Şimdi Ara

Sakal çıkması için ne yapılabilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
5.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 Yaşındayım.. Lise 3 'e geçtim.. Ama hala faullerde dahi sakal yok. 2-3 hafya kesmessem siyah tüyler doluyo ama sert değil. Bıyık var gibi ama oda 2-3 hafta kesmessem.
    Suanda sarımsak olayına girdim. 15 gün boyunca her sabah jilete vurup 2 günde bir sarımsak sürücem. Şuanda elimi fauller sürtünce sakal sesi geliyo gibi. Not: Ailemde akrabalar hiç köse yok.. Babam ''Ben askerde traş olduğumu hatırlamıyorum '' diyor suan haftada 2-3 kere traş olur. Ama bende hala yok. Napmam lazım. Bebek gibi kalıyorum arkadaşlarımın yanında..

• kılda keramet olsa derdim demiyorum sakal erkeğin makyajıdır hewal
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

kılda keramet olsa derdim demiyorum sakal erkeğin makyajıdır hewal

Sarımsak devam mı hocam ?
  • kafanı kestir daha gür çıkar
  • Millet de bu sakala neden bu kadar takmış anlamıyorum. Ben de 17 yaşındayım aga bıyıklar çıkıyor favoriler hafiften bide çene altında uzun sürede olsa da çıkıyor ama hiç böyle gür sakalım olsun da şekil şukul yapayım diye düşünmedim lan bende mi bi sıkıntı var acaba? Aksine çıkmasın daha iyi la traş olmakla mı uğraşcam habire şimdiki halimle bile illallah etmiş durumdayım köylü gibi bıyık kesmekten.
  • berbere gidip ustura vurdur
  • Hocam öyle söylüyorsunuz da Sınıfta arkadaşlarımın yanında Baby Face Kalıyorum. Utanmıyo değilim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millete göre iş yapma boşver. Çıkar zamanla çokta lüzumlu birşey değil sakal.
  • bende de durum ayni da pek iplemiyorum acikcasi, cikacagi varsa cikar
  • quote:

Makyaj ayak kokusu diye biliyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertamus -- 15 Haziran 2014; 1:50:53 >
  • Ailede köse yok.Mutlaka çıkar (İnşallah)
  • Kerameti olan tek kil = sakal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sarımsak jilet falan turabinin sakallari gobi olmasin sonra

• Hocam aynı durumdayız. Tam anlattığın gibiyim. Benimde ailede kose yok. Abimin deli gibi sakali var. Kucuk kardeşimin bile yüzünde tüyler var ama bende yok. Faullerde azcık var. Inceden bi bıyık var hep keserim. Ama dert etmem böyle iyi. Arkadaşlarımın yanında dediğin gibi oluyorum bende hepsinde sakal var bi bende yok. Önceden çok dert ederdim çıksın diye uğraşırdim. Taa 6. sınıftan beri jilet vururum ama bi bıyık var. Dedigim gibi artik dert etmiyorum. Sarımsakta sürdum çıkmadı. Hala jilet vururum yüzüme yine ayni. Ha bide cenemde azcik sakal var oda gözükmüyor. Eskiden cok taktiydim kafama ama simdi takmiyorum. Sende uğraşma bence geçer takintin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik kağıdım gelmiş; liseli veletler kardeş diye sesleniyor bana, hatta avm'de çalışırken doydoy yapmadığım hatun kalmamışdı.
    çok ciddiyim, çocuk gibi görüyorlar beni, benim gibi has bi ankaralıyı pavyona almıyorlar lan kimlik göstermeden.

Ne tüy var suratta ne kıl. Kılda keramet yok, boşver çocuk sansınlar bizleri..
  • Her gece yatmadan önce 10 defa oku kardeş

Sakal Duası SAKAL DUÂSI Eûzii billahi mineş-şeytanir-racim. Bismillâhir- Rahmânir- Rahim. Elhamdü Iillâhi Rabbil-âlemin. Vessalâtü ves-selâ- mü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ecmaîyn. Ey kâinatın yegâne sahibi hakikisi olan Ulu Al- lâh. Yâ Hannânü yâ Mennân! Cümlemize Mededü inâyet ve lütfü hidâyet ihsan eyleyüp tevfîkâtı Sub- hânisine mazhar eyleye. Sakal…

Alıntıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertamus

quote:

Makyaj ayak kokusu diye biliyorum hocam.

Koltuk altı kokusu bence.

• kardeş üzülme ben üniversitedeyim doğru düzgün ne sakalım var ne bıyığım kompleks yapma kendine ileride anlayacaksın baby face olanlar daha fazla rağbet görüyor güven bana
  • sarımsak+jilet devamda hiç önermem. bendede sakal yok. en rahatı arkadaş yaşıtlar sabah 10 dakika az uyuyor sakal düzeltcek diye. bide sakal çıksın diye uğraşırsan sertleşir-gül olabilir veya yukarıya doğru çıkabbiblir bırak çıkmasın yahu. kılda keramet olsa belden aşağıda çıkmazdı lafı çok doğrudur.
  • 19 yaşındayım halen yanaklarımda sakal çıkmıyor.Görüyorum bazı insanlarda çene altında boyunda çıkıyor sadece bende öyle olacağım gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.