Şimdi Ara

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
4.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sınıfım danışabilirsiniz her türlü
  • siyaset bilimi ve kamu yonetımı
    kocaelı sbky 1 puanla sıyırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustycndr

İnşaat mühendisliği (io) arkadaşlar bu arada ikinci öğretim inşaat mühendisliğinde hazırlık var mı bilen varsa yeşillendirirse sevinirim ..

istersen hazırlık okuyabilirsin yani tercihen
  • Yurtlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? MEB Üniyurt , Fatih çelebi vs.
  • Sakarya yerine Kocaeli istemiştim aslında fakat mühendislik konusunda Sakarya daha önde diyenler var. Makine Müh. nasıldır acaba Sakarya'da?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

3.sınıfım danışabilirsiniz her türlü

hocam uzaktan eğitim okuka gidip gelmemde bi sıkıntı olmaz dimi

• quote:

İnşaat mühendisliği (io) arkadaşlar bu arada ikinci öğretim inşaat mühendisliğinde hazırlık var mı bilen varsa yeşillendirirse sevinirim ..

Teknoloji fakultesi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: PatrickJne

Endüstri müh 2.sınıf öğrencisiyim sakarya - sakarya üniversitesi hakkında herhangi bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım (yurt vs , kayıtlar , şehir )

Hangi yurtta kaldın önerdiğin yurt var mı bide yurtlarda internet nasıl çok mu yavaş ? Şimdiden sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: R Lothbrok

quote:

Orijinalden alıntı: PatrickJne

Endüstri müh 2.sınıf öğrencisiyim sakarya - sakarya üniversitesi hakkında herhangi bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım (yurt vs , kayıtlar , şehir )

Hangi yurtta kaldın önerdiğin yurt var mı bide yurtlarda internet nasıl çok mu yavaş ? Şimdiden sağol

geçen sene yurtta kalıyordum özelden bu konuyu konuşabiliriz burdan söylersem yer kalmaz :D geçen seneki yurdumda 276 kb hızla indirebiliyordum saniyede bi ara 700- 800 lere yükseltmişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatrickJne -- 24 Temmuz 2014; 3:50:46 >
  • samot S kullanıcısına yanıt
    normal mühendislik fakültesi kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryoneasis

Yurtlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? MEB Üniyurt , Fatih çelebi vs.

evet sorabilirsin :D
  • kayıt günü 3 eylülden farklı olan var mı? 5 güne mi bölmüşler yoksa herkesin kayıt günü aynı mı?
  • İstanbuldan her gün servisle gitmeyi düşünen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2089B543 -- 24 Temmuz 2014; 4:26:33 >
  • Kayıt tarihi: 01/09-01/09/2014 bu nasıl bir tarih formatı, ne demek istemişler burda.

• bildiğim kadarıyla 1-5 eylül arası kayıtlar.bölümlere ve myö lere göre sırayla kayıtlar yapılıyo.istanbuldan ve kocaeliden aktarmasız direk okulun içine servisler var.http://akademiktur.com/ http://egfaturizm.com/ bu linklerden bulup konuşabilirsin.
  • quote:

normal mühendislik fakültesi kardeşim

Dostum istege bagli ing hazrlik var istemezsen almazsin ben alicam sahsen sana da tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yelawolf34

Kayıt tarihi: 01/09-01/09/2014 bu nasıl bir tarih formatı, ne demek istemişler burda.

Benim de makina mühendisliği bende de öyle yazıyor 1 inde mi gidicez kayıt olmaya ?

• açıklanır o duyularda süren var zaten merak etme.yanlız mühendislik fakültesi hangi günse kayıtları erkenden gitmeni tavsiye ederim çok kalabalık oluyo fazla da beklemezsin en azından
  • mesajları okumadım ama kesinlikle geçmiş olsun, birçoğunuz demicem hepiniz pişman olacaksınız. hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.