Şimdi Ara

Sakarya Bilişim Sistemleri Mühendisliği Mezunuyum soruları alabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam dhde oralara sıralaması düsecek kadar sıralaması düsükler yoktur zaten boşta kalmamak icin girmistim.

• StormTeo kullanıcısına yanıt
    Bence gelir ama rağbet çok var sanırım bu sene yazılım bölümleri açısında o yüzden tam emin olamadım hocam geçen sene de 20bin kadar yükseldi sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence Ceng hocam makinenin istihdamı daha dar şuan

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    Başlangıç için 4K ile başladım ama şuan daha iyi seviyede diyeyim

• Kampüs büyük ve çok güzel bence tek sorun çok fazla yokuş yolunun olması. Birde bizim fakülte kampüsün içinde en aşağıdaki noktasındaydı yemek yemeye çıkarken mahvoluyorduk özellikle sıcaklarda ya da kar yağdığında. Sınıfımdaki bölüm birincisi ve ikincisi İtalya da burslu yüksek lisansa kabul aldılar hocam. Onun haricinde henüz yurtdışına çalışmaya çıkan görmedim. Ama benim Dubai ile bir görüşmem oldu sonuca bağlanmadı ama bir dahaki sefere umarım 🙏🏻😅

• Endüstri ikinci sınıfım geçen sene 75k ile ceng iö gelmedi endüstri geldi bu bölümden de hala emin değilim. Yazın başından beri cenge yatay yapsam mı diye düşünüyorum ama çukurova manisa falan gitmek istemiyorum hiç. Bu bilişim sistemleri mühendisliğinin de dersleri güzel duruyor aslında ama cesaret edemiyorum ooof hocam kafa karışık :D

• Benimde tercihlerim arasında endüstri vardı ama iyi ki gelmemiş bence dersler açısından çok daha iyi bizim bölüm. Onların gördüğü yöneylem araştırması, üretim planlama, benzetim gibi dersleri bizde gördük. Sadece yönetlem araştırması onlara nazaran daha yüzeysel gördük ama fikrimiz var bu konularla alakalı. Bu yüzden iyi ki bilişim sistemleri mühendisliği 😅 ama tek dezavantajı bölüm çok bilinmiyor. Ama iş piyasası artık öğrenmeye başladı diyebilirim. Sakarya da eğitim alması ve sıralamasının düşük olması bu yüzden büyük avantaj. Hem Sakarya mezunusun hemde yazılım bilgin oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

hocam dhde oralara sıralaması düsecek kadar sıralaması düsükler yoktur zaten boşta kalmamak icin girmistim.

hocam ata üni ceng nasıl ben orayı sormuştum

• Hocam bilgisayar mühendisliğine göre dezavantajları nedir size göre? Ben de farklı bir şehirde bilgisayar mühendisliği okuyorum, Sakarya daha yakın olduğu için bu bölüme geçmeyi düşünüyorum. Yani mezun olunca yazılımcı vs. olunabiliyor mu?(İş imkanları bilgisayar mühendisliğine göre kısıtlı mı?) Sizce neden puanı bilgisayar mühendisliğine göre düşük?

• bunkmoreland B kullanıcısına yanıt
    Hocam ismi bilinmediği için ona nazaran daha düşük. Yazılım derslerimiz bilgisayardakilerle ortaktı. Yani aynı dersleri görüyorduk. O yüzden bir dezavantajımız bulunmuyor. Hatta yönetim dersleri aldığımız için ekstra avantajımız var. Ama donanım derslerine ve konularına ilginiz var ise geçmeyin hocam çünkü bizim bölümde donanım dersleri yok. İşte devre elemanları gibi elektrik dersleri yok mesela. Arkadaşlarımdan iş analisti olanda çok, developer olan da çok, sap tarafıyla uğraşan da çok, hatta üretim planlama tarzı endüstri alanıyla alakalı işe giren de var. Biraz yönlü bir mühendislik hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.