< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Saka 8 adet damacana su 141 TL - Bisu (2. sayfa)
-
-
Kullandığınız markalarda 8’li paketlere bir bakın. Şimdi kurcalarken fark ettim 8’li damacana 144 TL Fuska’da. Tanesi 18 TL’ye geliyor. Normal fiyatı 24 TL.
Paycell ile combo deneyelim bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benden kuzeyden var, onun damacana ile direkt değişim yapar mi bisu yoksa fark vs ister mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade anında gelmiyor değil mi hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ayın 22si civarı gelecek. önceki aylarda market kampanyasına da saymıştı. 50/25,75/15 birleşmiş olur. bisu da da 75/25 vardı bugün. toplamda 100/65 gibi oran çıkmış olacak. kampanya ayın 15inde bitiyor. işi garantiye almak için son tarihlere bırakmamak gerekiyor.
12li 1.5lt fuska 25tlydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 9 Mart 2022; 21:0:10 > -
-
listelenen kartlar masterpass e kayıtlı kartlar. paycellden kampanyaya katıldıysanız, iadeler ayın 22sinde falan gelecek
-
Cashback anında yatması olarak biliyordum. Tosla veya papara gibi.
paycell de anında iade olayı yok. iadeler 16-22sinde yatar yazar ama genelde ayın 22sinde yatar.
-
75/25 dediğiniz %50 indirim mi oluyor hocam
Genelde son gün ve ertesi gün yatıyor paycell paşa gönüllü bu konuda. Paycell uygulamasında kampanyaya katilma yok zaten biliyorum. Paycell uygulamasında değil de bisu uygulamasinda kampanya bilgileri mevcut. Teşekkürler.
uygulama içi indirimler oluyor. dün 60/30 vardı, bugünde 75/25 vardı. bu indirimler, Biri hizmetinin olduğu bölgelerde çıkıyor galiba
-
yanlış yazdınız galiba, uygulamadan kampanyaya katılmanız gerekiyor. sonra iade gelmedi demeyin
-
Bursa özlücede bisu saka 8li su paketi sipariş ettim 127 liraya.
1 damacana yaklaşık olarak 16 liraya geldi.
Teşekkürler
-
Ben de izmitte aynı tutarda sipariş verdim, ikinci kez de alabiliyor muyuz hocam bir kısıtlama var mı?
-
Teşekkürler hocam
Bende Fuska 8'li 133 lira çıkıyor, ama değişim ücreti çok yüksek. Birçok markada 8li setlerde indirim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 9 Mart 2022; 22:49:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce hayat su damacana kullanıyordum 125 ppm civarı çıkıyordu. Saka su damacana aldım 100 ppm civarı ölçüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben damacana kullanmıyorum genelde 1,5 lt lik veya 5 lt lik su alıyorum arada migrostan sırma 19 lt lik pet damacanalar var onlardan bide, hayat su değildi pardon 1,5 lt lik erikli denemiştim onda 50 altında çıkmıştı hayat nerden kaldıysa aklımda. şok marketteki güzelpınar su 100 üstü rakamlar çıkartıyor ve tadıda kötü gerçekten
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X