İhtar gerektiren haller (İhtar sarı, ihraç kırmızı kart)

Tahrik edici, alaycı veya kışkırtıcı hareketlerde bulunma
    Sportmenlik dışı hareket
    Oyun akışını veya hakemi etki altına almaya çalışma

bu 3 sebep dolayısıyla sarı hocam, zaten hakemi alkışlamak maç daha başlamadan cüneyt bize top oynatmayacak diyen taraftarı ateşler bir hareket.

O 3 sebepte yok orada.Yanlış karar verince itiraz etmek gibi,doğru kararı verince tebrik etti.

Bu arada Denayer'in kırmızısını yazmayı unutmuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

quote:

quote:

Serdar'ın pozisyonu penaltı değil, penaltı diyen futboldan anlamıyordur. Denayer'in kafasından çıkan top da penaltı değil. Feghoulinin kullandığı top %100 penaltıydı ve hakem gördü.

Fenerliler yine tansiyonu yükseltti, sonra geri bastı, mentör var bu takımda kesinlikle, bu kadar başarılı rakip psikolojisi bozamazlar mental destek almasalar.

hakem egosunu konuşturup futbolun önüne geçti, avantaj olan pozisyonları bile kestiği oldu, saçma sapan bir maç yönetti... Lobicilik ve eyyamcılık kanına işlemiş bu hakemlerin

quote:

neustader ise tac pozisyonunda dogru karar verdigi icin alkisladi hakemi. Hakeme tepki vermek icin yapilan alkislara sari veriliyor diye biliyorum. Yanlia biliyorsam duzeltin arkadaslar

Sportmenlik dışı hareket

bu 3 sebep dolayısıyla sarı hocam, zaten hakemi alkışlamak maç daha başlamadan cüneyt bize top oynatmayacak diyen taraftarı ateşler bir hareket.

O 3 sebepte yok orada.Yanlış karar verince itiraz etmek gibi,doğru kararı verince tebrik etti.

Maçı özetten izleyenler alkışı tepki sandı galiba o yüzden kart bekliyorlar

Denayerin pozisyonunda sarı kart doğru .

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

quote:

quote:

quote:

Sportmenlik dışı hareket

Herşeyin en iyisini bilme hastalığı da bi’ bizim millette var... ua-kktc bedava link kovalayıp maç izlemekle karıştırıyorsun herhalde taraftar olmayı... Maçta hakem tansiyonu ayarlamak zorunda bi’ halt bilmeden atıp tutmaya benzemez bu işler, seyirciyi tahrik etti maçta olay çıktı sırf bu yüzden 10-0.5 9.5 kalır denayer kırmızıydı 9 kalır Ozan’ın sarıyı 2 defa atladı 8.5 kalır. 8 altında alan adam ertesi hafta maça çıkamaz... Yaylanın rastgele

• Taraflı yorum yapmışsın. İki taraf içinde büyük hatalar yapıldı. Özellikle fenerbahçe için
  • Sahtekarlık nedir diye konu açıp Denayerin biçmesine değinmemek. Janssen arkadan vuruyor diyip, Belhandaya "ayağı kameniye takılıyor yaa" diye yorum yapmak
    Fbnin golü bizim penaltımız verilmedi demek zor değil arkadaşlar. 1 2 kişi gol değil dediyse 100 yorumcu golü yendi dedi. Yazık sizin algınına.
  • Objektif dışarıdan bakan biri olarak şöyle söyleyeyim ;

1. Serdar'ın pozisyonu devam, gol geçerli
    2. Denayer direk kırmızı kart
    3. Belhanda'nın 2. sarı kartı çok hafif ve gereksiz. (Denayer'i atmadığı için O'nu attı sanırım)
    4. Son pozisyonda ben penaltı demiştim ama Uefa hafta için yaptığı toplantıda hakemleri bu pozisyonların penaltı olmadığını, destek koluna geldiğini ve topu süpürme olmadığı için bu da penaltı değil.

Bizim fb ile olan maçta daha çok bizim hakkımız yenmişti ama burada fenerin hakkı yenmiş gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.