Şimdi Ara

Sakal Çıkmaması Sorununa Altın Öneriler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
1
Favori
89.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birşey yazıcam Yanlış anlama bende Arkadaşdan duydum. Bizim arkadaş askere Köse Gitti Gelirken Hacı olarak Geldi. Sordum Olum sen Köseydin Ne Bu sakal, Arkadaşımın Askerlik ardaşı Demiş Buna Sakalına İdrar ile traş ediçeksin. Buna Bilimsel İki laf Etmiş Bizim arkadaş da inanmiş ..Bu arkadaşın Dedigini Yapmiş 2 AYDA sakalları Nerdeyse Şeyine kadar Geliyormuş Bende arkdaşin Yalancısıyım Ama Gerçekten Çikmiş Gözlerimle Gördüm... İster inan İster İnanma Karar senin Denemekten Birşey kaybetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CinbatOguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

jiletle kes.sonra sarımsak sür. 2 günde 1 yap.

Sarımsak bu sıcak havada kokar.

Sanki soğuk havada kokmuyo sarmısak
  • Aşağıdaki yöntemin uygulanmasından dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir hastalık, sorun problemden dolayı mesuliyet kabul etmem. Suratınızda oluşacak olan pancarımsı görüntününde sebebi ben değil çocuğu olmadığından dolayı bir kadın hastalıkları uzmanına gitmeyip cinci hocalar tarafından üfürülmek isteyen kadınlar gibi benden bu yöntemi pm le isteyen kendinizsiniz. Büyükleriniz suratınızı görüp sorduğunda üstüme atmayın yani. Bu işlemi uygulamak ya da uygulamamak tamamen kendi insiyatifinizde. Israrla istediğiniz için paylaşıyorum.

Aşağıdaki yöntem tıbbi bir yöntem değildir.

Traş olduğunuz zaman jiletle suratınızı kazıyın. Jileti sürekli suratınıza kıl yönünün tersine doğru sürterek cildinizi tahriş edeceksiniz. Sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerler adeta kan revan içinde olacak. Zaten hızlı bir şekilde jileti ileri geri yaparsanız yüzünüz kızarıp kanamaya başlıyor. Bu noktada herhangi bir acı hissetmiyorsunuz. yalnız görüntü oldukça çirkin oluyor. Suratınız pancar gibi oluyor. Daha sonra havanda sarmısak dövün. Sarmısak iyice paramparça olduktan sonra avucunuza alın ve kazıdığınız yerlere sürün. Müthiş derecede canınız yanacak ama sabredin suratınıza üflemeyin yani yanması gerekiyor dayanmaya çalışacaksınız. 30 dakika kadar bekledikten sonra yüzünüzü hafifçe ıslatın ve komple sabunlayın bol bol köpürsün. Hemen ardından yüzünüzü durulamadan 5 dakika kadar bekletin sabun iyice yüzünüzde kurusun. Daha sonra yüzünüzü durulayın. Bunu yaptıktan sonra 1 - 2 hafta kadar traş olmayın. Her gün yüzünüzü, sabunu yüzünüzde kurutarak yıkayın ve uyumadan önce sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerlere masaj yapın. Bu süre içinde vücudunuzdaki testesteron seviyesini azaltabilecek bir şey yapmayın strestende uzak durun. Kahvaltıda testeron seviyesini arttıracak besinler tüketin. Yumurta, günlük süt, sarmısak, kırmızı et vs.. 2 hafta sonra aynı işlemi son kez tekrarlayın.

Genelde çok yağlı ciltlerde kıl kökü olsa bile sakal az çıkabiliyor. Sabunu kurutma işlemi ciltteki yağı alarak kıl köklerine oksijen gitmesini sağlamak. Mesajlada kıl köklerine kan gitmesini sağlıyorsunuz. cildinizi kazıyarak orada bulunan kıl köklerini uyarıyorsunuz. Sarımsak sürme işleminin ne amaçla yapıldığını bilmiyorum ama muhtemelen yüze sürülen ilaçlarla aynı etkiyi bırakıyor. Cildiniz eğer kuru bir ciltse sabunu yüzünüzde kurutmamanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 19 Haziran 2010; 17:37:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

birşey yazıcam Yanlış anlama bende Arkadaşdan duydum. Bizim arkadaş askere Köse Gitti Gelirken Hacı olarak Geldi. Sordum Olum sen Köseydin Ne Bu sakal, Arkadaşımın Askerlik ardaşı Demiş Buna Sakalına İdrar ile traş ediçeksin. Buna Bilimsel İki laf Etmiş Bizim arkadaş da inanmiş ..Bu arkadaşın Dedigini Yapmiş 2 AYDA sakalları Nerdeyse Şeyine kadar Geliyormuş Bende arkdaşin Yalancısıyım Ama Gerçekten Çikmiş Gözlerimle Gördüm... İster inan İster İnanma Karar senin Denemekten Birşey kaybetmezsin.

