ben tat değil de temiz sağlıklı su arıyorum. Tadı farklı olsun ama sağlıklı olsun. Saka için herkes kireç yapıyor demiş. buz dağı ve fuska herkesin tercih ettiği sular gibi görünüyor. |
Saka 8 adet damacana su 141 TL - Bisu (4. sayfa)
-
-
Sonuçta her su markası denetimden geçiyor. Saka'da belli sağlık kriterlerinden geçiyordur. Deneyimleyen forumdaslar tat ve kireç yönünden değerlendirmişler nihayetinde. Sonuçta karar tabiki sizin. Sağlıcakla kalın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tağşiş listesine bakınca denetimlerin zayıf kaldığını görüyoruz. pek güvenmiyorum o konuda.
-
Saka Su'nun uluslararası tat ve kalite enstitüsünün lezzet ve kalite yarışmasında derecesi ayrıca çeşitli yıllarda aldığı lezzet ödülleri bulunmakta. Denetleme olarak hijyende nerdeyse dünya lideri Diversey Consulting tarafından denetlenmekte. Buna rağmen burada yazan 1-2 arkadaş beğenmedi diye suya karşı önyargıda bulunmak pek doğru değil. Daha da tatmin olmazsak hepimiz suyun dolumunda başında bulunup denetlemeli ya da kaynağına gidip damacanayı dayamamız gerekiyor. Sağlıcakla kalın.
-
ucuz suyu buldukta tadı tuzu mu kaldı şimdi, en uygunu hangısı ise o bu kadar basit, yok ödül almış yok sunu almış, hayat su uygun benım ıcın çay tıryakısıyım cayı da muhteşem
-
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152238277
Konuya sonradan dahil olup, okumayı da sevmiyoruz.
'Hocam, saka güzel sudur. Damak tadı değişir. Ucuzu hangisi ise yapıştır gitsin. Her şey uçmuş.'
-
yaklasik 1,5 senedir saka, damla, sırma kullaniyoruz.. benim sıralamam saka > damla > sırma şeklindedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
buzdağı iyidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sırma 'yı bilmem de, saka ve damla (coca cola) 2si de dandik.
saka su , ülker 'in (dydo drinco). adamların her türlü çevresi var. ödülleri bir şekilde toplamişlardır.
size tavsiyem, ülkerin hiçbir malına güvenmeyin. hükümet değişince, ürünlerinde yaptıkları katakulliler de ortaya çıkar.
Buzdağı'nı kullanıyorduk çok sert geliyordu tadı ondan sonra sakaya geçtik
evet kireç yapıyor çaydanlıkta saka ama buzdağı da çok yavan biz sevmedik
saka'ya da çok bayılmıyorum ama iyi bir alternatif bulamadım henüz
Erikli ve fuska kulağıma hoş geliyor :)
-
Bende aynı paket 127 ye oluşturuldu bölgeye özgü farklı bir fiyat mı var paycell ile de aldım 15 de oradan gelir gayet güzel oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Damacana ücretinin büyük bir kısmını o plastik ve nakliye masrafları oluşturuyor. Bu da petrolle doğrudan bağlantı demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar bölgesel olarak değişiyor bende 131 tl den 2 adet aldım. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paycel hesabi nasıl bisuya bağlanıyor acaba
40 tl paycell iade etti.
-
Bu depozitolu sularda suyun dibinde pislik gören olmadı mı hiç ? En son 3-4 sene önce aldıklarımda vardı, suyun dibinde gözle görülür ufak parçalar geziyordu, o zamandır depozitolu su almıyorum, depozitosuz 19 luk da var şişesi daha ince denk gelirse ondan alıyorum ama bisu da gözükmüyor.
Şu raporun daha yenisi var mı bilmiyorum ama en kapsamlı ve doğru olduğuna inandığım su listesi bu.
google docsambalajli_sular_tablosu_g29https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f5rohgCt4gTugo2Tfe6Ro7ynxC417KahgCG56A9OQSE/edit#gid=1623161834 -
Birçok damacana su denedim çay ve yemekler için de kullanıyoruz. En fazla kireç Saka da oluşuyor. İstanbul şebeke suyu bile o kadar kireç oluşturmuyordu. Sonrasında Hayat su kullandık.
Hayat suda da kireçlenme oldu ama saka ya göre daha az.
Damla su kireçlenme yapmadı.
Getirin suyu kuzeyden kireçlenme yapmadı.
Sırma kireç yapmadı.
Şuan Abant kullanıyoruz tadı güzel ve kireç sorunu da yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X