Şimdi Ara

Sakal çıkması için ne yapılabilir... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Liseden mezun oldum hala faullerim yavaş yavaş çıkıyor böyle daha iyi merak etme ne arkadaşlarım vardı bağrı açık gömlek giyemiyolardı kıldan
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo133

17 Yaşındayım.. Lise 3 'e geçtim.. Ama hala faullerde dahi sakal yok. 2-3 hafya kesmessem siyah tüyler doluyo ama sert değil. Bıyık var gibi ama oda 2-3 hafta kesmessem.
    Suanda sarımsak olayına girdim. 15 gün boyunca her sabah jilete vurup 2 günde bir sarımsak sürücem. Şuanda elimi fauller sürtünce sakal sesi geliyo gibi. Not: Ailemde akrabalar hiç köse yok.. Babam ''Ben askerde traş olduğumu hatırlamıyorum '' diyor suan haftada 2-3 kere traş olur. Ama bende hala yok. Napmam lazım. Bebek gibi kalıyorum arkadaşlarımın yanında..

24 yaşımdayım bende de yok.Askerde çok işine yarıyor 3 günde bir traş oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

quote:

Orijinalden alıntı: selo133

17 Yaşındayım.. Lise 3 'e geçtim.. Ama hala faullerde dahi sakal yok. 2-3 hafya kesmessem siyah tüyler doluyo ama sert değil. Bıyık var gibi ama oda 2-3 hafta kesmessem.
    Suanda sarımsak olayına girdim. 15 gün boyunca her sabah jilete vurup 2 günde bir sarımsak sürücem. Şuanda elimi fauller sürtünce sakal sesi geliyo gibi. Not: Ailemde akrabalar hiç köse yok.. Babam ''Ben askerde traş olduğumu hatırlamıyorum '' diyor suan haftada 2-3 kere traş olur. Ama bende hala yok. Napmam lazım. Bebek gibi kalıyorum arkadaşlarımın yanında..

24 yaşımdayım bende de yok.Askerde çok işine yarıyor 3 günde bir traş oluyorum

Hayırlısı hocam.. Bakalım nolcak..

• sarimsak sakat diye duydum bircok forumda. cildiyeye isin dusmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi doktora git kulaktan dolmayla olmaz sakal çıkarcam diye cildini mahfetme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PinkFreud_

sarimsak sakat diye duydum bircok forumda. cildiyeye isin dusmesin.

Bıraktım hocam... Olacağı varsa olur..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.