Abi Asitle (İdrar) Sakal Çıkarmak Nerde Görülmüş Ama Denensede Birşey Kaybedilmez

• quote:

birşey yazıcam Yanlış anlama bende Arkadaşdan duydum. Bizim arkadaş askere Köse Gitti Gelirken Hacı olarak Geldi. Sordum Olum sen Köseydin Ne Bu sakal, Arkadaşımın Askerlik ardaşı Demiş Buna Sakalına İdrar ile traş ediçeksin. Buna Bilimsel İki laf Etmiş Bizim arkadaş da inanmiş ..Bu arkadaşın Dedigini Yapmiş 2 AYDA sakalları Nerdeyse Şeyine kadar Geliyormuş Bende arkdaşin Yalancısıyım Ama Gerçekten Çikmiş Gözlerimle Gördüm... İster inan İster İnanma Karar senin Denemekten Birşey kaybetmezsin.

iğrenerek oldum çıkmazsa pmden fake hesap ile bi güzel konşrz senle

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

quote:

Abi Asitle (İdrar) Sakal Çıkarmak Nerde Görülmüş Ama Denensede Birşey Kaybedilmez

idrar bazik diye biliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Aşağıdaki yöntemin uygulanmasından dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir hastalık, sorun problemden dolayı mesuliyet kabul etmem. Suratınızda oluşacak olan pancarımsı görüntününde sebebi ben değil çocuğu olmadığından dolayı bir kadın hastalıkları uzmanına gitmeyip cinci hocalar tarafından üfürülmek isteyen kadınlar gibi benden bu yöntemi pm le isteyen kendinizsiniz. Büyükleriniz suratınızı görüp sorduğunda üstüme atmayın yani. Bu işlemi uygulamak ya da uygulamamak tamamen kendi insiyatifinizde. Israrla istediğiniz için paylaşıyorum.

Aşağıdaki yöntem tıbbi bir yöntem değildir.

Traş olduğunuz zaman jiletle suratınızı kazıyın. Jileti sürekli suratınıza kıl yönünün tersine doğru sürterek cildinizi tahriş edeceksiniz. Sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerler adeta kan revan içinde olacak. Zaten hızlı bir şekilde jileti ileri geri yaparsanız yüzünüz kızarıp kanamaya başlıyor. Bu noktada herhangi bir acı hissetmiyorsunuz. yalnız görüntü oldukça çirkin oluyor. Suratınız pancar gibi oluyor. Daha sonra havanda sarmısak dövün. Sarmısak iyice paramparça olduktan sonra avucunuza alın ve kazıdığınız yerlere sürün. Müthiş derecede canınız yanacak ama sabredin suratınıza üflemeyin yani yanması gerekiyor dayanmaya çalışacaksınız. 30 dakika kadar bekledikten sonra yüzünüzü hafifçe ıslatın ve komple sabunlayın bol bol köpürsün. Hemen ardından yüzünüzü durulamadan 5 dakika kadar bekletin sabun iyice yüzünüzde kurusun. Daha sonra yüzünüzü durulayın. Bunu yaptıktan sonra 1 - 2 hafta kadar traş olmayın. Her gün yüzünüzü, sabunu yüzünüzde kurutarak yıkayın ve uyumadan önce sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerlere masaj yapın. Bu süre içinde vücudunuzdaki testesteron seviyesini azaltabilecek bir şey yapmayın strestende uzak durun. Kahvaltıda testeron seviyesini arttıracak besinler tüketin. Yumurta, günlük süt, sarmısak, kırmızı et vs.. 2 hafta sonra aynı işlemi son kez tekrarlayın.

Genelde çok yağlı ciltlerde kıl kökü olsa bile sakal az çıkabiliyor. Sabunu kurutma işlemi ciltteki yağı alarak kıl köklerine oksijen gitmesini sağlamak. Mesajlada kıl köklerine kan gitmesini sağlıyorsunuz. cildinizi kazıyarak orada bulunan kıl köklerini uyarıyorsunuz. Sarımsak sürme işleminin ne amaçla yapıldığını bilmiyorum ama muhtemelen yüze sürülen ilaçlarla aynı etkiyi bırakıyor. Cildiniz eğer kuru bir ciltse sabunu yüzünüzde kurutmamanızı öneririm.

