Şimdi Ara

Şaka maka Facebook yorumlarında ÖSYM ye sövüyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
9.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelleme insanı bitirir.
  • kpss de kopylar osym de kopyalar en son bu olay kaldı kı bızım haberımız olmayan yolsuzlukları da sız dusunun... Ulke elden gitmiş milletımız uyuyor....
  • Beyler kız haksız aynen shop yapmış bariz belli ama OSYM ' yi de savunmayın benim başıma gelen olayı bilseniz vay a dersiniz OSYM de YÖK de gerizekalı kurumdur yoksa şu kızın sonuçlarını koyarlar ortaya sonra virgülden sonra 3 değil 5 rakam olması gerektğini söylerler yine biter olay OSYM gerizekalı oldugu için uzatıyor olayı

Bende meslek lisesi 2015 mezunuyum 2015 de yerleşme sonuçlarımda ösym ye göre puanla yerleşmişim yöke göre sınavsız.

Benim 2016 da LYS sonuçları açıklandığında ilk başta puan kırılmadı ama 3 gün sonra puanım kırıldı ben sesimi duyuramadım. YÖK ATLAS ile OSYM birbirini tutmuyor eğer YÖK ATLAS doğru ise kırılmaması gerekiyordu ama ÖSYM doğru ise eyv kırılsın ama YÖK ATLAS ı düzeltin diyorum diyorlar doğru OSYM veya YÖKTEN biri yanlış ama düzelten yok ulan şu kız shopla milleti kandırıyor sesini duyuruyor biz kanıtlı halimizle sesimizi duyuramıoz a.. Böyle ülkenin sırtı düzelmez şuna bak kızın shop yaptıgını anlayacak kapasitede hiç mi yetkili yok kızım sen hayırdır bune demiyor hey Allah'ım

• quote:

Orijinalden alıntı: zibarman

quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Forumda Bu Tip İnsanların Çok az Veya Hiç Olmadığını Görmek Huzur Veriyor Şu Yorumlara Bak

Facebook kitlesi böyle

Twitter kitlesi ünlü olmaya çalışan büyük harfle yazı yazıp gülücük işaretini ":d" yapınca komik olduğunu sanan ergenler

İnstagram kitlesi kendini beğendirmek için şopun dibine vuran ilgi manyakları

İnci kitlesi ergen

Ekşi kitlesi artiz

YouTube zaten velet yeri

Geriye sen kaldın eski sevgili. Geri döndüm sana forum donanım 😂

Burası da eskiden güzeldi 2011'de katılmışın gerçi nerden bilecen

• Ulan ösymnin yanında olacağım aklıma gelmezdi ama çok hakkını yediler bu sefer
  • quote:

https://www.facebook.com/hurriyet/posts/10159415634350694

Cidden ağlıycam yav. Bizim insanımız bu kadar düşük seviyeli değil abi

Yorumlar rezalet, maalesef seviyeler böyle

Bizim insanımız haber görünce atlar ama tamamını okumaz başlığı okur vay şerefsizler der, biri de demiyor ki tıp fakültesi puanı olan jeoloji mi jeofizik mi o bölümü niye tercihlere yazsın. Yazmadığın bir tercihin gelme şansı yok işte bunu da bilmiyor adam,

Kız mf4 ile tıp kazanmış yani adam bilmiyor ki mf3 ü 4 ü

adamın tek bildiği 4 senelik bölüm 2 senelik bölümden iyidir, hayatında üniversiteye tıp fakültesi hastanesine ya da diş hekimliği fakültesine muayene için gitmiş insanlar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Forumda Bu Tip İnsanların Çok az Veya Hiç Olmadığını Görmek Huzur Veriyor Şu Yorumlara Bak

Facebook kitlesi böyle

Twitter kitlesi ünlü olmaya çalışan büyük harfle yazı yazıp gülücük işaretini ":d" yapınca komik olduğunu sanan ergenler

İnci kitlesi ergen

Ekşi kitlesi artiz

YouTube zaten velet yeri

Asıl dh ergen ve cahil dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hmm88

İşte ülkede gazetecilik onlar bu olayı kapatmak ıstese direk Laptop üzerinden açar ayrixa olay bu kadar büyüdü niye osym baskani birsey yapmıyor bu arada bunu haber yaptıran arkadaşlar obp konusuna da birseyler yazin bakın olaylar yavaş yavaş büyüyor hep bu nuriye olayının bu kadar buyuyecegini kimse tahmin etmezdi mesela

Kız önemini almış hocam her türlü 😂 Gerçek sonucuna değiştirilen sonuç diyor.

