Şimdi Ara

sakal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arklar ben daha 15.5 yaşındayım sakal ve bıyık çıkacam die zorluyo ben durduruyom...özellikle çenemin altında varmış dio arklar ama çok garip tüyler.ben aynadan bakınca filan göremiom.o tüyleri jiletlersem sakala dönüşürmü(bi seviniyorum bi üzülüyorum) yok sa bi braun saç sakal favori ... düzeltme aleti alıp onunla mı kessem...?onlarda çok pahalı 360 ytl ama hemen sakala dönüştürmezzse alırım aslında okadar da problem deil.

• Git berbere pamukla yaksın o tüyleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Git berbere pamukla yaksın o tüyleri

nasıl yani?öyle bişey varmı yoqsa dalgamı geçiyorsun. eğer varsa bizim berber sakatlık yapıp suratımı yakar.böyle olurum sonra
  • quote:

+1
  • sana tavsiye kesinlikle jiletle kesme.makas olur berberde yaktırma olur ne yaparsan yap ama jilet sakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat____fb

quote:

nasıl yani?öyle bişey varmı yoqsa dalgamı geçiyorsun. eğer varsa bizim berber sakatlık yapıp suratımı yakar.böyle olurum sonra

Sen hiç berberde pamukla fazla kılları yakılan insan görmedin mi?

• @Hellmarch arkadaşıma katılıyorum yada !! git berbere İP le alsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Beyaz Sivilce Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Kepek sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende senin yaşlarında jiletle ters düz traş olmaya başladım...12 senedir ters kıllarla uğraşıyorum...
  • jilet vurma daha yaşın küçük sonra ormana dönüyor hergün hergün traş sıkar sonra- saç sakal falan düzelten traş makinalarından al bi tane onunla düzeltirsin, yeter.
  • kardeşim en iyisi makasla al,bende başlarda makasla idare ettim, daha sonra 17 lerde falan kesmeye başladım!Şimdilik makasla uzunları al,bikaç yılada traşa başlarsın, hoşgeldin aramıza
  • Yok be abi bununkiler daha tüydür.
  • bittin om sen
    3-4 sene sonra hergün traş fln
    bayıyo
  • quote:

Yok be abi bununkiler daha tüydür.

Tavuk mu bu eleman???
  • Vur jileti.Sakallar uzasın havalı olur hem.Bırakırsın mis gibi favorileride ohh kızlar bayılır.
  • komplex yapma ,çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz
    ,
    arkadaşım orta-1 de traş oluyordu , bende lise 2 de felan başladım
    ,
    Allah vergisi özelliklerle ne övün ne de gocun
  • Son cümlen harika bunun için dış görünüşe hiç önem vermem ve yargılamam

quote:

Allah vergisi özelliklerle ne övün ne de gocun
  • bence git piyasa malı 15 - 20 ytl ye satılan berberlerin saç kesmek için kullandıkları saç-sakal düzeltme makinasından al.onunla bi güzelcene çıkan tüylerini al.
    eğer daha sonra yine çıkarsa aynı işlemi uygula.
    ben 1.5 senedir o makinelerle traş oluyorum.hiçbir derdim tasam olmuyor hem makineyle daha karizmatik oluyo sakallar kirli duruyo.
  • ben 20 yaşındayım daha yeni yeni gürleşiyo ama ben gürleşmesini istemiyom ya ne yapsak acaba? Traş makinesi kullansam ilerleyen yaşlarda ciltte sarkma yapıyomuş. Ne tavsiye edersiniz beyler bi yardım. Bu hılza giderse 4 sonra askerde ne yapcam onu düşünüyorum. hergün traş hergün traş pfff
  • ne sarkması birader ya , tam tersine Erozyonu önler , tıpkı ormanın toprağı koruduğu gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: madanci

ben 20 yaşındayım daha yeni yeni gürleşiyo ama ben gürleşmesini istemiyom ya ne yapsak acaba? Traş makinesi kullansam ilerleyen yaşlarda ciltte sarkma yapıyomuş. Ne tavsiye edersiniz beyler bi yardım. Bu hılza giderse 4 sonra askerde ne yapcam onu düşünüyorum. hergün traş hergün traş pfff
  • az önce aldım elime jileti her zamanki gibi bıyıkları mosque kaydı yaptım(orta2 den beri 3 hamlede yok ediom) ama yarın gidecem bi berberimle konuşacam 1 ihtimal yaktırırım(acıycakmı. 2. ihtimal ucuz bi alet alırım. 3. ihtimal jileti her tarafa vururum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.