Haci ne yaptın Testere Filminde bile bu kadar işkençe yok
    Benim Yöntem Bile Daha Masum

• quote:

Orijinalden alıntı: UzayMaymunu

Off nasıl çıkmaz arkadaşım benim 17 sakal çok çıkmasada bıyığı 1 ay bıraksam pala diyolar :D

Nickten anlaşılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

iğrenerek oldum çıkmazsa pmden fake hesap ile bi güzel konşrz senle

Ben Bu yöntemi Denemedim Benim sakalar Boru gibi Bunu bana arkadaşim Dedi arkadaşım a da Onun Askerlik arkadaşı Dedi . Her bünyede aynı Etkiyi Yapacak diye birşey yok Demeki benim arkadaşimın Vüçütunda idrar Asiti eksikligi varmiş Yani Ben bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: knsrky

quote:

quote:

Evet Pardon (NH3) Bazik Özellik Gösteriyor Birden Yakıcı Özelliği Aklıma Gelince Asit Diye Çıkıvermiş Ağzımdan

• quote:

Traş olduğunuz zaman jiletle suratınızı kazıyın. Jileti sürekli suratınıza kıl yönünün tersine doğru sürterek cildinizi tahriş edeceksiniz. Sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerler adeta kan revan içinde olacak. Zaten hızlı bir şekilde jileti ileri geri yaparsanız yüzünüz kızarıp kanamaya başlıyor.

ve eleman ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Traş olduğunuz zaman jiletle suratınızı kazıyın. Jileti sürekli suratınıza kıl yönünün tersine doğru sürterek cildinizi tahriş edeceksiniz. Sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerler adeta kan revan içinde olacak. Zaten hızlı bir şekilde jileti ileri geri yaparsanız yüzünüz kızarıp kanamaya başlıyor.

ve eleman ölür.

Vallahi iki kere yaptım neredeyse suratımdaki çukurlar bile kapandı. Güzel bir yöntemde işte herkeste aynı etkiyi bırakmayabilir. Şu kadınların peelingle bir senede yaptığı olayı bu şekilde 2 defada yapıyorsun. Surat aynen bir alt katmana düşüyor

Bu arada sanırım yüz çok fazla tahriş olduğundan bir gün sonra halsizlik ve ateş yapıyor. Silsem mi şu yöntemi acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet Pardon (NH3) Bazik Özellik Gösteriyor Birden Yakıcı Özelliği Aklıma Gelince Asit Diye Çıkıvermiş Ağzımdan

önemli değil şimdi senin yorumu okuyup haa asit iyi geliyomuş diye millet sülfürik asit falan sürer mazallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

idrar asidiktir. vücutta amonyak nh3 şeklinde muhavaza edilmez üre ve ürik aside dönüşür. idrarınızı çok fazla tutarsanız bu maddeler amonyağa yıkılır ve idrar daha bazik hale gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 19 Haziran 2010; 18:05:43 >

• bende yaş 18 de yanaklarda seyrek çıkıyo onları cix yapmam lazm da bioxil fln kullansam b*ku çıkar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RoBinh0_

bende yaş 18 de yanaklarda seyrek çıkıyo onları cix yapmam lazm da bioxil fln kullansam b*ku çıkar galiba

o İlaçı sakın sürme Yoksa yanaklarında SAKAL yerine SAÇ çıkar Aman
  • Arkadaşlar, idrarın kıl ve tüy dökümünde kullanıldığı kadın forumlarında yazıyor. Bence bu yöntem perişan edebilir, iyice araştırmak lazım.

Ben yüzüme bir ilaç (Minoxil) sürdüm ve az biraz kıllar çıkmaya başladı bazı bölgelerde. Peki zayıf kılların siyahlaşması için ne önerirsiniz?

Çok sağolun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GradropFuat

Arkadaşlar, idrarın kıl ve tüy dökümünde kullanıldığı kadın forumlarında yazıyor. Bence bu yöntem perişan edebilir, iyice araştırmak lazım.

Ben yüzüme bir ilaç (Minoxil) sürdüm ve az biraz kıllar çıkmaya başladı bazı bölgelerde. Peki zayıf kılların siyahlaşması için ne önerirsiniz?

Çok sağolun arkadaşlar.

o zamanla olan bişey beslenmeylede ilgiliymiş okuduğum kadarıyla ama hergün tıraş ol sarımsak sür arada nadasa bırak komik gelebilir ama sakal boy olarak uzadıkca köküde büyür
  • ha bu arada sarımsağı tıraş olur olmaz sürmeyin ertesi günü sürün yani en az bi 10-12 saat geçsinki o tahrişlik geçsin
  • @samplus anlattıklarını kendindeyaptın mı ? ne gibi sonuçlar verdi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.