Şimdi Ara

Şaka Makinası Dediğimiz Araçlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
13
Favori
17.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla fiat tipo 2.0 16v, volvo s40 1.9 t4 ve rover 220 de fena şaka yaparlar.rover coupe oluşundan anlaşılabilinir ancak onden arkadan hantal bir tipi var bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem öyle,
     Şaka Makinası Dediğimiz Araçlar
    VR6 Bora. Ülkemizde 1.6'sı varken kimse bu 6 silindirli canavarın ne olduğunu tahmin edemez.

quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Valla fiat tipo 2.0 16v, volvo s40 1.9 t4 ve rover 220 de fena şaka yaparlar.rover coupe oluşundan anlaşılabilinir ancak onden arkadan hantal bir tipi var bana göre.

Evet Tipo 2.0 Sedicivalvole (16 Valf) tam şaka makinesi. 1.9T4 Volvo ise, hantal görünüyor falan ama önde Volvo amblemi varken pek bulaşılacağını sanmıyorum. Yanlış anlaşılmasın ama benim aklıma Volvo deyince direk 5 silindir ve Turbo geliyor. T4 4 silindir olsa da Volvo'nun boş olmayacağını düşünüyor insanlar. Ha 4 kapı aile otomobili için 7.3 saniye 0-100 süresi ve azıcık mıncıklama ile (Chip) 270 beygire çıkan güç apayrı bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 3 Haziran 2015; 5:18:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

bununla baya şaka yapılır

• En şakacısı palio sporting dir

• Volvo S70 T5 225HP. Tipine bakıp ta artistlik yapmayın sakın, 220 ile giderken selektör yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 2 Mayıs 2016; 11:37:43 >
  • Cruze 2.0 dizel+chip 200 beygir.

• Cla 180cdi amg. O yılan gibi tasarıma 110luk dizel motorla tam Bi şaka makinesi

• Accent Blue tabi chip ile...

• Marea HLX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focke Wulf

Marea HLX

evet marea 2.0 (5 silindir) 20valf 154bg, 0-100 8.5sn buda güzel şakalar

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Dışardan bakınca fiat tüü kaka kötü motor sesini duyunca ağızları açık bakarlar motor sesine hayranım bu aracın hep almak istemişimdir ancak ülkemizde bu motordan anlayan usta sayısı çok az ve uğraşmak istemiyorlar.
  • Accent Blue 1.6 CRDİ
    Peugeot 208 1.6 THP Gti

• şaka makinasına amg yazanlar var
  • Türkiye şartlarında 1.6 veya altı için Accent Blue diyorum. Özellikle Vw tokatladıktan sonra altlarındakini Ferrari, Lamborghini türevi sanarlar. Ama iyi kaçıyor ona lafım yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Şaka Makinası Dediğimiz Araçlar

colt czt tabii ki.
  • Favori şaka makinam Honda Civic 1.6 vti. gezinirken ilanı buldum 1991 model 1.6 vti 180hp 850kg gayet masum bir araba gibi duruyor, ama can yakabilir.
    link

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

şaka makinasına amg yazanlar var

niye olmasın? al c63 arkasına yapıştır c180 logosunu al sana 6.3l v8 şaka makinası
  • Seat Ibiza 1.2 TSI + chip ile 125 hp oluyor.
    Kısada C180i harcadık neye uğradığını şaşırdı Mercedes kullanıcısı eleman.

• 2.0 tempra veya 1.4 t-jet punto alıp arkasına 1.3 multijet yazsan tam şaka makinası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respectformuslims -- 2 Mayıs 2016; 17:25:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.