Mf4 yazmasına da ben de mağdurum nasıl oldu bilmiyorum diyor :D

Bütün yanlış şoplarına verdiği tek cevap mağdurum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoera

ya bu ne tam çıldırmalık
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2257257/bd8adb8a-de3b-47e0-89d7-158fcd4917b9.png

Şaka maka Facebook yorumlarında ÖSYM ye sövüyorlar

Abi ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Beyler kız haksız aynen shop yapmış bariz belli ama OSYM ' yi de savunmayın benim başıma gelen olayı bilseniz vay a dersiniz OSYM de YÖK de gerizekalı kurumdur yoksa şu kızın sonuçlarını koyarlar ortaya sonra virgülden sonra 3 değil 5 rakam olması gerektğini söylerler yine biter olay OSYM gerizekalı oldugu için uzatıyor olayı

Bende meslek lisesi 2015 mezunuyum 2015 de yerleşme sonuçlarımda ösym ye göre puanla yerleşmişim yöke göre sınavsız.

Benim 2016 da LYS sonuçları açıklandığında ilk başta puan kırılmadı ama 3 gün sonra puanım kırıldı ben sesimi duyuramadım. YÖK ATLAS ile OSYM birbirini tutmuyor eğer YÖK ATLAS doğru ise kırılmaması gerekiyordu ama ÖSYM doğru ise eyv kırılsın ama YÖK ATLAS ı düzeltin diyorum diyorlar doğru OSYM veya YÖKTEN biri yanlış ama düzelten yok ulan şu kız shopla milleti kandırıyor sesini duyuruyor biz kanıtlı halimizle sesimizi duyuramıoz a.. Böyle ülkenin sırtı düzelmez şuna bak kızın shop yaptıgını anlayacak kapasitede hiç mi yetkili yok kızım sen hayırdır bune demiyor hey Allah'ım

Doğrudur hocam. Fazla kişinin olmadığı özel durumlarda saçmalayabiliyorlar.

Bu sene kuzenime tercih yaparken yökatlasa baktık dil1 bölümünden 2. öğretim bi üni tutuyordu.

Aise girdik bi baktık ki bölüm kapatılmış. Ama yökatlasta hala duruyor.

Ama bu konuda tabiki ÖSYM haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

quote:

Facebook kitlesi böyle

İnci kitlesi ergen

Ekşi kitlesi artiz

YouTube zaten velet yeri

Asıl dh ergen ve cahil dolu.

Facebooktan sonra kalite akıyor forumdan.

Ha vakum içinde öyle ama ona diyecek birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

quote:

Facebook kitlesi böyle

İnci kitlesi ergen

Ekşi kitlesi artiz

YouTube zaten velet yeri

Burası da eskiden güzeldi 2011'de katılmışın gerçi nerden bilecen

2011 çok da geç sayılmaz bence hocam :D

• Tamamen haklısın , ülkenin en malı bile kendini alemin akıllısı sanıyor . Ya valla okudukça çıkdırıyorum nasıl bu kadar aptal olabiliyorlar nasıl ya

• Hocam benim durum cok cok farkli mezun olunan liseler vs Yerlesenler kacinci tercihine yerlesti vs 2015 de benden haric bir cok kisinin de durum oyle ama aradtiralim inceleyelim diyen olmadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sürekli kandırılan cumhurbaşkanına şaşırmayan bu ülkenin bu kıza şaşırması tuhaf olurdu zaten
  • Solcular kafayı yedi. Kızı nasıl savunacaklarını şaşırmışlar çakma solcuklar. Birileriyle oynama yaparken kızın da oynamışlardır diyen var yav. Bir de sağcıklar var. Hani şu her denen şeye inanan ve birileri kendini acındırdığında vah yazık diyen. İki topluluk birleşince Türkiye'nin gerçek düzeyini görmüş bulundunuz. Ülkenin %70'i bu tiplerle dolu ve bu tipler ülkenin geleceğini belirliyor seçimle. Bir de 20-25 yaşlarında olanlar daha fena. Yazık kimlerin çocuklarıysa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hocam benim durum cok cok farkli mezun olunan liseler vs Yerlesenler kacinci tercihine yerlesti vs 2015 de benden haric bir cok kisinin de durum oyle ama aradtiralim inceleyelim diyen olmadi

Doğrudur hocam tam olarak hakim olmadığım için bir şey diyemiyorum

• Face yorumlarına bende çıldırdım. Hepsine caps lock açık haykırmak istiyorum
  • dh bimden su alıp satan tayfa. fiyat hatasından 500 tane ketçap alan ss atan tayfa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.