Şimdi Ara

Sakal Çıkmaması Sorununa Altın Öneriler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
89.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samplus

Aşağıdaki yöntemin uygulanmasından dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir hastalık, sorun problemden dolayı mesuliyet kabul etmem. Suratınızda oluşacak olan pancarımsı görüntününde sebebi ben değil çocuğu olmadığından dolayı bir kadın hastalıkları uzmanına gitmeyip cinci hocalar tarafından üfürülmek isteyen kadınlar gibi benden bu yöntemi pm le isteyen kendinizsiniz. Büyükleriniz suratınızı görüp sorduğunda üstüme atmayın yani. Bu işlemi uygulamak ya da uygulamamak tamamen kendi insiyatifinizde. Israrla istediğiniz için paylaşıyorum.

Aşağıdaki yöntem tıbbi bir yöntem değildir.

Traş olduğunuz zaman jiletle suratınızı kazıyın. Jileti sürekli suratınıza kıl yönünün tersine doğru sürterek cildinizi tahriş edeceksiniz. Sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerler adeta kan revan içinde olacak. Zaten hızlı bir şekilde jileti ileri geri yaparsanız yüzünüz kızarıp kanamaya başlıyor. Bu noktada herhangi bir acı hissetmiyorsunuz. yalnız görüntü oldukça çirkin oluyor. Suratınız pancar gibi oluyor. Daha sonra havanda sarmısak dövün. Sarmısak iyice paramparça olduktan sonra avucunuza alın ve kazıdığınız yerlere sürün. Müthiş derecede canınız yanacak ama sabredin suratınıza üflemeyin yani yanması gerekiyor dayanmaya çalışacaksınız. 30 dakika kadar bekledikten sonra yüzünüzü hafifçe ıslatın ve komple sabunlayın bol bol köpürsün. Hemen ardından yüzünüzü durulamadan 5 dakika kadar bekletin sabun iyice yüzünüzde kurusun. Daha sonra yüzünüzü durulayın. Bunu yaptıktan sonra 1 - 2 hafta kadar traş olmayın. Her gün yüzünüzü, sabunu yüzünüzde kurutarak yıkayın ve uyumadan önce sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerlere masaj yapın. Bu süre içinde vücudunuzdaki testesteron seviyesini azaltabilecek bir şey yapmayın strestende uzak durun. Kahvaltıda testeron seviyesini arttıracak besinler tüketin. Yumurta, günlük süt, sarmısak, kırmızı et vs.. 2 hafta sonra aynı işlemi son kez tekrarlayın.

Genelde çok yağlı ciltlerde kıl kökü olsa bile sakal az çıkabiliyor. Sabunu kurutma işlemi ciltteki yağı alarak kıl köklerine oksijen gitmesini sağlamak. Mesajlada kıl köklerine kan gitmesini sağlıyorsunuz. cildinizi kazıyarak orada bulunan kıl köklerini uyarıyorsunuz. Sarımsak sürme işleminin ne amaçla yapıldığını bilmiyorum ama muhtemelen yüze sürülen ilaçlarla aynı etkiyi bırakıyor. Cildiniz eğer kuru bir ciltse sabunu yüzünüzde kurutmamanızı öneririm.

denicem :D

• jileti salla USTURA en garantisi 18 yaşımdayım çok az çıkıyordu. 1 ay önce eski bir arkadaşın berberde çalıştığını öğrendim. Gideyim bir traş olayım dedim. Neyse gittim o zamana kadar eski berberim hiç ustura vurmamıştı makinayla alıyordu arkadaş favorileri sivriltirken ustura sürdü.Bir kere sürmeyle bile biraz gürleştiğini hissettim.Bir daha gittiğimde çeneyi de usturayla aldıracağım. Tavsiye ederim. Berberinizi kafalayın bu yaşa geldim daha sakal yok falan diye o zaten anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GradropFuat

Beyler ben akılcı öneriler istedim ama çoğu kişi "çıksa napacaksın" ayağına yatmış.

Beyler, çözüm önerisi olan varsa söylesin. Sırf mesaj sayısını yüksek göstermek isteyen varsa bu başlığı es geçsin.

Bir de ısrarla söyledim: "Benim yaş 15 bende çok pis çıkıyo yaaa napcaksın yaaa" diyen kişiler var. Arkadaşım senin altın bezlenirken ben üniversite sınavını kazanmıştım. Hayatta belli tecrübelerim var ki soruyorum ve şikayetimi belirtiyorum. Aramızda 12 sene yaş farkı var, tıbbi bir suruma saygın yoksa bile bari buna saygın olsun.

Öneri ya da yaşanmış tecrübelerini[/b] yazanlara teşekkürler. Tüm bunları okuduğu halde halen kafasına göre yazanlara söyleyecek bir şeyim kalmadı. Adamın burnundan getirenler var aramızda. Diğerleri (adam akıllı yazanlar) üstüne alınmasın.

Sevgiler, saygılar beyler.

Şaka mı ? Konu dışında mesaj sayısı artmıyorki

• quote:

Orijinalden alıntı: neXuiz

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Aşağıdaki yöntemin uygulanmasından dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir hastalık, sorun problemden dolayı mesuliyet kabul etmem. Suratınızda oluşacak olan pancarımsı görüntününde sebebi ben değil çocuğu olmadığından dolayı bir kadın hastalıkları uzmanına gitmeyip cinci hocalar tarafından üfürülmek isteyen kadınlar gibi benden bu yöntemi pm le isteyen kendinizsiniz. Büyükleriniz suratınızı görüp sorduğunda üstüme atmayın yani. Bu işlemi uygulamak ya da uygulamamak tamamen kendi insiyatifinizde. Israrla istediğiniz için paylaşıyorum.

