Şimdi Ara

Şaka maka Facebook yorumlarında ÖSYM ye sövüyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
9.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 10 Eylül 2017; 13:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Hooke

Kız çıktı üzerinden konuşuyor.Bir tane muhabir bile bize bilgisayardan sonucunu gösterebilir misin demiyor.

Kız zaten gerçekten haksız olsaydı elindeki çıktıyla değil bilgisayarda ki sonucunu açar öyle konuşurdu.

Ülkede en nefret edilecek tipler her olayda suçu devlete hükümete yıkan tiplerdir.

Şunu da belirteyim birisi şimdi sen akplimisin yazar diye akpli değilim.

Hic sorma ya bir de osymye falan suc atmis bence osym aciklama yapip gercekleri soylemeli sen kimsin yalan soyleyip osymyi sucluyorsun la.

Tamam osymnin hatalari oluyor arada ama yalan dolanla da bir kuruma suc atilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Hooke

Kız çıktı üzerinden konuşuyor.Bir tane muhabir bile bize bilgisayardan sonucunu gösterebilir misin demiyor.

Kız zaten gerçekten haksız olsaydı elindeki çıktıyla değil bilgisayarda ki sonucunu açar öyle konuşurdu.

Ülkede en nefret edilecek tipler her olayda suçu devlete hükümete yıkan tiplerdir.

Şunu da belirteyim birisi şimdi sen akplimisin yazar diye akpli değilim.

Aynen hocam fırsat bu fırsat yapıştırdılar yine.

Ama aptal durumuna düştüklerini fark edemiyorlar işte.

• Aslında eğlenceli ülke ya yorumlara bak ahahahahahah

• O değil de kız biraz daha zorlasa Hacettepe'ye girecek

• Aynen hocam, bu muhabirler de haber yapalım ne oluyorsa olsun derdindeler.

• Allah düşünme becerisi ve araştırma kapasitesi versin ne diyeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖSYM'nin yerinde olsam bu kıza dava açarım. Sonuçları çarpıtarak kurumumuzun itibarını zedeliyor diye. Bu işten bu kadar kolay kurtulmamalı. Yaptırımları olmalı ki bir daha böyle bir olaya kimse cesaret edemesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte ülkede gazetecilik onlar bu olayı kapatmak ıstese direk Laptop üzerinden açar ayrixa olay bu kadar büyüdü niye osym baskani birsey yapmıyor bu arada bunu haber yaptıran arkadaşlar obp konusuna da birseyler yazin bakın olaylar yavaş yavaş büyüyor hep bu nuriye olayının bu kadar buyuyecegini kimse tahmin etmezdi mesela

• Birileri yine tıp kazanamamış
  • Ben olaya şu açıdan bakıyorum eksiğim varsa bilgilendirin lütfen.

Şimdi bu kız zaten 450-480 bandında bir şey yapıyordu ise denemelerde, çıkan sonuç onun için şaşırtıcı olmamıştır bakmıştır tamam diyip geçmiştir. Ben burada suçu ösymde ararım.

Ama bu puandan çok daha aşağısında yapıyordu ise ne bileyim 400-350 veya daha aşağısı gibi, işte o zaman kız çok büyük yanlışın içerisinde. 2. İhtimal ise gerçekleşen, kızın suçu ösymye atması daha garip. Kendini haklı çıkarmaya çalışıyor hala, yazık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Kız gerçek sonucunda 230 gibi bir şey almış ne 410 420 si

• Yalanının kuyruklusu burada 1001’inci, okul puanım 84 olduğu için beni geri çekti 1413’üncü oldum. Başarı sıralamasına göre yerleştirildiğimiz için ben tercihlerimi yaptım. Ortalama 84 ve sadece 412 mi geriye attı , forum da bir arkadaş 15k dan 19â düşmüştü ortalaması da 80 di bu kızın en azından 1-1.5k düşmesi lazım bunu okuyup inanan varsa , neyse ben uyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kartanx

Kız gerçek sonucunda 230 gibi bir şey almış ne 410 420 si

O zaman haklısınız onu bilmiyordum, bu şerefsizliğin daniskasıdır kimse kusura bakmasın
  • Bilgisayarı göster diyen olmuş. Zaten bilgisayardan değiştirdikten sonra onu çıkartmıyor mu, değişmiş halini bilgisayarda gösteremez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Bilgisayarı göster diyen olmuş. Zaten bilgisayardan değiştirdikten sonra onu çıkartmıyor mu, değişmiş halini bilgisayarda gösteremez mi?

hayır onu demiyorlar , bilgisayari açıcak ais ösym giriş sayfasına girip bilgilerini giricek daha sonra ösym sonuç belgesini gösterecek ordan ve olay bitecek. Bunu demek istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Bilgisayarı göster diyen olmuş. Zaten bilgisayardan değiştirdikten sonra onu çıkartmıyor mu, değişmiş halini bilgisayarda gösteremez mi?

Yahu herkes kizin elindeki kagit parcasina gore konusuyor elindeki tek belge o abi yapmayin puan turu bile mf 4 yaziyor tibba yerlesmis

Ayrica kizin elindeki kagitta dogrulama kodu yok.Dogrulama kodunu niye cikarmis olabilir durduk yere ?Her sey var dogrulama kodu eksik vay canina.

• NEYMAR-JR kullanıcısına yanıt
    Yüksek sırada daha az geri atar zaten u puana 400.fln olması gerekir

• kız akıl hastası psikolojik sorunları var falan demişsiniz ama kız domuz gibi sağlıklı bence. buldu bu kadar saf, keriz insan kitlesinin yaşadığı ülkeyi şimdi de hepsini sığır güder gibi güdüyor. medyaya da malzeme çıktı tabi konuyu parlattıkça parlatıyorlar. yoksa onlar da biliyor ösym veritabanından kızın gerçek sonuçlarına bakmayı. herkes işine geldiği gibi yuvarlanıp gidiyor anlayacağınız. yakın zamanda ösym'nin endüstri meslek lisesinde okuyan 1500 kişinin sonuçlarını yanlış hesapladığı da ortaya çıktı ya, oradan da ekmek çıkar bana nasıl olsa diye düşünmüş olabilir. ikinci koz olarak da ben köylüyüm, ben fakirim edebiyatı yaptı izlemişsinizdir videoda. ben bu sürecin sonunda kızın hacettepe tıpa bir şekilde yerleştirileceğini düşünüyorum. burası dingonun ahırı çünkü.
  • ya bu ne tam çıldırmalık
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2257257/bd8adb8a-de3b-47e0-89d7-158fcd4917b9.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoera -- 11 Eylül 2017; 18:13:31 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.