Şimdi Ara

Sahtekarlık nedir nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar'ın pozisyonunun faul olduğunu ve gol olmadığını Tuncay ve Abidal da dahil hepsi dile getirdi. Elden Penaltı pozisyonuna ise Tuncay'ın şüpheli yaklaşımı hariç diğerleri "penaltı değil, ele çarpma" dedi.

Ama bunlara sorsanız golleri ve penaltıları yendi.

Cüneyt'i hafta içinde yaptıkları açıklama ile zaten kulak memesi kıvamında eyyama hazırladıkları için adam bu iki pozisyonun etkisinde kalıp hep penaltımızı vermedi hem de maçta ince ince doğradı.

Sonuç: Bir sürü sarı kart, Belhanda'nın yokluğu, stat kapama cezası, alınamayan 2 puan.

FB'nin son 10 yıldır kazandığı derbilerden 1-2 tanesi hariç hiç birinde futbol oynayarak kazanmadı. Yazık be, lanet olsun sizin çifte standardınıza.

• Gol gol değildi, Serdarın pozisyonunu bozmak için hamle yaptı Jansen

Serdar'ın pozisyonu penaltı değil, penaltı diyen futboldan anlamıyordur. Denayer'in kafasından çıkan top da penaltı değil. Feghoulinin kullandığı top %100 penaltıydı ve hakem gördü.

Belhanda, topu yere çarptıktan 2dk sonra, neustader hakemi alkışladı bu da sarı karttı.

Ozanın ilk yarı sarı kartı vardı.

Fenerliler yine tansiyonu yükseltti, sonra geri bastı, mentör var bu takımda kesinlikle, bu kadar başarılı rakip psikolojisi bozamazlar mental destek almasalar.

hakem egosunu konuşturup futbolun önüne geçti, avantaj olan pozisyonları bile kestiği oldu, saçma sapan bir maç yönetti... Lobicilik ve eyyamcılık kanına işlemiş bu hakemlerin
  • Bende cristiano ronaldonun acıklamalarını dınledim serdar aziziz ayakları birbirine dolandı diyor ne yapicaz simdi . la buz gibi gol buz gibi tuncay abidal ne ya bildigin gol . ayakları dolanıyor birde penaltı yaptı baktı olmıcak belini tutup cıktı oyundan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: scription

Bende cristiano ronaldonun acıklamalarını dınledim serdar aziziz ayakları birbirine dolandı diyor ne yapicaz simdi . la buz gibi gol buz gibi tuncay abidal ne ya bildigin gol . ayakları dolanıyor birde penaltı yaptı baktı olmıcak belini tutup cıktı oyundan .

Maçı izleyecek beleş link bile bulamayıp twitter resimlerinden mi yorum yapıyorsun genco
  • Yav her şeye açıklamanız var, Denayer'in görmediği kırmızıyı neden yazmadın peki ?

Cüneyt Çakır 0-0'a kitlemek için elinden geleni yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

Gol gol değildi, Serdarın pozisyonunu bozmak için hamle yaptı Jansen

Serdar'ın pozisyonu penaltı değil, penaltı diyen futboldan anlamıyordur. Denayer'in kafasından çıkan top da penaltı değil. Feghoulinin kullandığı top %100 penaltıydı ve hakem gördü.

Belhanda, topu yere çarptıktan 2dk sonra, neustader hakemi alkışladı bu da sarı karttı.

Fenerliler yine tansiyonu yükseltti, sonra geri bastı, mentör var bu takımda kesinlikle, bu kadar başarılı rakip psikolojisi bozamazlar mental destek almasalar.

hakem egosunu konuşturup futbolun önüne geçti, avantaj olan pozisyonları bile kestiği oldu, saçma sapan bir maç yönetti... Lobicilik ve eyyamcılık kanına işlemiş bu hakemlerin

quote:

Su kisma takildim. Belhanda topu yere firlatti, sari kart dogru karar.

neustader ise tac pozisyonunda dogru karar verdigi icin alkisladi hakemi. Hakeme tepki vermek icin yapilan alkislara sari veriliyor diye biliyorum. Yanlia biliyorsam duzeltin arkadaslar

• partizan bakmamak lazım enpatiyle bak gomis romandan alıp atsa olmaz mı diyecekti gs kanadı.
    yada skertelin eline çarpsa penaltı değil mi diyecekti.
    mesele bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yalnız Neustadter gerçek mânada alkışladı çünkü orada Fener'e vermişti taçı.

