Ben sarımsağı çok kullandım. Traş olur olmaz yüze sürünce acayip yara oluyor. Hatta yüzümde çok küçük bir kısımda sanki yanık izi varmış gibi bir leke kaldı. Sarımsak sürecekseniz abartmayın. Yüzünüzü kanatarak mazoşist işlere girmeyin derim ben. :)
Doktorlar da pek ilgilenmiyolar bu durumla, ilacını bulsalar köşe olurlar bence.
Bnde 20 olcam 5 aydan tam bndede yanlarda çıkmadı daha çıkmadı offf çene bölgesinde var ama onlarda inceeeeee allahm böle kaderde bizi buulur 5 aydan cıkmassa bnde mınoxdıle baslıcammmmmmm
Ne kıl meraklısı adamlarsınız yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
Ne kıl meraklısı adamlarsınız yahu
Bekara karı okşaması kolay tabi
kardeşim umudunu veya hevesini kırmak istemem lakin; Sorununun büyük sebeplerinden biriside ırsilikten gelmesi. Ben yirmi yaşındayım sakallarım gayet düzgün çıkıyor ama saçlarımın büyük bi kısmını döktüm. Dipleri görünüyor o derece. Neden çünkü anne tarafınında baba tarafınında sakallar düzgün saçlar kel.. Durum bu ne yazıkki..
quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
quote:
Orijinalden alıntı: UzayMaymunu
Off nasıl çıkmaz arkadaşım benim 17 sakal çok çıkmasada bıyığı 1 ay bıraksam pala diyolar :D
Nickten anlaşılıyo
Beyler, burada umutsuzluk dağıtan bol olur, siz ümidinizi kesmeyin derim ben. Yabancı sitelerde gördüm, insanlar evrim geçirmiş gibi sakala sahip olmuş. Tıbbın peşini bırakmayın. Sizde sakal çıkmasını istemeyn kişilerdir size asıl "napacaksın ya sakalı" diyenler :)
Beyler ümidinizi kesmeyin derim ben. Doktora görünün.
Sakal aslında önemli konu da doktorlar pek sallamıyor. Sakalı çıkmayan adama hep yan tedavi veriyorlar. Saç çıkaran ilaç sık diyor kimisi, kimisi de yan etkisi kıl çıkarmak olan kremleri öneriyor. Tıp bu konuyu pek sallamıyor bence.
Beyler ben o forumdaki GardropFuat değilim. Zaten nickim de gradrop diye başlıyor, Gardrop değil. Aynı sıkıntıdayız diye öyle yazdım. Özelden mesaj atıp durmayın ben birşey bilmiyorum. Ama sakalım çok yavaş çıkıyor bu doğru işte.
Büyük ihtimal kıvırcıksındır. Sorun yaşanabilir o konuda. Benim anlamadığım doktorların çözemediğin soğan sarımsak sür, yüzünü kazı cevapları verebilecek kadar seviyesi düşmüş forumdan nasıl bir umutla sonuç arıyorsun
sakal geç çıkacağı varsa öyle olur
Mr. gamer kardeş ne demek istediğini anlayamadım. Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu, Türkçe öğretmeni arkadaş var o da anlamadı kardeş. Biraz açıklar mısın lütfen?
E.A. sen de tutturamadın birader, kıvırcık değilim.
Sakal için Pak Darou iyi gelir mi bu arada?
Dostum aynı sorunlar bendede var 21 yaşındayım bende sakalım ilk başta sert sonra tüy şeklinde yumuşak çıkıyor. Birde yanak kısmımın çene kısmıyla birleşen yerde küçük bir yuvarlak şeklinde sakal çıkmıyor. Bende 2 günde 1 kesiyorum ortalığa rezil olmayalım diye. Ama kızlar sakallı halimede yakışıyor dedi
Sakal ekiminin maliyeti çok yüksek. Ayrıca kesin sonuç veriyor mu? Sarımsak da bir yerden sonra ne kadar sürersen sür çıkartmıyor beyler, ben çok denedim, olan yüzüme oldu. Sarımsak bende sadece sakalı sertleştirdi.
Mr Gamer kardeş, bu yazının üç yazı üzerinde bir yazın var, ne demek istediğini açıklar mısın kardeş? Biz 4 kişiyiz, üçümüz üniversite mezunu; senin bu cümleni anlayamadık. Özellikle yazının sonuna koyduğun hareket de bambaşkaymış. Kardeş bize yardım et, aklımızı kaçırmak istemiyoruz, ne demek istedin?
yumurtanın akıyla sarısını ayırıyosun.. o kadar... sürmüyosun bile..
quote:
Orijinalden alıntı: GradropFuat
Sakal ekiminin maliyeti çok yüksek. Ayrıca kesin sonuç veriyor mu? Sarımsak da bir yerden sonra ne kadar sürersen sür çıkartmıyor beyler, ben çok denedim, olan yüzüme oldu. Sarımsak bende sadece sakalı sertleştirdi.
Mr Gamer kardeş, bu yazının üç yazı üzerinde bir yazın var, ne demek istediğini açıklar mısın kardeş? Biz 4 kişiyiz, üçümüz üniversite mezunu; senin bu cümleni anlayamadık. Özellikle yazının sonuna koyduğun hareket de bambaşkaymış. Kardeş bize yardım et, aklımızı kaçırmak istemiyoruz, ne demek istedin?
Sakal geç çıkıcaksa eğer sen bunu değiştiremessin demek istiyor işte ne okuyorsunuz siz gidin toplu intihar edin.
pasaliyiz.biz senin yanlisin var. Orada oyle bir ibare yok, bunu sen kafandan yaziyorsun. O oraya "oyle olur" yazmis. Ayrica 27 yasindan daha sopnra ne zaman sakal cikar ki bi adamda, sen de yanlis acikladin. Intihar etmicez ama seni kınıyoruz. Sen de anlamis gibi yapip anlamayanlardansin.
quote:
Orijinalden alıntı: GradropFuat
pasaliyiz.biz senin yanlisin var. Orada oyle bir ibare yok, bunu sen kafandan yaziyorsun. O oraya "oyle olur" yazmis. Ayrica 27 yasindan daha sopnra ne zaman sakal cikar ki bi adamda, sen de yanlis acikladin. Intihar etmicez ama seni kınıyoruz. Sen de anlamis gibi yapip anlamayanlardansin.
adamın yorumu '' sakal geç çıkacağı varsa öyle olur '' ve mesajda editleme değişme yok.Ben sizin derdinizi anladım yaşınız ilerlemiş geç çıkacağı diyor arkadaş fakat geciken gecikmiş zaten onu anlatmak istediniz sizde
çıkmasını istediğin yerleri her gün jiletle kazı (kıl olsada olmasada) ama derine zarar verme bu işlemi yaparken yani iyi çıksın diye tahriş olana kadar abanma benimde çıkmıyodu 22 23 yaşlarındaydım jilet herşeyi çözdü