Şimdi Ara

Saints row 4 deki kırmızı noktalar [Sorun Çözüldü]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kısa bir süre önce bilgisayarıma Saints row 4'ü yükledimfakat oyun içerisinde özellikle gölge grafiklerinde oluşan kırmızı noktalar yüzünden oyundan zevk alamıyorum
    yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragon22 -- 5 Ocak 2014; 17:28:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aragon22

beyler kısa bir süre önce bilgisayarıma Saints row 4'ü yükledimfakat oyun içerisinde özellikle gölge grafiklerinde oluşan kırmızı noktalar yüzünden oyundan zevk alamıyorum

oyun orjinal mi
  • maalesef internetten yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragon22 -- 24 Ağustos 2013; 22:09:14 >
  • aynı sorun bendede var lütfen yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

Orijinalden alıntı: aragon22

beyler kısa bir süre önce bilgisayarıma Saints row 4'ü yükledimfakat oyun içerisinde özellikle gölge grafiklerinde oluşan kırmızı noktalar yüzünden oyundan zevk alamıyorum

oyun orjinal mi

Yok Crysis

• Sorun directX den kaynaklanıyor. Saints Row 3 de de vardı bu sorun Dx11 de kırmızı noktalar çıkıyordu ancak dx10 da bu sorun olmuyordu. O yüzden DirectX ne yüklü ise sende, farklı birini dene sorun çözülecektir diye umuyorum.
  • Kürek değiştir, update yap, ekran kartını falan güncelle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun bendede vardı sabah nvidia nın beta driverını yükleyin ortadan kalktı. yani ekran kartı driverini güncellediğin zaman bir de dx 11 yükleyince sorun ortadan kalkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.