Şimdi Ara

Sakaryada şehit olan kardeşimiz Birol ELmas için yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karşimizin 1 kardeşi özürlü ayrıca devlet madem o kadar yardım ediyordu bu insanların neden 2300 tl faizde elektrik borcu vardı demek ki yetmiyordu bilmem anlatabildim mi demek ki o devletin verdiği para sadece o özürlü çocuğa gidiyordu ayrıca su borcuda varmış siz zannediyorsunuz ki oh ne güzel 1000 lira veriyor devlet ve geçinebiliyorlarmı zannediyorsunuz ilaçlarını devlet mi veriyor bakımını devlet mi yapıyor diyorsunuz herşey dözüktüğü gibi toz pembe olsa bu insanlar 20 gün boyunca mum ışığında oturmazlardı komşuların getireceği bir kap yemeğe bakmazlardı bilmem anlatabildim mi?
  • oğullarını kaybettiler bundan ötesi yok.. onların için paranın pulunda ötesi yok ama şu gerçekki devletimiz şehitlerin ailelerine yüklü miktarda tazminat ödüyo diye biliyorum.. maaşa bağlıyo.. yakınlarına iş veriyo yanlışsan düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: koala85

Arkadaşlar karşimizin 1 kardeşi özürlü ayrıca devlet madem o kadar yardım ediyordu bu insanların neden 2300 tl faizde elektrik borcu vardı demek ki yetmiyordu bilmem anlatabildim mi demek ki o devletin verdiği para sadece o özürlü çocuğa gidiyordu ayrıca su borcuda varmış siz zannediyorsunuz ki oh ne güzel 1000 lira veriyor devlet ve geçinebiliyorlarmı zannediyorsunuz ilaçlarını devlet mi veriyor bakımını devlet mi yapıyor diyorsunuz herşey dözüktüğü gibi toz pembe olsa bu insanlar 20 gün boyunca mum ışığında oturmazlardı komşuların getireceği bir kap yemeğe bakmazlardı bilmem anlatabildim mi?

Bazı kafasızlar burada yazmışlar akıllarında geldiğince bilip bilmeden konuşuyorlar.Cevap vermek istemedim ergen tayfasına sen güzel yazmıssın okusunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

Devlet şehit yakınlarına yeterli Maddi Ve Manevi yardımı yapıyor içiniz rahat olsun.

Devlet 2 si özürlü çocuğu;babasız ailenin elektriğini kesiyor devlet !!!! nerde DEVLET !!!

O devlet dedigin devlet

1özürlü cocuk başına 600tl ona bakan kişiye 450tl yardim yapiyor eger 2 özürlü cocuk varsa 2x ile çarp

şehit yakınlarindan dolayı alcağı maaşlarda ayrı daha

O dediğin özürlü çocuk parası varya onu alabilmek için fakirin fakiri olman gerekiyor. O devlet dediğin her şeyin bir yolunu bulmuş hele sizi uyutmanın(!)

• Abi anlatamıyorum herşey çok kolay bırakalım devlete herşeyi yapsın bu mudur yani bu mudur bizim gördüklerimiz hissettiklerimiz delirmek üzereyim çok duygusuz olmuşuz.
  • Beyler ben anlatamıyorum galiba devlet maaşa bağlıyabilir iş bulabilir ben gittim gördüm diyorum adamların evinde yiyecek yemekleri yok evi utanmazsam çekicektim vidanınız biraz sızlar diye bırak o parayla ev alsınlar ama bu adamlar ne yiyecek ne içeçek giyecek demiyorum ve şuan diyorum şuan acil bişeyler üretmemiz lazım anlamıyormusunuz
  • o tip insanlar elden para almıcak kadar gururludur. sakın elden para verme. onun adına bankada bir hesap aç ve parayı hesaba yatır. sonra da git annesine ver şehidin. ayrıca burda hesap numarasını paylaşırsan havale edenlerde çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

quote:

quote:

quote:

Devlet şehit yakınlarına yeterli Maddi Ve Manevi yardımı yapıyor içiniz rahat olsun.

Devlet 2 si özürlü çocuğu;babasız ailenin elektriğini kesiyor devlet !!!! nerde DEVLET !!!

