Şimdi Ara

Sakal çıkması için ne yapılabilir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Her gece yatmadan önce 10 defa oku kardeş

Sakal Duası SAKAL DUÂSI Eûzii billahi mineş-şeytanir-racim. Bismillâhir- Rahmânir- Rahim. Elhamdü Iillâhi Rabbil-âlemin. Vessalâtü ves-selâ- mü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ecmaîyn. Ey kâinatın yegâne sahibi hakikisi olan Ulu Al- lâh. Yâ Hannânü yâ Mennân! Cümlemize Mededü inâyet ve lütfü hidâyet ihsan eyleyüp tevfîkâtı Sub- hânisine mazhar eyleye. Sakal…

Alıntıdır.

Bunu okyuyunca sakal atıyorlar demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde sakal çıkıyorda ne oluyor.Biri Hatay'a doğru uzarken diğeri Erzurum'a doğru uzuyor.
  • sakalın olması bir dert olmaması iki dert :) ben sadece makineyle oluyorum (5 yıldır..) sakal var ama gür değil... yani aralıklar falan var... tam öğrenci sakalı işte :) gayette yakışıyor 1 aylık boyu... jilet vursam yakışıp yakışmayacağından emin değilim :))

sana gelince :) küçük kılları kesmek her zaman kılı güçlendirir ve uzatmaya başlar.. jilet mantığı devam :)) 1 yıl her 2 günde 1 traş ol... ya suratın orman olacak :) ya da kösesin yapacak bir şey yok...
  • Hocam bence jilet sarımsak işine hiç girme ileride elmacık kemiklerine kadar sakal falan çıkar mazallah. Seninle yaşıtız ben makineyle alıyorum sakalları yumuşak çıkması için özellikle çene altımda oldukça sakal var, jilete hiç bulaşma benimde 1 yıl önceye kadar sakalım yoktu bıyık vardı çene altında 1-2 tüy vardı makineyle ala ala yumuşak ve gür oldu şu anda istediğim gibi..

• Bende hayvan gibi sakal varda noluyo keske olmasa ( 18 yasindayim )

• quote:

Orijinalden alıntı: selo133

Hocam öyle söylüyorsunuz da Sınıfta arkadaşlarımın yanında Baby Face Kalıyorum. Utanmıyo değilim..

Onlara tarzım farkım farkımın farkındayım de

• Hocam boşver sakalı bi süre sonra kesmesi fln sıkıyo akışına bırak....

• İlerde çıkacak sakallarını da mahfedersin. sen beybi feysinle kızları götür şimdiden sakalın çıkınca da kesersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Marshall_Mathers

Hocam aynı durumdayız. Tam anlattığın gibiyim. Benimde ailede kose yok. Abimin deli gibi sakali var. Kucuk kardeşimin bile yüzünde tüyler var ama bende yok. Faullerde azcık var. Inceden bi bıyık var hep keserim. Ama dert etmem böyle iyi. Arkadaşlarımın yanında dediğin gibi oluyorum bende hepsinde sakal var bi bende yok. Önceden çok dert ederdim çıksın diye uğraşırdim. Taa 6. sınıftan beri jilet vururum ama bi bıyık var. Dedigim gibi artik dert etmiyorum. Sarımsakta sürdum çıkmadı. Hala jilet vururum yüzüme yine ayni. Ha bide cenemde azcik sakal var oda gözükmüyor. Eskiden cok taktiydim kafama ama simdi takmiyorum. Sende uğraşma bence geçer takintin.

Bakalım hocam 15 gün boyuna jilet ve 2 günde 1 sarımsak denicem bakalım sonuç ne olucak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Her gece yatmadan önce 10 defa oku kardeş

Sakal Duası SAKAL DUÂSI Eûzii billahi mineş-şeytanir-racim. Bismillâhir- Rahmânir- Rahim. Elhamdü Iillâhi Rabbil-âlemin. Vessalâtü ves-selâ- mü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ecmaîyn. Ey kâinatın yegâne sahibi hakikisi olan Ulu Al- lâh. Yâ Hannânü yâ Mennân! Cümlemize Mededü inâyet ve lütfü hidâyet ihsan eyleyüp tevfîkâtı Sub- hânisine mazhar eyleye. Sakal…

Alıntıdır.

Hocam gerçekten var mı böyle bişi. Dalga amaçlı değil demi _

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

sakalın olması bir dert olmaması iki dert :) ben sadece makineyle oluyorum (5 yıldır..) sakal var ama gür değil... yani aralıklar falan var... tam öğrenci sakalı işte :) gayette yakışıyor 1 aylık boyu... jilet vursam yakışıp yakışmayacağından emin değilim :))

sana gelince :) küçük kılları kesmek her zaman kılı güçlendirir ve uzatmaya başlar.. jilet mantığı devam :)) 1 yıl her 2 günde 1 traş ol... ya suratın orman olacak :) ya da kösesin yapacak bir şey yok...

Orman gibi olmasın hocam.... Faullerde biraz belli olsun birde çenede falan böyle. O yani fazlasında gözüm yok...

• Mahallede abiler vardı tipsiz meymeretsiz.... Sakal çıkınca bi boka benzemişler... Bizimde tip o kadarda iyi değil. Oçıdan söylüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braum

Hocam sarımsak jilet falan turabinin sakallari gobi olmasin sonra

Neden olmasın....
  • benimde faullerde yok yahu, yani birlesmiyor saclarla uyuz oluyorum. 3 numara yaptim saci sakal birlesmeyince mücahit gibi oldum
  • https://store.donanimhaber.com/e7/df/92/e7df92f84205e5c322db9e01c45f12c4.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 15 Haziran 2014; 12:35:04 >
  • hiç bişey sürme sonra pişman olursun bekle çıkacaktır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

sakalın olması bir dert olmaması iki dert :) ben sadece makineyle oluyorum (5 yıldır..) sakal var ama gür değil... yani aralıklar falan var... tam öğrenci sakalı işte :) gayette yakışıyor 1 aylık boyu... jilet vursam yakışıp yakışmayacağından emin değilim :))

Orman gibi olmasın hocam.... Faullerde biraz belli olsun birde çenede falan böyle. O yani fazlasında gözüm yok...

yani sen 2 günde bir kes , eğer çıkarsa ilk oralardan çıkar.. 1 yıla kadar çıkmazsa kösesin hocam...

• quote:

quote:

Neden olmasın....

Siz oyle bir sakal mi istiyorsunuz

• kil meraği nedir abi ya

• quote:

quote:

quote:

Neden olmasın....

Siz oyle bir sakal mi istiyorsunuz

Yok be hocam...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.