Şimdi Ara

Şaka maka Facebook yorumlarında ÖSYM ye sövüyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
9.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tamam ÖSYM özellikle bu yıl rezaletti.
    Ama nuriye kalkmaz olayında insanlar ÖSYMnin bir genç kızın hayatını etkilediğini, sonuçlarını değiştirdiğini düşünüyor. Cidden, Hürriyet'in sözcünün mynetin falan paylaşımlarının altındaki yorumlara bakın.
    Salim Ünsal'ın olayı sahiplenmesine mi üzüleyim buna mı şaşırdım artık.
    Edit: Hürriyet Sözcü Mynet Yenişafak Yeniakit
    Beyler resmen ülke olarak sağ sol birliği sağlanmış durumda şuan.
    Ulen Nuriye helal olsun ülkede birlik sağladın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lester nygaard -- 10 Eylül 2017; 0:34:28 >

• Sessiz kalmak en iyisi. Bedava sinema filmi izliyoruz. Sinemada izleseydim oha abartmayin derdim.
  • https://www.facebook.com/hurriyet/posts/10159415634350694

Cidden ağlıycam yav. Bizim insanımız bu kadar düşük seviyeli değil abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

Sessiz kalmak en iyisi. Bedava sinema filmi izliyoruz. Sinemada izleseydim oha abartmayin derdim.

Öyle tabi köşeye çekilip izlemek zevkli de yorumları görünce beynimden aşağı kaynar sular döküldü 😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibarman

quote:

Sessiz kalmak en iyisi. Bedava sinema filmi izliyoruz. Sinemada izleseydim oha abartmayin derdim.

Öyle tabi köşeye çekilip izlemek zevkli de yorumları görünce beynimden aşağı kaynar sular döküldü 😁

Analiz yaptım, alayı cahil. Bunların varlığını biliyordum ama uzun zamandır toplu halde görmemiştim, iyi türemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 9 Eylül 2017; 23:41:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

quote:

quote:

Analiz yaptım, alayı cahil. Bunların varlığını biliyordum ama uzun zamandır toplu halde görmemiştim, iyi türemişler.

Şu facebookta haberlerin altına yorum yapanların alayı bu tip hocam

• Yav beyler bu insanların çoğu hayatlarında bir kere bile beynini kullanıp da bir şey düşünmemiş ki kızın sonuçla oynayabileceğini düşünsünler. Geldiği gibi yaşamışlar büyükleri kime oy verdiyse vermişler ne dendiyse yapmışlar sonuç olarak bize bok çukuru olan bir ülke bıraktılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 9 Eylül 2017; 23:55:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1 yorumlari görünce kanser olmamak elde degil
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Hocam süpersin uğraşmışsın. Gerçekten rezillik yani yapacak bi şey yok insanın elinden bişey gelmiyor.

Diğer yorumlar da hep bu şekil.
  • Cidden hocam. Ülkenin bir kesimi kusuyor resmen Facebook'ta.

Bide bunların siyaset yaptığı yorumlar var. Onlar daha beter.

Ekşici elitliğiyle hep dalga geçtim ama sağ-sol fark etmeksizin bu yorumculara karşı haklı adamlar
  • LAN BENİM YGS 2 PUANIM 482 260INCIYIM LAN YALAN İNSANLAR BU KADAR APTAL OLMAMALI
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibilicibilişakşak

LAN BENİM YGS 2 PUANIM 482 260INCIYIM LAN YALAN İNSANLAR BU KADAR APTAL OLMAMALI

Bro çok yorum okudum insanlar artık kafayı siyasetle bozmuş durumda.

Sağ sitede senin yorumuna gelecek yorum : Fetöcü müsün lan neyini savunuyon

Sol sitede : Hee zaten ÖSYM suçsuz hükümet yalaması seni

Durum bu :D
  • aga kız laptopa giriyor ama hiç bi akıllı laptopun fotoğrafını çekmiyor da çıktının fotosunu çekiyor kafayı yedim. haberci olsam kızın ağzını yüzünü silkecem çok sinir oldum. babası olsam öldürürdüm herhalde piskopatmı nedir. bir de ilk 15 tercih tıp 16.sı jeofizik ne ayaksa jeofizik iq.
  • Beyin.dll bulunamadı
  • Forumda Bu Tip İnsanların Çok az Veya Hiç Olmadığını Görmek Huzur Veriyor Şu Yorumlara Bak
  • tıp istiyordum şuan jeolojiye bakıyorum tşk
  • quote:

https://www.facebook.com/hurriyet/posts/10159415634350694

4 yıl önce facebooku bırakmıştım. Yourmları okuyunca bıraktığım güne şükrettim.

Abi yorumlara gidip mal olmayın diyesim geliyor, bi F12 ye basın bakalım neler olur. Neleri değiştirebildiklerini görseler kriz geçirecekler galiba.
  • Doktorlarsitesi instagram yorumları da aynı şekilde. Muhtemelen Facebook da öyledir. Bu ülkede insanları kandırmak harbiden bu kadar kolay mıydı ya :D

Olm her yerden fail kız ama inanıyorlar. Ben FG **e takiyye inancı falan diyordum da gayet dümdüz inanıyorlar demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

quote:

https://www.facebook.com/hurriyet/posts/10159415634350694

4 yıl önce facebooku bırakmıştım. Yourmları okuyunca bıraktığım güne şükrettim.

Abi yorumlara gidip mal olmayın diyesim geliyor, bi F12 ye basın bakalım neler olur. Neleri değiştirebildiklerini görseler kriz geçirecekler galiba.

Kendi sonucumu şoplayıp Türkiye 2.siyim diyeceğim. Bakalım ne yapacaklar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Forumda Bu Tip İnsanların Çok az Veya Hiç Olmadığını Görmek Huzur Veriyor Şu Yorumlara Bak

Facebook kitlesi böyle

Twitter kitlesi ünlü olmaya çalışan büyük harfle yazı yazıp gülücük işaretini ":d" yapınca komik olduğunu sanan ergenler

İnstagram kitlesi kendini beğendirmek için şopun dibine vuran ilgi manyakları

İnci kitlesi ergen

Ekşi kitlesi artiz

YouTube zaten velet yeri

Geriye sen kaldın eski sevgili. Geri döndüm sana forum donanım 😂
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.