Şimdi Ara

Sakal boy uzamasını durdurur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 16 yaşındayım sakallarımı hiç kesmedim.Bıyıklar falan baya belirgin hale geldi bende jiletle kesmeye karar verdim(evde makine yok).Bazıları boyun daha uzamaz kesersen diyor.Boyum 185, bana yeter aslında bu boy ama daha da uzamak isterim.Sakalı kesmek boyu etkiler mi?Bir de ilk kez sakal tıraşı olacağım için nasıl yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

• öyle bir şey yok, o berberlerin saçmalıkları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185 ideal boy işte 2 metre felan mı olmak istiyorsun da boy meselesi korkuttu bu kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 5 Kasım 2017; 19:32:38 >
  • penisindeki kıllarıda kesince penisin uzamıyor sakın kesme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sakal agirlik yapiyor, cokuyorsun.
  • DAYAK İSTİYORSUN GALİBA 173 BOYDA KALDIM UZAMA İMKANIDA YOK YAŞ 24 SENİ GERÇEKTEN DÖVERİM BAK. GELMİŞ 185 BOYDAN ŞİKAYET EDİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtygt47

DAYAK İSTİYORSUN GALİBA 173 BOYDA KALDIM UZAMA İMKANIDA YOK YAŞ 24 SENİ GERÇEKTEN DÖVERİM BAK. GELMİŞ 185 BOYDAN ŞİKAYET EDİYOR.

Ben 1.70 de kaldım sen yine iyiymişsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 yaşından sonra boy uzaması
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakalı kesmekle ilgili değil o durum. Sakalın tam çıktığında gelişimini tamamlamışsındır. Durum bu. Yoksa sen kesmişsin koparmışsın epilasyon yaptırmışsın. Bunun anlamı yok. Eğer sakallar tam çıkmışsa gelişim tamamlanmıştır.

• hocam boyumdan şikayetim yok uzayacağım varsa uzayayım diye açtım konuyu arkadaşlar sağolsun cevapladılar.
  • İlk sakal tıraşının nasıl olması gerektiğiyle ilgili kimsenin bir düşüncesi yok mu?
  • Cumaya gelen mübareklerin boyu sulak yerde yetişen kavak ağacı gibi uzun sakalla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

• çok şükür bugün de yeni bir saçmalık öğrendik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

çok şükür bugün de yeni bir saçmalık öğrendik.

hocam banada arkadaşlarım amcalarım vs söyledi
  • sakal çıkması ergenliğin sonu gibidir.kesmekle alakası yok,duracağı varsa zaten durur.bu kadar saf olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayba but GDSFY

İlk sakal tıraşının nasıl olması gerektiğiyle ilgili kimsenin bir düşüncesi yok mu?

İlk tıraş partisi verip gelen herkese 1 parça kestirmelisin.

• sakalın çıkışı ergenliğin bitişidir bi anlamda vücudun artık uzamaz gelişimin tamamlanır. o yüzden sakalın çıkıyorsa boy uzaman da duracaktır

• Sakal boy uzamasını durdurur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 5 Kasım 2017; 21:9:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord405

Bende 16 ya yeni girdim 1.69 um.Uzamak için egzersizlere başladım.Akşamları süt içiyorum.Keçiboynuzu tozu alıcam.

Başla kardeşim benden sana tavsiye yüzmeye yazıl basket masket hikaye. Kaliteli beslen mutlaka kahvaltı yap. Akşam erken yat.hedef boy formülü kullan düşük çıkarsa alarm verirsin.

• Kesmeyle ilgili değil o , sakalin çıktıysa attık boyun zor uzar kesmeyle alakası yok cikmayla alakali ( sakal kesmekte sakal çıkarmaz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 5 Kasım 2017; 22:13:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.