Şimdi Ara

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
4.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulaşım filan mühendislik fakültelerinin orada arabalar öğrenci 1.25 Tl.üniversitenin bulunduğu ilçenin adı serdivan son 10 senede gelişmeye başladı ben bile biraz yabancıyım oraya çok çabuk gelişti.Serdivan'da serdivan avm var onun dışında 10'larca kafe var yemek yiyip içebileceğin içki var mı bilmiyorum.Çark caddesi buranın eski ve meşhur yeridir burada da Leman var yine yiyip içebileceğin burada içki var +18'e içki veriyolar.Çark caddesinde Adidas Nıke De Facto filan daha bir sürü giyim mağazası var dönercisi çok boldur her yerde dönerci bulursunuz.Onun dışında halkına gelirsek burası muhafazakarların çoğunlukta olduğu bi yer sevgilinizle dolaşabilirsiniz o tarz şeylerde sorun çıkmaz hatta kent parkta yiyişenler bile oluyor ama ben tavsiye etmem buranın halkı homojen değil yani herkes bir değil farklı tepkilerde gelebilir.Suriyeliler son zamanlarda burda artmaya başladı bölge halkıda pek hoşnut değil bu durumdan. @_KÂFİR_ @Fenerbahçe1299

• Lemanda ki içki kaldırıldı diye duymuştum en son.
  • Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
  • Sisimores S kullanıcısına yanıt
    Her gün bokunu çıkaracak kadar içmem arada bir atarım ama mühim değil olmasa da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisimores S kullanıcısına yanıt
    Benim mayıs haziran o aralarda haberim oldu içki var diye sonra kaldırıldıysa bilemiyorum.1.mesaja ek yapayım serdivan avmden farklı olarak Ada center var orasıda erenlerde serdivandan biraz daha eskidir.eski dediğim 3-5 sene yani.Çark caddesinde canlı müzik yapan bi yer var adını unuttum ama şimdi sonra Yeni cami denen taraftada zıbar ve söylentea var öğrencilerin gittiği benim bildiğim.şehirde her yere dolmuşla yarım saatte gidersiniz çok büyük bi yer değil gelişim içinde.bulvar var uzun çarşının biraz ilerisinde orada AKM sinema salonu var ama millet avmler açıldığından beri oraya pek gitmez oldu.
  • Sen kaldırıldığı zaman duymuşsun. Daha öncesinde geldi o zamanlar kaldırıldı. Sakaryaya içkili mekan gitmez zaten zıbar, people, radyo pub, cadde pub , odin falan elle sayılacak kadar içkili mekan var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KÂFİR_

Her gün bokunu çıkaracak kadar içmem arada bir atarım ama mühim değil olmasa da olur

İçmek istiyorsan Adnan mendere caddesinde barcelona ve radio pub var 1 tane türkülü şarap evi 1 tane de rakı balık yapan yer var. Radio pub a yakın 1 yer daha vardı ismini bilmiyorum ama.
  • makine mühendisliği
  • Teknoloji fakültesi Makine Mühendisliği
  • Maliye
  • Bilgisayar iö hangi yurtlar iyidir ve yurtlarda internet nasil bilgilendiren olursan cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R Lothbrok -- 23 Temmuz 2014; 19:56:56 >
  • Bilgisayar iö kazanan arkadaşlar tanışalım
  • Sakaryanın temel mühendisliklerinin iyi olduğunu duydum okuyan arkadaşlar ne düşünüyorlar bu konuda?erasmus imkanları,sınıf geçme notu nasıldır?

• Insaat muhendisligi

• quote:

Orijinalden alıntı: _KÂFİR_

Sakaryanın temel mühendisliklerinin iyi olduğunu duydum okuyan arkadaşlar ne düşünüyorlar bu konuda?erasmus imkanları,sınıf geçme notu nasıldır?

Erasmusta ilk 5 te 400 civari ogrenci gonderiyo

• Bilgisayar Kazanan arkadaşlar tanışalım arkadaşın dediği gibi mesaj atın bana .Ben 1. öğretim kazandım.
  • up up

• quote:

Orijinalden alıntı: MGÖ

Sakarya hemşireliğe girenler kaçla girdiklerini yazarsa sevineceğim. 7 bin alttaydı gelmedi

Benim sıralamamdan 10 bin alttaydı bana bile gelmedi şoktayım
  • up up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.