Şimdi Ara

Şakamı bu :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar twitterda gözüme çarpan bazı yazılar oldu merak ettim şaka mı bu

Şakamı bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BT_Ismail -- 28 Nisan 2012; 14:28:08 >

• Deniz altı araştırma ekibi

• Bir firma bu kadar aciz olabilir Uydunet kullanıyorum keyfim yerimde
  • dün gece sabaha kadar konusuldu zaten bu konu forumda,firmayla falan alakası yok nasıl inanabiliyorsunuz bu tarz şeylere,ttnet yasal işlem yapacagına dair açıklama yaptı zaten,adamın biri dalga geçmiş milletle,hepsi bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

dün gece sabaha kadar konusuldu zaten bu konu forumda,firmayla falan alakası yok nasıl inanabiliyorsunuz bu tarz şeylere,ttnet yasal işlem yapacagına dair açıklama yaptı zaten,adamın biri dalga geçmiş milletle,hepsi bu..

İnandığımızdan değil zaten bunu anlamıyacak kadarda gerizekalı aptal değiliz.

Sayfa kapanmış galiba ulaşamıyorum sabah açıktı.
  • Sayfa fake arkadaşlar. Hatta gerçek telekomcular altına yazı bırakmıştı. Haklarımız hukuk çerçevesinde korunmaktadır falan diye
  • Evet şaka hemde ttnet (eşşşek) şakası
    Yıllardır ttnet kullanıyomuşuz uln hyvan uglu hyvan kurum başka seçenekmi var sayenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aguila1903 -- 29 Nisan 2012; 17:17:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fake hesabtır ya...https://twitter.com/#!/Turk_Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 29 Nisan 2012; 18:56:18 >
  • Köpek balıkları kemirdi yazsalardı bare
  • En alttaki mesaja bak ya sanki 12 yaşındaki çocuk yazıyor, nasıl amatör bir şirket bu anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.