O devlet dedigin devlet

1özürlü cocuk başına 600tl ona bakan kişiye 450tl yardim yapiyor eger 2 özürlü cocuk varsa 2x ile çarp

Eğer ki doğruysa yemin ediyorum içim rahatladı

Arkadaş dogru söylüyor. Özürlü/engelli cocuk 600 tl alır bakan kişi 450 tl alır. Devlet bu konuda baya yardımlar sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

quote:

quote:

quote:

O devlet dedigin devlet

Eğer ki doğruysa yemin ediyorum içim rahatladı

Arkadaş dogru söylüyor. Özürlü/engelli cocuk 600 tl alır bakan kişi 450 tl alır. Devlet bu konuda baya yardımlar sağlıyor.

Adam evlerinde yiyecek ekmekleri yok diyor;sizler hala devlet yardım sağlıyor diyorsunuz...

• Zaten gidip ilk işim hesap açmak olucak yarın kardeşi adına açmayı düşünüyorum hesabı paylaşacam ama sorun şu kimlik bilgileri lazım hesap açmak için yanlışlık yapmak istemiyorum bi düşüncemde yüklüce alış veriş yapmak ilk planda para değilde gıda yardımı temel ihtiyaçları almak
  • Beyler şöyle yapalım bence bırakalım parayı herkes birşeyler yollasın götürelim evine yiyecek olacak ne olursa ben elimden geldiğince karşılayacam kargoyu temel ihtyaçları karşılayalım para işini 2.planda hallederiz hala maaşa takmış olanlara söylüyorum anlamıyorsunuz ve anlamamkta ısrar ediyorsunuz demek ki yetmiyor kardeşim yetmıyor adamlar icralık olmuşlar 2300 tl elektrik borçları olmuş demek ki 1 aylık borç değil bu birikmiş icralık olmuş sanayi değil sonuçta oturdukları ev bu kadar para gelsin evleri gecekondu biliğiniz belki ısıtıcı sobları bile yoktur bizim yardımımız herşey olabilir bu kadar duyarsız olmayalım lütfen
  • Şuan FOX'da bu konunun haberini verdi. Gereken yapılır bence
  • o zaman yarın güzel bir gıda alışverişi yap hesap bilgilerinide kardeşinden istersin.
  • senin hesap numaran var mı.sana göndersem erzak alıp teslim edebilir misin

Dün haberlerde beni en çok üzen bu aile olmuştu. çorbada tuzum olsun isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 21 Ekim 2011; 1:56:33 >
  • Arkadaşlar bakın benım 200 tl param var kardeşimde boluda öğrenci abi dedi al benimde çorbada tuzum bulunsun 50 tl yolladı ben bununla gidip alış veriş yapsam ne alabilirm ki
  • Arkadaşlar herkes ne yollabiliyorsa yollasın ben yarın gidip alış veriş yapıcam aklınıza birşey gelmesin hepsinin fişinide koyacam buraya aldıklarımın ve haftasonu amcamdan arabasını rica edip götürecem bu aldıklarımı isteyen benim hesabına gönlünden ne koparsa yollabilir alacaklarımı temel ihtiyaclar olarak toptancıdan almayı düşnüyorum belki ordakilerde yardım ederler bu konuda eğer yardım etmek isteyen olursa özelden mesaj atsın hesap numaramı yollayacam ayrıca aklınıza birşey gelmesin parayı benim alacağım konusunda 1 kuruşuna dokunmayı allah bana nasip etmesin o paranın.
  • Bazı arkadaşlar hala o sakat(özürlü) maaşının verilebileceği imkanından bahsediyor

@koala85 para işini bırakma. Bir şekilde hesap numarası bul gerekli yardım yapılacaktır en temizi bu. Yoksa dağınıklık oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 21 Ekim 2011; 2:01:40 >
  • Ben uyuyamam biran önce gidip birşeyler götürecem hesap işini yardımları götürdüğümde kimlik bilgilerini alıp p.tesi açıcam onuda paylaşıcam buradan
  • Ayrıca sakaryada olan arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: koala85

Ben uyuyamam biran önce gidip birşeyler götürecem hesap işini yardımları götürdüğümde kimlik bilgilerini alıp p.tesi açıcam onuda paylaşıcam buradan

kaç yaşındaki kardeşleri, bilirsin reşit olmayana hesap açmazlar.ayrıca kendisinin de gitmesi gerekir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.