Şimdi Ara

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
4.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Endüstri Mühendisliği 1.öğretim. Arkadaşlarla eve çıkmayı düşünüyoruz. Okuyan ve mezun olan arkadaşlardan bildiği iyi ev olanlar yardımcı olabilir mi? Biz internet üzerinden araştırmalarımızı yapıyoruz yakın zamanda ev bakmak için gideceğiz ama önden bir bakacağımız evleri kararlaştırmamız iyi olur. Yardımcı olabilecek arkadaşlar dm lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertSahin95 -- 18 Ağustos 2014; 18:08:48 >
  • hoodblod_405 H kullanıcısına yanıt
    Yok hayır,akşam saat 17:00 te başlıyor,20:30 kadar
  • Peki şimdi hem ikinci öğretim harcını yatırıp hemde hazırlık için mi para yatırıcaz
  • Sakarya maliye(iö) şehir hakkında istediğiniz bilgiyi özel mesaj atarak öğrenebilirsiniz iyi günler :)
  • Teknoloji Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği (iö) ek yerleştirmelerden kazandım umarım güzel bir yerdir , yarın kayıt yaptırmaya gidiyorum yurt imkanları vs. hakkında yardımcı olacak biri varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 14 Ekim 2014; 11:09:49 >
  • olum şu okulun iibf sini yazmayın iş imkanı 0 yahu
  • hazırlı okumaz yada muafiyeti geçemezsen mesleki derslerin 1 ini ingilizce alamazsınız buda büyük kayıp adam makina müh okuyor daha kayma gerilmesi ne mesnet ne burulma deneyi ne ingilizce bilmiyor olur mu?
  • ve bence hazırlıktan sonra 1 sınıfta kendiniz çalısın 2 de de toefl ielts kursuna yazılın
  • mühlik bölümümnünde cok eksikleri var bu sene bize bilgisayar ortamında bikaç deney yaptırdılar ing alınan derslerde o da sayımız az diye ama ama türkçe guruplardaki derslerde kişi sayısı cok fazla asistan deney, yapıypr millet izliyor lablar cok eski dersler cok teorik bi dünya eksiği var neden bukadar övüyorsun bence bu okulu yazmasın millet onun yerine yüzde yüz ing egitim veren cukur ova karabük yazsın gencler sakaryada bilge adam bile yok burda millet nası elektronik bilgisayar okuypr anlamıyorum bu okulun sadece makinası ve insaatı işyapar oda eskisi gibi degil ama hala birkaç vefalı hocanın gayreti ve o hocalarla çalışan 4 5 kişi otocar toyotaya falan giriyor ama onalrda cok ilgili erasmus ypamıs cocuklar mühendislik fakultesinde okuyanalrın yüzde 80 i mesleki ingilizce bilmiyor bu adamlar nasıl iş bulacak? dil e mesleki yabancı dile daha cok önem verilmesi mesleki teknik ingilizce dersi koyulması lazım hdi ben Allahtan her dönem 1 dersi ingilizce alıyorum seçmeli teknik derslerden ingilizce seçme şansım olacak ..full türkçe alanalrın durumu cok zor o iyi fabrikalara girenlerin cogu genelde ingilizce ders alanalar

• beyler başlığı yeni gördüm uluslararası ilişkiler :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.