Şimdi Ara

Sakat Bırakmadan Öldüren Aşırı Doz İlaç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
121.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Naptın qnq öldün mü yoksa anlattıklarımı anladın mı? Yani dünyaya ne kadar iyi olduğunu gösterecek misin yoksa kaçacak mısın?
  • 1 kutu concerta ic kalp krizinden gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer31

Özellikle tıpçı veya eczacı arkadaşların cevaplamasını istiyorum çünkü ciddi bir mesele kulaktan dolma bilgilerle cevap verilmesin ya da uçuk kaçık fikirler değil sade uygulanabilir basit olsun lütfen. Hızlı kana karışması için ezilip dil altına atılan hap da olabilir fakat direk beyni etkilemesi lazım, reçetesiz satılan sinir sistemini etkileyen bir ilaç var mı bildiğiniz fiyatı önemli değil ya da suyla değil de neyle alırsak daha etkili olur alkolse hangi tür olması gerek, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Buyrun başlayalım.

ötenazi diye bi yöntem var kardeş. iğneyi vuruyolar 1 dakka içinde acısız tınısız gidiyon. ama bu yöntemi aşırı hasta olanlara yapıyolar mesela adamın elleri yoktyr kolları yoktur ve hayattan bıkmıştır yaşancak halde değildir. ötenazi yaptırır. mesela şizofrendir ve tedavi edilemicek kadar ileri düzeydedir gider ötenazi yaptırır. yalnız Türkiye de yapılıyo mu bilmiyorum ama İsviçre de yapılıyodu galiba tam hatırlamıyorum

Ötenazi diye birşey kalmadı artık

• 3 aspirin = direkt ölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer31

Hayatım boyunca hiçbir şey beceremedim, bari en son çalışayım dedim iyi de çalıştım YGS güzel geçmedi hatta kendi performansıma göre berbattı, ortalama bi puan yaptım. Güzel bir üniversite istiyorum, benim için hayatın başlangıcı olması gereken bir yerdi. LYS'de sıçıp sıvayınca tek hayalim de yıkıldı. Tabi bunun yanında internette takılanlara söylenen klasik "loser" tanımlarının hepsini üzerinde taşıyorum kendimi çok ezik ve özenti hissediyorum. Kader açısından çok şanssızım ne fizyolojik olarak ne de ailevi ilişkilerde sülalede bi avantajım var düzenli görüştüğüm kuzen kavramı bile yok nerdeyse. 2 senedir tek hayalim evet haydi güzel bir üniversiteye gir bütün hepsi bitecekti fakat ne kadar gerizekalı varsa çalışıp güzel yerlere giderken benim burda amele sümüğü gibi yapışmam zoruma gidiyor beceriksiz olduğumu %100 kabul ediyordum ama çalışıp yapamayacak kadar aptal olduğumu yeni fark ettim. O kadar güzel hayallerim olmasına rağmen o hayalleri benim yerime gidip hayatı boyunca sadece 2-3 lira fazla kazanmaya çalışacak ya da dünyayı değiştirmeyi amaçlamak yerine kendi götünü sağlama almaya çalışan adamlarla ömür boyu mücadele etmek istemiyorum, dünya sabır testiyse çoğu kişinin 70-80 yaşına kadarki sabrından daha çok sabrettiğimi düşünüyorum bu kadar yeter. Beni korkutan intihara teşebbüs ettikten sonra birisinin güya çok büyük bir hayat kurtarma mücadelesiyle 112'yi arayıp beni yoldan bırakıp sakat ya da daha kötü bir halde devam ettirmeye çalışması bu konuda fikri olan varsa çok yardımcı olur.

Ne yani sen bunlara dert mi diyorsun şimdi ? Eğer en büyük derdin buysa sen dert görmemişsin diyorum. Çevrendeki insanlara bak bi gece dışarı çık evi olmayan sokakta yatan buna rağmen gülen insanları gör. Eli ayağı olmayan gözü görmeyen insanlarla bir sohbet et bakalım. Veya küçük yaşta herşeyini kaybetmiş insanları bir gözlemle. Keşke insanların en büyük derdi yeteneksizliği , üniversite kazanamaması olsa. Eğer gerçekten sen buna büyük bir dert diyorsan daha hayatı tanımamışsın demektir. Hayatta nelerin olduğunu bilmiyorsun demektir. Yaşının küçük olduğunu henüz ergenlikten çıkamamış olduğunu düşünüyorum. ve İntihar etmeyeceğinide biliyorum. Sadece bukadar basit bir olaydan intiharı düşünen (sadece düşünen) henüz ergenlikten çıkmamış bir genç kardeşimizsin diye düşünüyorum. Bu dediklerime kırılma sadece gerçekler

• Kardeşim hayatta mısın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.