• Ozan'a sarı kart lazım.
    Gol gol değil.
    Serdar'ın pozisyonu penaltı değil.
    Denayer kırmızı kart.
    Hasan Ali'nin pozisyonu penaltı.
    Belhanda'nın 2.sarısı verilmemeliydi gibi, penaltı olmasa da kaleciyle bir çarpışma var. Penaltı da yok o pozisyonda, ama sarı da verilmez gibi geldi bana.
    Denayer'in vurduğu kafada kola çarpan pozisyonda da penaltı yok.

Özet: Rezalet hakem yönetimi. Özellikle derbiler için yabancı hakem kesinlikle düşünülmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Bende cristiano ronaldonun acıklamalarını dınledim serdar aziziz ayakları birbirine dolandı diyor ne yapicaz simdi . la buz gibi gol buz gibi tuncay abidal ne ya bildigin gol . ayakları dolanıyor birde penaltı yaptı baktı olmıcak belini tutup cıktı oyundan .

Maçı izleyecek beleş link bile bulamayıp twitter resimlerinden mi yorum yapıyorsun genco

almanyada yasayıp her daim digi eu sahibiyim . resimlere bakmaya ihitiyac duymayıp . macı canlı izledim Janssen nin size kitledigi pozisyonu izledinmi serdarın ayaklarının dolandıgı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

quote:

Su kisma takildim. Belhanda topu yere firlatti, sari kart dogru karar.

neustader ise tac pozisyonunda dogru karar verdigi icin alkisladi hakemi. Hakeme tepki vermek icin yapilan alkislara sari veriliyor diye biliyorum. Yanlia biliyorsam duzeltin arkadaslar

Hakemler maçtaki kararlarını oyun ruhuna ve taraflara uygun olarak vermelidir.

Kurallar kitabı hakemlere yönelik uyarılar.

İhtar gerektiren haller (İhtar sarı, ihraç kırmızı kart)

Tahrik edici, alaycı veya kışkırtıcı hareketlerde bulunma
    Sportmenlik dışı hareket
    Oyun akışını veya hakemi etki altına almaya çalışma

bu 3 sebep dolayısıyla sarı hocam, zaten hakemi alkışlamak maç daha başlamadan cüneyt bize top oynatmayacak diyen taraftarı ateşler bir hareket.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Ozan'a sarı kart lazım.
    Gol gol değil.
    Denayer kırmızı kart.
    Belhanda'nın 2.sarısı verilmemeliydi gibi, penaltı olmasa da kaleciyle bir çarpışma var. Penaltı da yok o pozisyonda, ama sarı da verilmez gibi geldi bana.

Özet: Rezalet hakem yönetimi. Özellikle derbiler için yabancı hakem kesinlikle düşünülmeli.

Belhanda ayağını kalecinin bacağına vuruyor hocam. Hatta tekme atıyor. Bence o pozisyonda kendini attığı için değil, kaleciye faul yaptığı için ikinci sarıyı gördü. Geri kalanlara katılıyorum.

Not: Tekrar izleyin hocam, ben de ilk başta penaltı diye bağırdım, hatta maç bitene kadar gösterilen tekrarlardan sonra Cücü'ye baya bir kaydım. Ama az önce izledim , Belhanda kalecinin bacağına (baldır) vuruyor kasten, o yüzden Kameni bacağını tutuyor pozisyondan sonra.

• Erkka kullanıcısına yanıt
    Bana birbirlerine takılıyorlarmış gibi geldi. Ama evet Belhanda'nın hareketi art niyetli olarak da yorumlanabilir dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

quote:

Ozan'a sarı kart lazım.
    Gol gol değil.
    Denayer kırmızı kart.

