Şimdi Ara

sakal ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben şuan 18.5 yaşındayım temmuzda 19 u dolduracağım allah izin verirse şu sakallarımı kafama çok fazla taktım 1 ay 10 günlük sakallarımın fotoğrafını sizinle paylaşıcam sakallarımdan yana derdim bıyıklarımla olan arasının dolmaması ve seyrek olması sizce ilerleyen zamanda dolar mı ve sakalım gürleşir mi bu arada 1 ay 10 gündür kesmediğim için çok uzadılar ve kıvrık kıvrık duruyolar kısayken düzler arkadaşlar ve şuan güçsüzler ve yumuşaklar ondan sert ve dik çıkmıyorlar sanırım bir yorum yazarsanız sevinirim napacan sakalı felan demezseniz iyi olur aslında bende istemiyorum ama köse olmadığım mağlum babamda dayılarımda guiza gibi çıkmışken bare düzgün çıksın istiyor insan ne zaman gür ve serrt sakallarım olur ve ağzıma doğru olan boşluklar dolar mı arkadaşlar ?
     sakal ssli

sakal ssli

sakal ssli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 10 Şubat 2012; 2:30:52 >

• Linkleri bi kontrol ediver
  • Nasıl düzelir bilmiyorum ama böyle bir sakalla dışarı hayatta çıkamam
  • smdı duzelttım :)
  • kes çocum şu sakalı ne bu
  • kardes yakın cekım oldugu ıcın bole gozukuyor yav okadar kotu degıl yanı ayna karşısında :) zaten kesıyorum bu deneme amaclıydı ne kadar cıkdıgını kontrol etmek ıcın ama fazla traş olmam 1 ayda 1 anca
  • Babanda dayında varsa sorun yok zamanını bekle. Sarımsak sürmek gibi saçma sapan işlerden de kaçın. En güzeli en doğalı.
    Ayrıca sakallarını da kes trafik levhası gibi her yönü gösteriyor maşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİKON MEME SSLİ
    7 yıl önce açıldı
    Traş oldum. (SSli)
    2 yıl önce açıldı
    SSLİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kestım mrak etmeyın foto 1 haftalık felan :D yorum yapsanız ne zaman kuvvetlenır ne zaman gur ve sık çıkar boşluklar dolarmı ne kadar sure alır badem yağı felan kullanayımmı faydası olur mu veya degısık onerılerınız warmı ?
  • Zamanla dolar merak etme , beyaz tenli olduğun için bu süreç uzun olur .
  • mesela hocam 18.5 yaşında boyle cıkıyorken 20 yaşımda tam düzene kavuşur diyebilir miyiz yoksa askerliği görmem şartmı tabi anlıyorum her insandan insana değiştiğini fakat kabaca fikir olarak soruyorum teşekkürler şimdiden
  • o boşlukların dolması çok zor. sakalın bukadarmış dert etmemeye bak ve üstte bir arkadaşın da söylediği gibi yüzüne abuk subuk şeyler sürme. sakalını kısa tutarsan kimse bu nebiçim sakal demez ama yüzün kırmızı gezersen bu sorun olur.
  • :Kardeş çok itiici sana diyim..
  • sık traş olursan sertleşir ama boşlukları bilmem
  • O nası bi sakalla töbe kes evladım onları
  • kardeş yakından cekıldıgı ıcın bole duruyor durun normal yandan bı fotoğrafımı koyayım onda sanırım 4 haftalıktı ama bunun kadar net gozukmuyor yanı net gozuksun dıe ole koydum buyrun :
     sakal ssli

cıkmaycak dıyen arkadaş neden cıkmaz pekı ?

bu foto onlardan daha once cekılmıstı 3 ay once kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 10 Şubat 2012; 2:53:18 >
  • o boşluklarda kıl kökü yok da ondan çıkmaz.
  • ama ben ışıkta milyonlarca tüy görüyorum hatta sakal olan yerlerimin aralarındada var bu tüyler ve genellikle sarı
  • Genetik oluyor genelde babamın sadece bıyığı varmış 20 yaşına kadar sonra çıkmaya başlamış biraz biraz daha sonra 25'den sonra normal sakal olmuş.Benim 17 yaşımda çıkmaya başladı sakallar kardeşim 16 yaşında şu anda ondada sadece bıyık var babam gibi onunda olacak galiba değişik işler bunlar işte
  • o milyonlarca tüyün %0.5 sakala dönüşseydi.sakalı dert etmezdin zaten
  • Rahat ol zamana bırak. Bence kötü değil benim bi arkadaşında seninkiler gibiydi sonra gürleşti. Benimde çene altı favoriler ve bıyık çok gürdü diğer yerlerde fazla yoktu sonra düzeldi. o halide güzel duruyodu aslında bende :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.