Şimdi Ara

sakarya fen mi kadıköy anadolu mu cağaloğlu mu acil cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sakarya fen lisesine sıcak bakıyordum. eve yakın dershane ücretsiz. özel ders imkanı daha fazla iste göre ve hesaplı. iyi bir üni ye girmek tabi ki istiyorum 4 yıl boyunca çok sıkı çalışırım kafamı kaldırmam vs. vs. diye düşündüm. ama Cağaloğlu ve Kadıköy Anadolu da tutuyor. ist ten sakaryaya her hafta sonu gidip gelmek zor mu olur hedeflediğim gibi iyi bir üniversiteyi kazanmak hayal mi olur ne olur bilgi verin yardımcı olun :((((

• quote:

Orijinalden alıntı: kararsızım54

Arkadaşlar ben sakarya fen lisesine sıcak bakıyordum. eve yakın dershane ücretsiz. özel ders imkanı daha fazla iste göre ve hesaplı. iyi bir üni ye girmek tabi ki istiyorum 4 yıl boyunca çok sıkı çalışırım kafamı kaldırmam vs. vs. diye düşündüm. ama Cağaloğlu ve Kadıköy Anadolu da tutuyor. ist ten sakaryaya her hafta sonu gidip gelmek zor mu olur hedeflediğim gibi iyi bir üniversiteyi kazanmak hayal mi olur ne olur bilgi verin yardımcı olun :((((

Sakarya gibi bir büyükşehirin fen lisesi elbette iyidir. Bence ilinde devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve yakın olanı tercih et,
  • Sorunu kendi içinde halletmişsin Sakarya Fen tabi.

• Bende korfrzi kazandim fakat kal a gidicem ayni seyleri dusunuodum fakat ben basarabilecegimi dusunuyorum tanidiklarim cok membunla4 uni icin ben fen veya mat dusunmuodum secimimden memnunm

• bu arada bugun kayıt yaptırırken bı kızda sakarya fenden kayıt yaptırdı ıns sende yaptırmıssındır
  • Kesinlikle KAL a git ben sakaryada yaşıyorum sakarya fene gelip hayatını mahvetme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.