Şimdi Ara

Türk Redpill youtuber'ları iyice ne dediklerini şaşırmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herif diyo ki: "kadınların alfa ile takılıp beta ile evlenme dönemi sona erdi, maaşı olan kadınlar artık beta erkeklerle maaşı için bile evlenmeye yanaşmıyor, parasız alfa erkek bulup kendi maaşlarını erkeğe yedirip alfa olanla evleniyolar"

yıllarca herkesi incel diye yaftalayıp linç ettiniz haksız yere. şu söylediğiniz lafı düne kadar başkası söylese anasına küfrederdiniz. şimdi çıkmış utanmadan "sistem değişti" diye bu lafı söylüyosunuz.

bu ülkede herşey olursun ama rezil olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Ağustos 2024; 7:26:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğal seçilimde elenip gideceğiz görücü usülu görüştüğüm kız bile bana çirkinsin dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bana alfa beta olayını anlatırmısın kafamda bir olay var da, tam olarak alfa beta ne demek.

Yani alfa olmak için ne yapıyoruz E devletten başvuru yetiyor mu illa belediyeye uğramak mı lazım.

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Alfa uzun boylu yakışıklı boylu poslu oluyor betada ortalama ve ortalama altı erkek

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    senin dediğini duyan bi Redpill'ci ya da PUA'cı seni anında ruh hastası, potansiyel terörist ilan eder.

daha önce yazmıştım. youtube'daki en ünlü PUA kanallarından birini yürüten elemana Kadıköy'de bi cafede denk geldim şans eseri. eleman yüzünü ifşa etmiyodu da ben sesinden ve konuştukları konu sayesinde tanıdım. bi baktım, eleman 190 boylarında, iri yarı yani ufak yaştan iyi beslenmiş hayvan gibi vuducu var, sesi tok, çeneleri geniş, tam erkek vücudu. bu eleman PUA kanalı açmış 160'lık ince çeneli, ince sesli, ufak yaştan iyi beslenmediği için ufak vücutlu olan erkeklere hitaben: "tipin hiçbir önemi yok" yayınları yapıyo.

bu şeye benziyo: Ali Sabancı fakirleri oditoryumda toplayıp: "babadan zengin olmanın hiçbir önemi yok, eğer yeterince iyi çalışırsanız siz de benim gibi iş adamı olabilirsiniz" diye konuşma yaptı ya (şaka değil cidden yaptı bunu) aynı onun gibi işte.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam benim boyum 1.78 ve kilom 74 ama yinede kız bana böyle dedi senin dediğin gibi bir arkadaşım var 1.90 boylarında renkli gözlü yapılı falan oda mesela dış görünüş önemsiz diyor

• Doğru demişler de karılar evlenirken pek tipe bakmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1shot1kill kullanıcısına yanıt
    zaten ülkemizdeki redpill ve PUA camiasının en büyük sorunu bu sizin söylediğiniz şey.

İngiltere ve ABD şartları için yazılmış şeyleri bire bir şekilde buraya getirip: "bu böyledir!" diye kanun gibi dayatıyolar. ülkemizin kendi şartları olmasından dolayı durumun farklı olduğunu göremiyorlar çünkü alayı beynini çalıştırmayan sıradan insan.

• olm işin saçmalığı şurda hiçbir kadın bir erkeğe para falan yedirmez. hadi diyelim haşmetlinizin hürmetine yedirdi o da 1 yedirir 2 yedirir alıp da evlenip bir ömür size bakmaz.

• Lan bu yeni neslin dilini ben anlamım alfa ne beta ne alfa benim bildiğim programın ilk aşamasıdır ondan sonra beta aşamasına geçer sonrada nihai sürüm yayınlanır,

• "Daygame belki önceden daha güçlü işe yarardı ama artık günümüzde şartlar değişti, dating appler, Instagram ve sosyal medya tüm flört ve dating hayatını yok etti" deyince bize "Hayıııııırrr! Kadınların doğası aynııııı! Hala işe yarıyoooor! Sen sadece evde oturmayı tercih ediyorsuuuun!" diyenler, şimdi kendileri değişim argümanını kullanıyor demek :D Hahaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowYouAreFree -- 8 Eylül 2024; 13:53:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.