Şimdi Ara

Şaka mı bu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başına gelen varmı böyle birşey gidip ttneti yakacam şimdi modeme 50 kere res attım 1000 kbps yi geçmiyor download hızı

Şaka mı bu!

• İdm hız sınırlayıcı vardır muhtemelen bak bakalım yok ise sıkıntı büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Umut

İdm hız sınırlayıcı vardır muhtemelen bak bakalım yok ise sıkıntı büyük

Hayır yok speedtest bu şekilde çıkıyor sayfalar çok geç yükleniyor gdrive dan dosya indirmeye kalkıyorum 100kbps/sn yi geçmiyor 78 mbps net var 100 k ile indiriyorum müşteri hizmetleriyle papaz oldum gene akşam akşam baya günaha soktular sağolsunlar hala da düzelmedi.
  • elr0hir kullanıcısına yanıt
    Avast secureline indirip tekrar indirme işlemi yapıp resmini buraya atar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirme hızı her sitede dusuk olarakmı ınıyor..genelde dusuk ıse sorun var demektir.

baglantı hızına gore

Şaka mı bu!

Şaka mı bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 18 Mayıs 2016; 9:28:25 >

• Google sunucularinda kisitlama var. Vpn kullanarak deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    mrb hocam norton dns yi deneyiniz bir de torrent programi ile deneyiniz
    198.153.192.1
    198.153.194.1
    zamunda gibi serverleri saglam bir siteden paylasimi cok olan rasgele torrent ile deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır şaka değil.Google drive eskiden hattının desteklediği son hızda inerken şimdi maalesef kısıtlandı.600 kb'ı geçersen şükret.

Kısıtlama gelen google servisleri;

1- Android market - 100 kb ile program güncelleniyor, şarj ve zaman israfı
    2- Youtube videoları 360p'den sonra takılarak izleniyor.Pc 100 kb/sn'den fazla çekmiyor vpn olmadan.Bugün insanlar 2k 4k monitörlere geçerken 360p de bile video takılması nasıl bir sorumsuzluktur anlamak güç.
    3- Google drive , bir klibin boyutu 1-1.5 gb oluyor raw olarak indirdiğim.İster kotan düşmemiş olsun 600 kb üstü göremiyorsun.Ve buna vpn'de işe yaramıyor maalesef hiç bir şekilde hızlandıramıyoruz.

Çözüm, çoğu kullanıcı teknik analizlerle kayıta alacak bu olanları , en az bir 500 kişi gidip mahkemeye verecek bunların akılları başına gelecek.Yoksa arıza kaydı bırakmakmış şuymuş buymuş onlar hikaye.Bunun arkasında kasıtlı bir iş var.Ben korkuyorumki ilerde daha beterini yapacaklar diye.

Arkadaşım bahsettiğin sorun genel bir sorun ve kullanıcıların birçoğunda var. Bak mesela sen o kadar bir hıza sahipken bu sorun rastlamışsın. Ne güzel. Kayıtlarını al ve gerekli yerlere (Başta BTK olmak üzere...) şikayet et ki bu adamlar hakkında yasal işlem başlatılsın.

4,5G (4G) ile beraber başlayan altyapı yetersizliği youtube, google, google drive ve birçok video sitesinde baş göstermeye başladı. Özellikle tatil günleri ve hafta sonlarında, diğer günlerde ise akşam saat 5.00-5.30'dan sonra yavaşlatmalarla kendini gösteriyor. Speedtest 2-3 gündür zigzag çekiyor test sonuçlarında... Hız 1-3 megabit aralığında düşüp çıkıyor. Demek ki artık altyapı yetersiz geliyor. Bu sorun sen, ben ve birçok abone dahil fark edilen bir sorun ise gerekenin artık yapılması gerekiyordur.

Bizim millet ise hep birbirine bakıyor, birisi yapsın da ben yiyeyim diye... Armut piş ağzıma düş yani...

• Cevap veren arkadaşlarım hepinize teşekkürler gece çığırından çıktım 2-3 görüşme 5-6 genel merkezden reset arıza kaydı vs vs sonrasında şuan hiç olmazsa downlad speed 100-500 den 1500-2000 kbps/sn çıkmış durumda hala büyük sorun var ama ben bıktım artık uğraşmaktan hep bir sorun.Ayrıca evet artık Vpn lerde yetersiz kalıyor zenmate herşeyin çözümü de değil maalesef işin kötü tarafı ben genellikle downloadı bir çin server ında pan.baidu atlı bir site kullanıyorum ve engelli bir site kullananınız vardır belki bu site mah. kararıyla engelli ve 1gb büyük dosyaları indirme yapmak için illaki hotspot gibi programlara ihtiyaç duyuyorum hem internet kötü hem herşeyi engelliyorsun sonra özgürlükten kaliteden bahsediyorsun ya bi git Allah aşkına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.