Şimdi Ara

SAINTS ROW 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynadım biraz,var mı başka oynayan bilmiyorum,2. oyunda kullandığım zenci ablamı bu oyunda da hemen yarattım2. oyuna göre araç fiziklerinde bariz gelişme var,çerez niyetine güzel gidiyor şimdilik.

SAINTS ROW 3

SAINTS ROW 3

SAINTS ROW 3

SAINTS ROW 3

SAINTS ROW 3

SAINTS ROW 3

SAINTS ROW 3

SAINTS ROW 3

• Oyun daha çıkmadı nasıl oynuyorsun ki?
  • @JOSEPH_STALin 2.oyunun grafikleri rezildi. Ne kadar gelişme var sence
  • oyunda harita açıkmı yoksa gta daki gibi görevlerlemi açılıyor?

oynanabilirlik nasıl oyun da neler yapabiliyoruz dükkanlara,barlara vs girebiliyormuyuz ?

almaya değermi?

teşekkürler
  • Araç sürüşü nasıl?
  • 18 kasımda çıkmayacakmıydı bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

@JOSEPH_STALin 2.oyunun grafikleri rezildi. Ne kadar gelişme var sence

Kaplamalar aynen yerinde seyrediyor,araç grafikleride çok iyi sayılmaz,aracı alıp cilalayıp parlatmadıkça iyi görünmüyorlar ama ışıklandırma baştan aşağı değişmiş,güneş açınca yağmur yağarken veya gece kullanılan ışıklandırmalar gayet iyi,oyunu oynanabilir seviyede tutuyor yani.

quote:

Orijinalden alıntı: byalican

oyunda harita açıkmı yoksa gta daki gibi görevlerlemi açılıyor?

oynanabilirlik nasıl oyun da neler yapabiliyoruz dükkanlara,barlara vs girebiliyormuyuz ?

almaya değermi?

teşekkürler

Valla baya gezdim arabayla kapalı bi yerle karşılaşmadım,GTAdaki gibi işaretlenmiş dükkanlara girebiliyoruz,haritada soru işaretli,keşfedilmeyi bekleyen pek çok dükkan var,bunları istersek satın da alabiliyoruz.Özellikle bi giyim dükkanında inanılmaz sayıda giysiyle karşılaştım,ne giyeceğimi şaşırdım,çok güzel şeyler var.

quote:

Orijinalden alıntı: joker00

Araç sürüşü nasıl?

Asla GTA değil tabiki ama 2. oyundaki kutu fiziğini geliştirmişler,daha ağır kullanılan daha çok yaylanan araç fiziği var,bazı ufak arabalara çarpınca sağa sola uçuyolar,bu biraz garip olmuş.

Bu arada oyunda karakter yaratma ekranı aşırı detaylı,bi RPG oyunundan aşağı kalır yanı yok,sadece karakter yaratma ekranı değil,görev yaptıkça karaktere kazandıracağınız özellikler,silah seviyeleri,eski oyunlardaki gibi takım arkdaşlarınız nasıl giyineceği,araçlarınızın ne olacağı vs bu tarz RPG özellikleri de var,çok gaz bi görev sırasında Kanye West Power çalıyordu,müziklerinde iyi olduğunu söyleyebiliriz.

• Adam gibi bi demo sunsalar kafamizda bi sablon belircek. Oynu alipta paramin bosuna gitmesinden korkuyorum.
  • Eyw kardes oyun cikinca bi deneyelim o zaman
  • 5 saat kadar oynadım oldukça eğlenceli tam kafa dağıtmalık bir oyun olmuş

yan görevlerde ana görevlerde çok çeiştli baymadan oynattırıyor, whored mode da tam fantastik olmuş
  • O son ss deki vurucu alet (sopa) nasıl bişi daha önce hiç öle bişi görmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

O son ss deki vurucu alet (sopa) nasıl bişi daha önce hiç öle bişi görmemiştim

Videolarını demek ki izlememişsin...

• Dün sadece giriş bölümünü oynadım. İlk defa S.R. oynuyorum, çok beğendim oyunu. Aksiyon düşmek bilmedi. Hikayesi oyun sonuna kadar böyleyse çok çok iyi.
  • oynayanlar yorum yaparsa güzel olur, şu ana kadar hiç saints row oyunu oynamadım. incelemelerini seyrettim onlar bile sarmamıştı. Ama bu başka gibi duruyor.
  • bende oyuna basladım eglence olarak mukemmel bır oyun herturlu seyı yapabılıyoruz tavsıye ederım herkese
  • Oyun çok eğlenceli olmuş aksiyon durmuyor.Gelen parayı kıyafet ve araç modifikasyonuna harcıyorum kesinlikle deneyin hernekadar araç dinamikleri dandik olsada oyun çok eğlenceli.
  • bende bu aksam oyanayacagım bakalım gta nın yerını tutmaz sanırıım ama olsun
  • 2.sini oynarken de eğlenmiştim. bu çok daha iyi olmuş. oyun detay manyağı resmen. kafa dağıtmak için (her iki anlamda da) birebir.
  • Yapımcılar açıklamıştı zaten tür olarak GTA benzeri yani free foam olsada , içerik bakımından alakası yok biz sadece eğlendirmeye çalışıyoruz diye. Grafiklerde bariz gelişmeler var SS'lerden gördüğüm kadarıyla , en kısa zamanda oyunu edinip oynamaya başlayacağım
  • Oyunu oynadım. Kendi alanında eğlenceli bir oyun olmuş yine. Ama bu türü sevmeyenler uzak dursun çünkü çok absürt şeyler var oyunda. Bknz: yukarıdaki silah.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.