Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2019 Girişliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Umarim iyisinizdir ve sonuc da istediginiz sekilde gelmistir.

Ben de bu sene kazanan ogrencilerdenim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun herkese, ben de burayı kazandım

• Hoşgeldiniz beyler, geçen sene hazırlık okumuş bu sene 1.sınıftan başlayacak kardeşinizim.

• Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %30 İngilizce olan okulda neden hazırlık okudunuz ki hocam
    20 senedir bu lanet şehirde yaşıyorum. Moralinizi bozmak istemiyorum ama küfür ede ede okuyacaksınız büyük ihtimalle.Ceng eğitimi güzel sadece başka hiçbir artısı yok.
    İnternet kafe, nargile, düz kafe şehri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 8 Ağustos 2019; 12:22:19 >
  • Bende bu sene kazananlardanım hazırlık ile ilgili bilgilendirseniz?illaki okunmalı mı?Azcık karasızlığım hakkında beni bilgilendirseniz...
  • Hazırlıktan memnun musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzgünadam12 D kullanıcısına yanıt
    Türkçe olan bölümlerde hazırlık okumayı öneren hiç görmedim gereksiz diyorlar. Kendin öğrenebilirsin internette bir sürü Türkçe kaynak var videolar var. Kursa da gidebilirsin.
  • Adeaphon A kullanıcısına yanıt
    hazırlık ile ilgili videolarına baktım haftanın 5 günü gitmek zorunlumuş ve sıkı bir eğitimi varmış,bir ingilizce kursu yeterli olur mu sizce ingilizce seviyemde 10 üzerinde 3.5 falandır.
    Bomboş geçen bir yıl

• Sakaryada okul mu okunur 10 senedir babamın işinden dolayı mecburiyetten burdayım ankaraya gidiyorum sonunda üni için ama yanlış şehiri seçmişsiniz bence gençler geçmiş olsun şimdiden

10 ve 11 eylul tarihlerinde hem ing muafiyet hem ing yeterlilik sinavlari var. Yeterlilik sinavindan 65 ve ustu alirsaniz, derslerin %30'unu ing alma sansiniz olacak. Bugun de sinav kayitlari basladi sabis uzerinden, haberiniz olsun.
    Hazirlik egitimini begenen de var begenmeyen de var, kisinin kendinde bitiyor is her zamanki gibi. 4 sene boyunca yogun bir egitim alirken bir yandan da ing ile ugrasmak zor da gelebilir kolay da gelebilir (seni tanimiyorum sonucta).
    1 sene boyunca sadece ingilizceye zaman ayirmak muthis bir firsat ama bunda okuldan cok fazla sey bekleme, neyi nasil ogrenecegini bilen biriysen yukarida da ifade ettigim gibi bir sene boyunca sadece ingilizce uzerine odaklanmak muthis bir firsat :3
    Benim ing seviyem intermediate/advanced arasi bir sey oldugu icin ben okumayacagim.

• Ben de bu sene burayı kazanan öğrencilerdenim. Hazırlığı konuştuğum kimse önermedi fakat mühendislik için de İngilizce lazım Türkçe kaynak yok çünkü. Oturup kendimizin çabalaması lazım sanırım.
  • Bu yüzde 30 ingilizce muabbbeti nedir peki?Sınava girmezssek ne olur girer geçemezsek ne olur girer geçersek ne olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.