|
Bildirim
|
Nasılsa yeri dolar, merak etmeyin. Eski Twitter kurucuları BlueSky diye bir sosyal ağ açmaya hazırlanıyor. Bu girişimler genelde başarısızlıkla sonuçlansa da, Elon Musk’ın bu saçma baskısı herkesi BlueSky kullanmaya itebilir. Benim buradaki eleştirim 150 lira ödemek değil. Madem 150 lira ödüyorum, verilerimi satmayın. Eski iş modelinde bedava kullanıyorduk, hayrına mı sanıyorsunuz? Bizim verileri kullanıyorlardı ve oradan para kazanıyorlardı. Şimdi hem 150 lira ödeyeceğim hem de benim verilerimi kullanacaksınız he mi? Çok saçma. edit: Sanmam ama BlueSky davet kodu olan varsa paylaşırsa sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 24 Mart 2023; 11:45:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Siz dalga geçin ama adamın sistemi tuttu. 100 takipçili kişiler bile parayı verip rozet alıyor. Büyük firmalara da altın rozet filan satıyor onların fiyatlandırmaları farklı. Adamı seversin sevmezsin ama tam bir ticari deha |
sa bana 1 rozet ltfn. Dh Premium satışları ne zaman başlıyor? turuncu rozet de istiyorum? @gun @musAKka @powerstorm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 24 Mart 2023; 16:8:8 > |