Şimdi Ara

Sakaryada şehit olan kardeşimiz Birol ELmas için yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaşlarını bilmiyorum bu durumda onu götürmem imkansız olur of of
  • http://www.haberler.com/sakarya-ek-sehit-cavus-birol-elmas-son-yolculugua-3072749-haberi/ 5 dk dan sonra kardeşleri ve annesini görebilirsiniz videoda
  • Arkadaslar sehit ailesi olarak soluyorum bunu.bir çok konuda yardım yapılıyor hatta Ortam biraz durulsun bı kaç hafta icinde toplu sekilde yüksek bı miktar ödeme yapıcak devlet o aileye.ve bunun yani sira aylık baglanicak ve sanırım şehidimizin bacısı varmış oda 18 yasını doldurmuş ise kamuda is verilicek.yani devlet memuru olacak.ama tabiki Sakarya şehitler derneği ile görüşüp evrakları hazirlatmalilar.gerekli imkanlar saglanicak hatta gecekondu da kaliyorlarmis sehit ailesi oldukları için artık bı seferlik ev kredisi hakları var devlet bankasından faizsiz.yani kesinlikle faiz ödemeden.

Orda olan arkadasım aile ile irtibata geç bu konularda bilgi ver cogu
    Aile bilinçsiz bu konuda hatta su son zamanlarda kamudaki is imkanı 2.cocuk icinde çıkarılıcak diyorlardi.aile lie gorusursen iyi tembihle bacimiz 18 yas altinda ise annesi kesinlikle o is hakkini baskasina vermesin (dayilarina,amcalarina vs vs) o hak zaman aşımına uğramaz.bacımız kurtarsın hayatını hiç olmassa.

• Tamam gerekli bilgileri ulaştıracam kendilerine ben yinede kendim bu paralardan yardımlardan önce kendim götürecem yoksa içim rahat etmez Hilal cebeciyle konuştum kendiside adresimi aldı elinden geldiği kadar yardım yollayacak bana eğer sizde yardımcı olursanız haftasonu hepsini götürecem beraber.
  • devlet şehitlerin ailelerine ayda ne kadar veriyor ?
  • Ben bilmiyorum şuan hilal cebeci adresimi aldı gıda yardımı gönderecek yarında okan bayülgene ulaşmaya çalışacam inşallah birşeyler olacak çok umutluyum bu konuda halkımız yardımseverdir
  • Ulaşabilidiğim bütün herkse mesaj attım inşallah birşeyler çıkar dua edin.
  • Hocam hesap numaranı vs. gerekli şeyleri söylersen benimde ufak bir katkım olacak.
  • 20 yada 40 bintl tazminat alıcak askeriyeden o kadar fazla bişi değil.
  • Arkadaşlar bırakında ev alsınlar o parayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

Devlet şehit yakınlarına yeterli Maddi Ve Manevi yardımı yapıyor içiniz rahat olsun.

oooooo seçim'e daha çok var aç kalır aile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

Devlet şehit yakınlarına yeterli Maddi Ve Manevi yardımı yapıyor içiniz rahat olsun.

oooooo seçim'e daha çok var aç kalır aile.

En fazla kömür verirler zaten
  • Bu konuyu adminler 1-2 gün yukarda tutamaz mı arkadaşlar
  • Arkadaşlar çok yazık inan ki 2-3 arkadaş dışında iletişime geçen olmadı bu çok üzücü gerçekten inanamıyorum
  • Can bedeli olarak zaten yanlıs hatırlamıyorsam 50 bin lira gibi bir ücret veriliyor. Ayrıca şehit maasıda baglanır. 2300 liralık bir borc bundan sonra rahatca ödenir. zaten kaymakamlık veya valilik orada olaya kesinlikle el atar. Aileye maddi yardımı saglar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 21 Ekim 2011; 14:36:11 >
  • Elektrik borçunu sedaş çalışanları aralarında toplayıp ödemişler zaten bizim yardımımız ilk etpta olacak gerisini devlet halledecek bende biliyorum benim amacım şuan yardım etmek şuan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.