Belhanda ayağını kalecinin bacağına vuruyor hocam. Hatta tekme atıyor. Bence o pozisyonda kendini attığı için değil, kaleciye faul yaptığı için ikinci sarıyı gördü. Geri kalanlara katılıyorum.

Not: Tekrar izleyin hocam, ben de ilk başta penaltı diye bağırdım, hatta maç bitene kadar gösterilen tekrarlardan sonra Cücü'ye baya bir kaydım. Ama az önce izledim , Belhanda kalecinin bacağına (baldır) vuruyor kasten, o yüzden Kameni bacağını tutuyor pozisyondan sonra.

Futbol temas oyunudur, buna sarı veriyorsan denayerı atacaktın ilk yarıda.

Belhanda vurmuyor, sol ayağıyla kameninin sol ayağına basıyor, kameninin pozisyondaki adım ayağı sol ayak yani bir sonraki adımı sol ayakla atacak ama belhanda topu çekerken bastığı için kameni adım atamıyor, sağ ayağını ileri doğru itiyor ikisi de düşüyor.

Kart yok orda, Denayer'a kırmızı verse daha az tepki görürdü.

• Fenerin verilmeyen penaltısı yok, gol de faul yok buz gibi gol. Denayer kırmızıyı haketti vermedi. Galatasaray'ın verilmeyen 2 penaltısı buz gibi penaltı bi tanesi iki hakemin de önünde oldu vermemesi hakkında soruşturma açılsa yeridir.

Not: Galatasaraylıyım.

• quote:

Bana birbirlerine takılıyorlarmış gibi geldi. Ama evet Belhanda'nın hareketi art niyetli olarak da yorumlanabilir dediğiniz gibi.

Hocam ben de kesinlikle penaltı değil dedim en başta, maçın o anki sıcaklığıyla mantıklı düşünemiyorsun. Sonra Belhanda'nın tavırlarını ve niyetini düşündüm. Tekmesini fark ettim. Tabiki bu durumu herkes farklı yorumlayacaktır, bana göre kırmızı maalesef doğruymuş.
  • Sorunun cevabı belhanda.

Amacı pozisyonu karıştırıp sahtekarlık yaparak penaltı almak. Ilk önce topu sağa çekiyor ama darbe alabilmek için sola hareketleniyor. Bu sırada beceriksiz belhanda önce kameni'nin sol ayağına basıyor. Kameni darbe sonrası sağ bacağını çekerken darbeyi vuran belhanda kendini atarak penaltı almaya çalışıyor ama orda da batırıp tekrar kameniye vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

quote:

Ulan beyin fakiri jansen serdarın sağ ayağına vurduğu için sağ ayak sol ayağına çarpıyor . Detaylı açıkladım anla diye

serdar jansenin ayağına vuruyor jansen düşse penaltı adam iyi niyrtli aldı topu attı golü temiz gol.

• Ozan'in dakika 1'de yaptığı net sarı. Golde janssen hem el hem ayak ile rakibine darbe vurup topu önüne alıyor gol kesinlikle değil. Serdar ve neto'nun ellerine çarpan toplar penaltı değil. Ha ama ligimizde bu pozisyonlara penaltı verenler mevcut. Verilmemesi her zaman doğru. Denayer net kırmızı kart. Kontrayi kesmek için zamanlama hatası yapıp direk bileğe giriyor. Hasan ali'nin el %100 penaltı. Belhanda ilk pozisyon doğru karar topu yere vurması sarı ama ikinci sarı hatalı. Sol ayağını Kameni'nin ayağına basıyor öyle pozisyonda dengede duramazsın. İkinci sarı ağır ve o pozisyon penaltı değil. Hakem çok kötü maç yönetti. Futbolun önüne geçti.

• Belhanda tekme atmıyor. İlk anda kameninin ayağı Belhandaya değiyor o da fırsat bu firsat deyip ayağını takılmış gibi yapamak için kalecinin ayağına götürüyor. O pozisyonda adam sakatlayacak tekme atmak zor. Geri kalanı da kameni artisliği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.