Aşağıdaki yöntem tıbbi bir yöntem değildir.

Traş olduğunuz zaman jiletle suratınızı kazıyın. Jileti sürekli suratınıza kıl yönünün tersine doğru sürterek cildinizi tahriş edeceksiniz. Sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerler adeta kan revan içinde olacak. Zaten hızlı bir şekilde jileti ileri geri yaparsanız yüzünüz kızarıp kanamaya başlıyor. Bu noktada herhangi bir acı hissetmiyorsunuz. yalnız görüntü oldukça çirkin oluyor. Suratınız pancar gibi oluyor. Daha sonra havanda sarmısak dövün. Sarmısak iyice paramparça olduktan sonra avucunuza alın ve kazıdığınız yerlere sürün. Müthiş derecede canınız yanacak ama sabredin suratınıza üflemeyin yani yanması gerekiyor dayanmaya çalışacaksınız. 30 dakika kadar bekledikten sonra yüzünüzü hafifçe ıslatın ve komple sabunlayın bol bol köpürsün. Hemen ardından yüzünüzü durulamadan 5 dakika kadar bekletin sabun iyice yüzünüzde kurusun. Daha sonra yüzünüzü durulayın. Bunu yaptıktan sonra 1 - 2 hafta kadar traş olmayın. Her gün yüzünüzü, sabunu yüzünüzde kurutarak yıkayın ve uyumadan önce sakalınızın çıkmasını istediğiniz yerlere masaj yapın. Bu süre içinde vücudunuzdaki testesteron seviyesini azaltabilecek bir şey yapmayın strestende uzak durun. Kahvaltıda testeron seviyesini arttıracak besinler tüketin. Yumurta, günlük süt, sarmısak, kırmızı et vs.. 2 hafta sonra aynı işlemi son kez tekrarlayın.

Genelde çok yağlı ciltlerde kıl kökü olsa bile sakal az çıkabiliyor. Sabunu kurutma işlemi ciltteki yağı alarak kıl köklerine oksijen gitmesini sağlamak. Mesajlada kıl köklerine kan gitmesini sağlıyorsunuz. cildinizi kazıyarak orada bulunan kıl köklerini uyarıyorsunuz. Sarımsak sürme işleminin ne amaçla yapıldığını bilmiyorum ama muhtemelen yüze sürülen ilaçlarla aynı etkiyi bırakıyor. Cildiniz eğer kuru bir ciltse sabunu yüzünüzde kurutmamanızı öneririm.

denicem :D

hocam bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum cildinizi mahfetmeyin sakal çıksın derken

• Beyler kimisi tahriş sakal çıkarır diyor da, ben traşlı cilde sarımsak bastım, feleğimi şaşırıyordum az kalsın. Herkese gitmiyor demek ki.

Bir de "repleri görelim capsleri görelim beyler emeğe saygı +rep kralsınız" ne demek ağalar? Şu yaşıma geldim öğrenemedim.
  • Beyler bana özelden mesaj atmayın, ben diğer forumdaki kişi değilim. Gerçekten yoruldum yazmaktan.

Mr gamer kardeş lütfen açıklama yap, telef ettin bizi. Kardeş ne demek istedin o güzide mesajında?

"sakal geç çıkacağı varsa öyle olur" cümlesi ve sonundaki o enfes hareketle bize ne anlatmaya çalıştın. Gözümüze uyku girmiyor, bizi aydınlat artık.
  • Baby face ayağına yatın.

Saka bı yana minoxidilden baskası cildinize zarar verir. Denemeyin. Kazimakmis filan yapmayın böyle seyler.
  • Bana kesin sakal çıkaran bir ilaç söyleyin.
    Yarın alacağım.
  • eğer tüyler varsa yüzünde paso ustur vur yüzüne.yada 2 etkili yöntem yüzündeki kılları yak.sertlesip siyah çıkacak zamanla aynı kulakta olduğu gibi.berber yaka yaka artık kullağımdan kıl değil saç çıkıyor resmen
  • Minoxil de 52 TL, az değil. Herkeste aynı etkiyo yapıyor mu ki acaba?
  • Kıllar yakılırsa kök zarar görür kardeş, bu sefer eldeki sakaldan da olabilirsin, aman diyim. Senin dediğin olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Bana kesin sakal çıkaran bir ilaç söyleyin.
    Yarın alacağım.

Hayırlı olsun, çıkmış sende.

Bu mesajı yazdıktan ne kadar zaman sonra çıktı, ilk belirtiler nelerdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Bana kesin sakal çıkaran bir ilaç söyleyin.
    Yarın alacağım.

Hayırlı olsun, çıkmış sende.

Bu mesajı yazdıktan ne kadar zaman sonra çıktı, ilk belirtiler nelerdi ?

Bende merak ettim şimdi. Kaan hocam cevaplayacakmısın
  • Adam bu konuyu açmak için üye olmuş ya la. Sonra bir dahada görünmemiş
  • 9 sene sonra hort :D o arkadaş ne durumda acaba aynı dertten muzdaribim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktımı

• 20 yaşındayım köseyim

• Başlık ölü muhtemelen ama belki sonradan okuyacak arkadaş vardır.21 yaşındayım ve hâlâ köseyim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.