Şimdi Ara

Sahurluk Cappy meyve suyundan çıkan belirsiz cisim ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son kullanma tarihi ne durumda? Bazı marketler tarihi geçen ürünü ucuzluk yapıp satıyorlar çünkü, yoğurt alıyorsun evde kasımpatı çıkıyor içinden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kustum az once
  • Başlık yanlış olmuş. Meyve Suyu değil Meyve Nekrarı olmalı. Çünkü nektarlar pastörize ve konsantre meyve posa-sularının seyreltilip şeker-fruktoz şurubu ilavesiyle paketlenmesi sonucu elde edilir. Meyve posası veya meyve suyu oranı %35-40 civarındadır. Bunlarda "MEYVE NEKTARI" yazmak zorundadır.

"Meyve Suyu"nda ise %100 meyve suyu olmak zorundadır. Tebliği bu şekildedir. Vatandaş aradaki farkı bilmediğinden meyve sularında %100 ibaresi koyuyolar farkındalık oluşturmak için.

Çıkan yabancı cisim muhtemelen kayısının kabuğunun evrim geçirmiş hali. Press ve süzme sırasında proseste oluşan bi hata kaynaklı oluşmuştur. Her ne olursa olsun kabul edilemez. Merdiven altı bir firma değil ISO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi süs diye verilmiyor.

Öncelikle ALO GIDA 174 nolu hattı arayıp şikayetinizi bildirin. Gelip numuneyi alsınlar ve işlem başlatsınlar. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden işlem ile ilgili analiz sonucunu da alıp gerekli yasal haklarınızı kullanıp dava açabilirsiniz.

Bu işlem ile birlikte ISO 9001 Kalite ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi Belgesine sahip olan firmanın aynı numaralı tüm partiyi geri toplaması YASAL ZORUNLULUKTUR. İhmal etmeyin ve şikayet edin!

• bu meyve suları çürük ve böceklenmiş meyvelerden yapılıyor.
  • Devletin meyve sularinin gorulebilir ambalajda satilmasi zorunlulugu getirmesi lazim.Camlara da depozito koysunlar ki geri donusu olsun
  • Bu tür durumlar Cappy'de çok fazla yaşanıyor.

Capppy Türkiye'nin Twitter hesabında sizle aynı manzaraya şahit olan birçok kullanıcı mevcut.

Görünen o ki Cappy hala bu duruma çözüm getirmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar portakalı dalından değil de çürümüş yere düşmüş olanından alıyorlar ve kabuğu ile birlikte öğütüp suyunu sıkıyorlar. o iğrenç çürümüş portakal kabuğu tadı da bundan.
  • Lastik eldivene benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahurluk Cappy meyve suyundan çıkan belirsiz cisim !

yukarıda attığınız meyve suyu şişesinin resmı var.

Merakım şudur?

NEDEN ÇEVİR AÇ KAPAĞA SAHİP BİR MEYVE SUYUNU İÇMEK İÇİN , KAPAĞINDAN ÇEVİRİP AÇMADINIZDA KENARDAKİ KUALKÇIKTAN KOCAMAN BİR KESIKLE AÇTINIZ?

ŞİŞEDEKİ KAPAĞIN HİÇ AÇILMAMIŞ OLDUĞU AŞİKAR..

İNANMAYANLAR ALSIN ELİNE AÇILMAMIŞ KUTU CAPPY KAYISI SABAHA KADAR KARŞILAŞTIRSIN VE İNCELESİN......

insan doğası gereği mantığa ters bır durum bu. Herkes kapağından açarak döker meyve suyunu, kenarından keserek değil. Hele hele sızınkı gıbı kocaman bır kesık. Siz sankı meyve suyu içmeyecekmıs, sankı kutu içerisinden kayısı çıkaracakmış gıbı kesmıssınız.

İnsanların aklında gereksız sorular oluşuyor, kaldı kı ben -sızı tenzıh edıyorum - bu tıp ucuz numara yapanlara bızzat sahıt oldugum için direkt pür dikkat kesılıyorum.

Gerek falanca markayı kötülemek, gerek populer olmak, gerekse markadan bişeyler koparabılmek adına bu yola başvuran çok insan var , hatta videoları bıle var. Ben bızzat şahıt oldum hatta.

• Degad kullanıcısına yanıt
    Bakın hocam, bu tarz urunler pastorıze edılıyor ve kalıte kontrolden gecıp çıkıyor fabrıkadan.

Eğer, rafta-evde-sevkıyatta herhangı bır bombenaj , sızıntı, hasar yada hava alma durumu olmaz ıse kesınlıkle skt sıne kadar bu urunlerın bozulma yada boyle kuf-mantar yapma durumu yok. Yanı tamamen dış bır etken lazım içerideki ürünün bozulması için.

Ayrıca nedense ülkede herkes coca cola -yahudı ve ısraıl duşmanı , kımse cola grubu urunlerını lafta sevmez her fırsatta boykot eder, gel gelelım cola grubu urunlerı satıs rakamları bır pepsı grubu satıs rakamlarını onlarca kez katlar.

10 kişiden 9 u cola alır pepsı yerıne, 10 kişiden 9 u cappy alır meyoz yerıne. Ama mılletcede severız kötülemeyı, gösterışı.

kesınlıkle cola grubu çalışanı degılım yada fan ı. Ama diğer markalardan daha hıjyenık ve daha stabıl bır marka oldugunu sektorumden dolayı bılıyorum cappy'nın.
  • Cappy'i savunduğumdan değil de, çok benzer bir görseli daha önce defalarca gördüm.

Bunun içinden çıktığına inanmıyorum. Marka karalama amaçlı açılan bir konu.
  • Bu yuzden aroma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Şu Cappy meyve sularını (?) nasıl içebiliyorsunuz yav. Meyve suyundan başka her şeye benziyor. İğrenç. Hele ki portakal suyu olanı leş.

ne içelim reis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leto Atreides II

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Şu Cappy meyve sularını (?) nasıl içebiliyorsunuz yav. Meyve suyundan başka her şeye benziyor. İğrenç. Hele ki portakal suyu olanı leş.

ne içelim reis?

Aroma iç, Tamek iç, Dimes iç. En azından dilin bayram eder, en azından bu meyve suyu diyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Haziran 2017; 18:2:7 >
  • https://twitter.com/AliCanOzdemir07/status/861590234290692098

Bu nedir yahu...

Cappy'nin twitter cevaplarını incelerseniz bunlardan bir sürü olduğunu görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

https://twitter.com/AliCanOzdemir07/status/861590234290692098

Bu nedir yahu...

Cappy'nin twitter cevaplarını incelerseniz bunlardan bir sürü olduğunu görürsünüz.

O ne lan

• Hocam tadından mı anladınız yoksa bi içini açayım bakayım mı dediniz ? Bunun haberleri aylar öncesinde gündeme gelmişti o zamandan beridir meyve suyu içemiyorum aklıma hep bu geliyor. Tatta bi bozulma yapıyor mu bu tanımlanamayan cisim ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.