Şimdi Ara

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
4.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden öyle diyorsun hocam, @Çiçikov biraz açar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarya üniv - metalurji ve malzeme müh. okudum...sakaryalıyım..şimdi istanbuldan gelen insanlar için ilk başlarda sıkıcı olabilir tabii bir taksim bir kadıköy yok..ama son seneler serdivan bölgesi ( univ. e ' yakın olan bir semt ) gelişmeye başladı türlü türlü kafeler var, çark cad. benzin kafenin içkili şubesi serdivanada açılacak.Serdivanda bir alışveriş merkezi , erenler bölgesinde avm ve yapımı devam eden serdivan bölgesine yakın yine büyük bir avm mevcut.Gece hayatı öğrenciler için rock müziği sevenler için Orman Park Karşısında RADIO PUB mevcut..BUrada her aksam bir program oluyor istanbuldan güzel gruplar hatta ünlü gruplar geliyor. Facebook'dan ekleyip takip edebilirsiniz.Şuan yaz sezonunda bar olarak hizmet veriyor gerçekten tavsiyemdir..yok dersenizki ben yemek yiyip oturacam ama içkide olsun derseni LOUNGE diye ona ykın bir yer var...2 yıllık kampüsüne yakın burasıda güzeldir..aksam geceye devam edecem derseniz altında club mevcut...yani öğrenci olarak yapmak istediğiniz şeyler mevcut sadece istanbul gibi sayısız alternatifiniz yok...sakarya halkı aslında iyidir ama heryerde geri kafalılar olduğu gibi burda da mevcut sadece alan küçük olduğu için m2 ye daha fazlası düşüyor..ama çok takılmayın haklısın diyin geçin herhangi bir durumda..ev kiraları 500-600-700-800 ne istersen..kampüs civarında 2+1 evler mevcut...komple internet + ısıtma + kira +su + elektrik = kira olan evler mevcut...kamoüs civarındaki hava ve manzara gerçekten iyidir..balkonda güzel vakit geçirilebilir...adapazarı ova üzerinde kurulduğundan kışın hava biraz basık olabilir, yazınla nemlidir bu yüzden kampüs civarındaki evlere yönelmenizi tavsiye ederim...alışveriş konusunda ise öğrencinin alabileceği bütün markalar burdada fazlasıyla mevcut...tabii bir zara sı da yok...öğrencinin zarayla işi olmaz zaten :)

başka sorusu olan varsa yardımcı olabilirim...adazarına gelecek olanlar pm den mesaj atsınlar.her konuda...

herkese hayırlı olsun bölümü

• Peki eğitimi? Şimdi böyle duyuyoruz ama eğitimi şöyle yani hocaların görüşü ilgisi istekliliği nasıl?

• hoca her zaman senden isteklidir :) sen öğrencisin :) yani hocalar iyidir...tabii illa eski kafalılar var ama universite eğitimi kötü denemez..bir itü değil ama bir karaelmas da değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelawolf34

İstanbuldan her gün servisle gitmeyi düşünen var mı?

Banliyö tren seferleri başlayacak aylık abonman alırsan senin için çok daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

quote:

Kayıt tarihi: 01/09-01/09/2014 bu nasıl bir tarih formatı, ne demek istemişler burda.

Benim de makina mühendisliği bende de öyle yazıyor 1 inde mi gidicez kayıt olmaya ?

benimde 2 si yazıyo sadece o gün mü kayıt olabilecez acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorbaçoov

quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

quote:

Kayıt tarihi: 01/09-01/09/2014 bu nasıl bir tarih formatı, ne demek istemişler burda.

Benim de makina mühendisliği bende de öyle yazıyor 1 inde mi gidicez kayıt olmaya ?

benimde 2 si yazıyo sadece o gün mü kayıt olabilecez acaba

Büyük ihtimal o gün gidicez galiba

• up up
  • yüksek hızlı tren sakarya istanbul arası olacak mı?
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    bu sorunun cevabını bende merak ediyorum arkadaş bi şeyler demiş ama anlamadım.
  • hızlı tren suan muhallak....sapancadan gececk sanırım...adaray var...eski tren hattını kullanıyor ve suan için arifiyeye gidiyor.hızlı tren bu duraktan gecerse rahat olabilir gidip gelenlere..
  • istanbuldan aylık gidiş geliş maliyeti 300-350 tl ve direk geliyo nevisler.trene binicen arifiyeye geçp çarşıya adarayla gidicen,ordanda kampuse bide bunun dönüşü var..

• bu arada o kadarda kötü değil sakarya üniversitesinin yerleşkesi felan güzel,hocalar ve geçme notu kocaeli ve istanbul üniversitelerine göre düşük.istanbuldan gelenler biraz küçük bulabiir çarşısını ki öyle zaten ama güzel sakin bi yerdir.insanları biraz yobazdır ama üniversite sayesinde her yıl daha ggüzel bir yer haline geliyor.

• yukarı yukarı
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    aynen bende merak ediyorum fiyatı otobüs le aynımı olur sizde
  • herkese hayırlı olsun arkadaşlar alman dili ve edebiyatı ikinci öğretim ev tutmayı düşünen var mı?
  • Zorunlu olmayan hazırlık var arkadaşlar sakarya üni. hazırlık nasıldır? bir kaç kişi hocalar çok ilgili kesin git felan dediler bilgisi olan var mı ?
  • Bende kararsızım hazırlık okusam mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: kthya_43

Selamun Aleyküm

Sakarya elektrik elektronik Mühendisliği mezunuyum.

Soru sormak isteyen olursa sorabilir.

hocam mezun olduğunuz bölümden memnun musunuz?
    elektrik elektronik hocaları nasıl ?
    unıversite ve sakarya nasıl ?
    mezun oldugunuzda iş bulmakta zorluk çektiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanmetin

quote:

Orijinalden alıntı: kthya_43

Selamun Aleyküm

Sakarya elektrik elektronik Mühendisliği mezunuyum.

Soru sormak isteyen olursa sorabilir.

hocam mezun olduğunuz bölümden memnun musunuz?
    elektrik elektronik hocaları nasıl ?
    unıversite ve sakarya nasıl ?
    mezun oldugunuzda iş bulmakta zorluk çektiniz mi?

+1 bende merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.